– UKRAINA – Går det mot slutten nå? – Mye kan tyde på det –

Fred Johs Blogspot
Kokain hodet – Vlodomyr Zelensky

I alle fall mot en slutt i Mariupol

Fred Johs

Publisert den 20.04.22 Kl. 19: 30

Av Fred Johs

Det advares om sterke scener i en video i artikkelen. Den er merket med rød tekst.

På ett eller annet tidspunkt, må folk våkne å forstå hvem som står bak hele denne konflikten mellom Ukraina og Russland, og årsaken til hvorfor Russland omsider valgte å måtte renske opp skitten i dette landet. Dette er først og fremst en krig eller konflikt som er iscenesatt av USA – og forberedelsene har vært i svært mange år.

Nedenfor er det en video som kanskje kan gi deg et lite hint om i hvor mange år det har vært jobbet med i kulissene og skjult for de fleste, for å kunne klare å presse Russland til dette punktet. En god venn av meg Trond Neperud sendte meg denne: (Engelsk tale)

Dette er noe jeg har advart om vil komme siden 2013 – før Maidan og statskuppet i Ukraina – i min tidligere blogg plattform, og har gjentatt dette i flere av mine artikler også senere i denne plattformen.

Zelensky – nr 2 fra venstre

Vlodomyr Zelensky (som egentlig er døpt Vladimir) ble riktig nok valgt av folket i Ukraina. Han ble valgt på det løftet om at han ville skape fred og forsoning med utbryter republikkene i Donbass (LPR og DPR) – og også bedre forholdet til Russland. Han ble valgt med et solid flertall nettopp på grunn av sitt løfte. Så kommer spørsmålet; hva har han gjort? – Det helt motsatte. Eskalert konflikten kraftig og så langt at Russland var nødt å gå inn for å berge sivilbefolkningen.

Zelensky på scenen

Hvem er så denne Zelensky? Han er godt kjent i Ukraina som TV-klovn eller komiker, men også som både danser, skuespiller og underholder… Politikk vet han lite og kanskje ingenting om, han får åpenbart manuskriptet i hendene og blir styrt fra dem som har skapt ham; oligarken Igor Kolomoyski – og fra USA – ja USA.

Zelensky med JERNKORSET

Det han også er og som mer og mer kommer frem i dagen, er at han er en stor sympatisør og støttespiller til de ukrainske nazi organisasjonene i landet – som det er mange av. Først og fremst Prava Sector (Høyre Sektor) og Azov Batalion, men også for eks. Svoboda, Aider og Una-Unso.

Zelensky med JERNKORSET

Han er så involvert, at han ikke engang husker å skifte t-skjorte (om det da ikke var bevisst) når han gikk på TV med nye bønner til Europa om mer våpen. Det er nok mange som har fått det med seg – samtidig er det langt flere som ikke vet eller kjenner noe til det – For vestlige medier holder selvfølgelig helt kjeft.

Hva vet vi om Jern Korset? – Jo det var Adolf Hitlers symbol skapt eller hentet frem i 1939 for å hedre sine tapre nazi-offiserer. – Any questions?

Kanskje er han ikke bare en sympatisør til nazibevegelsen i landet – men en rendyrket nazist selv?

Her et bilde til (under) publisert i Washington Post i forbindelse med hans «talerunde» til samtlige vestlige parlamenter og regjeringer, inkludert det norske storting – som til overmål reiste seg i salen etter hans bønn om våpen for å drepe enda flere…

Zelensky hedrer Høyre Sector 12.1.21

Båndene er i allefall temmelig tette, for det skal noe til å gi en statlig utmerkelse til en rendyrket nazist fra Prava Sector (Høyre Sektor) – i Radaen (tilsvarer vårt storting) – men det gjorde han. Og hva gjør det ham til?

Zelensky hedrer Høyre Sector 12.1.21

Så igjen… Hvem er han – og ikke minst; hva er han (Vlodomyr Zelensky)

  • Her en kort oppramsing:
  • Zelensky har en 35 millioner dollars eiendom i Florida (USA).
  • Ca. 1.2 milliarder Dollar i formue plassert i utenlandske banker.
  • Zelensky har og eier 15 private store boliger.
  • Zelensky eier 3 private fly.
  • Zelenskys månedlige inntekt på mer enn 11 millioner Dollar.
  • Allikevel er det ingen verken regjeringer eller parlament /storting eller media, som stiller spørsmål med hvor våre skatte penger forsvinner hen…
  • Er det noen som tror at dette er midler han har fått inn ved å være klovn på TV?
Aleksay Navalny
Hunter Biden

Nå har ikke Zelensky bare et forklaringsproblem på sin oligark-formue – han sliter med andre forklaringer også. Eller skal vi si; Han er i godt inne i samme klubben som Hunter Biden og vestens yngling Aleksay Navalny – Dem er avhengige av Kokain. Forskjeller er at de to andre ikke er statsledere, og langt mindre en president…..

Tochka-U ballistiske missiler

En fabrikk eller et anlegg for missiler er gruslagt av russiske styrker. Anlegget hadde blitt brukt til å pusse opp stridshoder for Tochka-U ballistiske missiler.

Det russiske militæret har ødelagt et militæranlegg som brukes til å reparere stridshodene til Tochka-U ballistiske missiler, kunngjorde forsvarsdepartementets talsmann generalmajor Igor Konashenkov mandag. Anlegget var lokalisert i den sørøst-ukrainske byen Dnepr, tidligere kjent som Dnepropetrovsk.

FILE PHOTO. Tactical ballistic missile launchers Tochka-U roll during a military parade in Kiev, Ukraine. © AFP / Genya Savilov

Det burde være friskt i minne for de fleste, at det var disse missilene som ble benyttet mot jernbanestasjonen i Kramatorsk – og som vestlige medier på tradisjonelt vis, påstod at var skutt ut fra russisk side…… Saksopplysning: Dem finnes ikke i det russiske forsvaret – kun i Ukraina.

Les også denne artikkelen: BUCHA – KRAMATORSK – MARIUPOL – Hva hendte egentlig?

Ny oppdatering fra Patrick Lancaster 19. april 2022

ADARSELL STERKE SCENER:

Går det mot slutten nå? – Mye kan tyde på det – La oss håpe!

Det er en endring nå, og det ser ut til å gå mut slutten på krigen i allefall for Mariupol. Ukraina har lidd store tap, tross hva vestlige medier forsøker å innbilde folk. Tapet nærmer seg 23.400 soldater – samtidig som mer enn 1.400 soldater har overgitt seg, bare i Mariupol.

Det er fremdeles rundt 2.500 mennesker igjen som har barrikadert seg og i realiteten isolert i fabrikkanlegget som heter Azovstal – i Mariupol

Mye kan tyde på at det blir en intensivert krig fra ukrainsk side rundt hele Donbass, – eller at dette vil bli konsentrert rundt byen Donetsk. Uansett vil de ukrainske styrkene her møte massiv motstand fra et overlegent både russisk militære og militære fra DPR. DEt innbefatter alt fra slagkraft eller ildkraft om en vil, til logistikk.

Svært mange av de gjenværende både soldater og fra terror og nazi gruppen Azov Batalion som har herjet, stjålet, voldtatt og drept sivile nærmest daglig siden juli 2014, har hatt kontakt med Kyiv og bedt om tillatelse til å overgi seg – noe som er blankt avvist fra Kyiv.

Hvilket igjen betyr at vi vil få noen saftige avsløringer om noen dager, når både NATO offiserer og det meste er tatt med buksene nede sammen med den beryktede Azov Batalion – og som garantert ikke vil bli omtalt i noen vestlige medier, og heller ikke hos noen av våre såkalte politikere.

Hva vil Zelensky gjøre da – for ikke å snakke om oppdragsgiveren USA? Som kjent har Zelensky avvist forhandlinger med Russland på Russlands premisser – som er at Ukraina skal være et nøytralt land (ikke en del av NATO)- annerkjennelse av Crimea og de utbryter republikkene LPR og DPR….
Når «skandalen» er et faktum om noen dager, og det samtidig bygges opp til kamp rundt Donetsk – hvor dem vil bli totalt gruslagt – hvilken andre valg vil Zelensky da ha, enn å komme til forhandlingsbordet på Russlands premisser?

Vil NATO blande seg ytterligere inn – eventuelt offisielt gå inn i konflikten – og ikke minst – hva vil det føre til???

Fikk du med deg denne artikkelen? USA kontrollerer krigen på bakken i Ukraina – Fransk Journalist

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte fra kilden