Katastrofevaksinen mot Covid-19: Kjæledyrene neste!

nononsensenews.org

Av Are.

areFørst var det snakk om at vi måtte bite tennene sammen i to uker, slik at ikke helsevesenet skulle bli overbelastet. Deretter har det bare ballet på seg. Koronasvindelens bakenforliggende apparat har brukt den inkrementelle metodikken «to-steg-fram-og-ett-tilbake» for å kunne realisere et stadig tiltagende tyranni. I snart to år har det norske folket opplevd frihetsran på kontinuerlig basis, noe som ble begrunnet med at det dreide seg om nødvendige smitteverntiltak. Vi har opplevd perioder med harske restriksjoner, avløst av kortere perioder hvor de har falt tilbake på restriksjonene, men hele tiden med en netto bevegelse i retning av stadig mer tap av frihet for folk flest. Som sagt, to steg fram, og ett tilbake. 

Det norske folks servilitet har gjort det mulig for myndigheter å ta fra oss vår selvskrevne bevegelsesfrihet, pluss at dette knefallet ovenfor stat og myndigheter har blitt massert inn enda dypere i folkesjela. De dehumaniserende og helseskadelige munnbindene er et visuelt vitnesbyrd om denne underdanigheten. Det synes klart at dersom mor stat sier «hopp», så spør folket «hvor høyt?»

Et folk holdt i frykt, er et folk som er lett å kontrollere. Og hvis fienden i tillegg er usynlig i form av et virus, så kan det bli riktig så virkningsfullt!

Siden dødeligheten og skadene i forbindelse med Covid-19 viste seg å være lave, dreide apparatet bak koronasvindelen fokuset énsidig over på antall smittetilfeller. Den lave alvorlighetsgraden til Covid-19 skulle ikke nevnes mer, kun antall smittetilfeller. Her er det viktig å forstå at «smitte» og «død» lyder omtrent likt i folks hoder. Og denne strategien var suksessfull, for med dette har de greid å holde folk flest i frykt og servilitet. Vi har godtatt å måtte holde oss hjemme, og stenge våre småbedrifter under denne tiden. Vi har godtatt å gå på butikken med munnbind på. Vi har godtatt å måtte avstå fra å møte andre.

Før pandemien var det kjent at det ikke ville være noe å hente på å be befolkningen om å bære munnbind i hverdagen. Det samme med lockdown-politikken: Man visste det var fånyttes å be folk holde seg hjemme hos seg selv, med besøksforbud og kun sine aller nærmeste rundt seg. Men i begge disse tilfellene snudde «vitenskapen» 180 grader rundt når koronapandemien meldte seg. Noe annet som også ble snudd opp-ned under koronakrisen, var kunnskapen om at symptomfrie mennesker ikke bidrar til å spre smitte videre til andre. Allikevel ble plutselig den uberørte gruppen av barn og unge mennesker demonisert, ansett for å være selve alderssegmentet hvor omicron-smitten spredte seg aller raskest. Selv om barn og unge ikke er sårbare ovenfor dette influensalignende viruset, og selv om de derfor ikke bidrar til å spre smitten, gis nå babyer i utlandet denne katastrofe-vaksinen. Her er vi vitne til galskap og kriminalitet, intet annet! Som jeg har nevnt før, avdekket en amerikansk undersøkelse det tryggeste yrket for de som ønsket å unngå å bli smittet med koronaviruset, og dette yrket var: lærer i grunnskolen(!) Barn og unge er en naturlig immun gruppe!

Vaksinelogikk henger ikke sammen på ett eneste punkt!

Men kjeltringene bak koronasvindelen ville altså ikke gi seg med dette. Selv om vaksinen har fått buksene dratt ned og ikke virker, skal nå australske kjæledyr under nåla. Ja, for dyr er nemlig også verter for dette viruset, hevdes det. Og at dyrene derved vil kunne bidra til å spre viruset videre. Akkurat… Jeg tror ikke det er noen dristig gjetning akkurat når jeg nå våger påstanden om at dyr sprer smitten videre i enda mindre grad enn barn og unge. Trolig er kjæledyrene selv også mindre sårbare ovenfor viruset enn oss mennesker. Allikevel vil det trolig være et vaksinemarked blant kjæledyreiere for disse seriekriminelle legemiddelfirmaene og deres vaksinelurium. Hør hva denne australske hundeeieren sier — er det forresten noen hjemme bak de gluggene der?

Kjæledyreiere i Australia vil gjerne vaksinere sine firbente familiemedlemmer…

Jeg er optimist og tror oppriktig at koronasvindelen vil velte, og jeg kan ikke forstå at denne galskapen kan pågå stort lengre heller. Men det er trist å skulle måtte tenke på alle de som har blitt skadet av denne farlige vaksinen, og, ikke minst, alle de som fortsatt vil nå å bli skadet. Jeg tenker spesielt på barn her. Det får både fram medfølelse i meg, på samme tid som det gjør meg indignert!

Så stå på i hverdagen folkens, gjør aktivisme til en måte å leve på. Stikk nesa fram! Klem inn en dose aktivisme overalt der det lar seg gjøre, der du forteller sannheten til andre. Det er en fantastisk start…

Robert Malone, lege og forsker, har vært sentral i prosessen hvor mRNA-vaksineteknologien ble utviklet. Her er hans vurdering av de nåværende vaksinene mot Covid-19…

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
nettbutikken vår — kjøp kvalitets-klær med tankevekkende motiver som vi har laget selv HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

Les artikkelen direkte på Nononsensenews