Medisinsk fascisme banker på døra: Stort flertall for tvungen vaksinering på FrPs landsmøte!

nononsensenews.org

Stortingsrepresentant fra FrP Trøndelag, Åshild Bruun-Gundersen, har nå fått med seg Frps landsmøte på å innføre tvangsvaksinering av barn som skal begynne i barnehage og på skolen. Det ble vedtatt sist søndag, og tvangen vil også omfatte helsepersonell, flyktninger og asylsøkere. 

Debatten i forkant skal ha vært blant de lengste og mest opphetede på landsmøtet.
– Man mister autonomien for egen kropp. Dette fremstår for meg som underkastelse, og det har aldri vært Frps politikk. Underkastelse er jo det vi forbinder med islam og klimabløffen, der sosialistene skremmer befolkningen med ting vi alle må underkastes oss, uttalte Hans Otte Watne fra Oslo Frp. Men de aller fleste innleggene i debatten var positive til forslaget, og forslaget ble da også vedtatt. Den oppgitte grunnen til det drastiske vedtaket er ønsket om å minimere risikoen for meslinger og andre alvorlige sykdommer.

Faksimile fra Nettavisen: Åshild Bruun-Gundersen fra FrP Trøndelag ønsker tvangsvaksinering.

Min kommentar: Her er mange innvendinger i mot: Når i all verden ble en sykdom meslinger — holdt for å være selve «barndomsverstingen» — en alvorlig sykdom? Hallo? Vi har hele tiden hatt meslinger i den norske befolkningen, og nå er det over tredve år siden en norsk statsborger døde av (eller rettere sagt MED) meslinger. DET burde fortelle alt vi trenger vite. Men jeg kan legge til mer: Meslinger er en barnesykdom som vi er ment å skulle ha mens vi enda er barn. Før de begynte vaksineringen mot meslinger på slutten av 60-tallet, var det normalt at barn fikk meslinger i 5-10 års alder. Som følge av vaksineringen risikerer vi nå å ikke få meslinger før vi blir voksne, på det tidspunkt vaksinens effekt har gått ut. Det er langt farligere å få denne normalt harmløse barndomssykdommen i voksen alder. DA løper vi en viss risiko. (Jeg kan nevne at en nå avdød mann i min eks-svigerfamilie ble tilnærmet lam fra haka og ned etter å ha fått meslinger i førtiårene).

Grunnen til at vi bør ha meslinger som barn, er at denne infeksjonen utgjør en milepæl innen utviklingen av menneskets immunforsvar. Meslinger vil gjøre at barn får et styrket immunforsvar for resten av livet. Alt for mange later til å tro at evolusjonen har «glemt» det menneskelige immunforsvaret, men det er en imbesil tanke.

Av andre innvendinger mot tvangsvaksinering, er at det er en menneskerett å ha råderett over egen kropp og hvilke stoffer som skal inn i den. Vi skal ikke påtvinges medisinsk behandling av noen art. Vaksiner er heller IKKE uten risiko, ettersom ingredienslista viser mange hasardiøse stoffer. I tillegg inneholder vaksiner mengder av potensielt farlig biologisk kontaminasjon, noe vi har sett en rekke eksempler på opp gjennom historien. Vi har altfor mange eksempler på at vaksiner har tatt liv og ødelagt livskvaliteten for folk.

Hvis vaksinetvang får gjennomslag på Stortinget, kan barna våre risikere å bli påtvunget den genmodifiserende mot Covid-19 også. Denne vaksinen er skandaløst nok enda på markedet, til tross for at den har utrettet mer skade enn samtlige andre vaksiner gjennom historien(!) Barn blir heller ikke Covid-19 sjuk, og de vil heller ikke smitte sykdommen videre til andre. Koronavaksinen er dermed «dobbelt opp» meningsløs.

Åshild Bruun-Gundersen og resten av fundamentalistene på FrP-landsmøtet er mennesker vi må ta klart avstand fra! De kan flytte til Nord-Korea og få smake sin egen medisin.

Kilde: Nettavisen

Vi trenger hjelp fra dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til jobben vår i ekstreme tider som dette, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på de to gruppene våre på Facebook og Mewe. Hvis du vil hjelpe med å holde oss gående, tar vi i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews