SAKEN HELLIGGJØR ——– MIDDELET ——– SAKEN ER KONTROLL -MIDDELET = Plandemic Løsningen = Quackcine

Fred Johs Blogspot

Det er til nå registrert 1093 døde. Det utgjør fremdeles 0.02% av befolkningen.

Fred Johs

Publisert den 10.12.2021 Kl. 20:55

Av Fred Johs.

Det skapes nå på ny en panikk i folket med denne «nye» varianten som har fått navnet Omicron. En variant som også beskrives av leger her i landet som langt mildere enn en vanlig forkjølelse. Men hva hjelper vel det når både vårt norske forretningsministerium (ofte omtalt som den norske regjering) og mediene er samkjørt i sin skremselspropaganda mot folket for å opprettholde denne fantasipandemien så lenge som det skal til før hele folket står i knestående og bøyer seg for makteliten. – Og alternative både medier, blogger og FB grupper som bringer fakta informasjon, blir stengt ned. Sist vi hadde et forretningsministerium var i perioden 1940-45 og ble styrt fra Berlin. Nå i dag er vårt forretningsministerium styrt fra vår regjering i Brussel.

Bill Gates

Makteliten og overmakten er først og fremst den 0,01% av kapitaleliten, med Bill Gates som frontfigur i tett samarbeide med Rockefeller familien med sine våte drømmer om å redusere jordens befolkning med helst 30%, og Klaus Schwab sine fantasier om å overta verden som enehersker via The New World Order – (En Verdens Regjering). Dem er alle så samkjørte etter en mangeårig plan om å få total kontroll over folket og å kvitte seg med «de ubrukelige spiserne» som Ursula von der Leyen (EU kommisjonens leder) så greit(forenklet) sa det i sitt hemmelige skriv fra 18. oktober 2018 – publisert her:

Ursula von der Leyen

FOR YOUR EYES ONLY Old people live too long We must do something

Saken helliggjør middelet – heter det, og det er det denne «pandemien» handler om… Middelet heter Covid-19, og det var planlagt en Covid-21, som tilsynelatende har uteblitt (sikkert på grunn av sykdom) – men godt dekket opp av denne Omicron og som selvfølgelig skal ha kommet fra samme Corona viruset som har vært kjent i en mannsalder – kjønt det er heller ikke helt riktig… Det hevdes å ha skal kommet fra en variant som heter SARS-Cov2 (som skal ha sitt utspring fra Corona) og som ingen har identifisert ennå, selv etter nå snart to års «pandemi»… SARS er kjent fra tidligere, og også Cov-2, men ikke cocktailen som fikk navnet SARS-Cov2 og som skal ha forårsaket denne som fikk navnet Covid-19, er som sagt ikke identifisert noen steder i hele verden… Kun i en datasimulert algoritmelignende «logisk oppbyggingsmodell» av en studie som ennå ikke har sett dagens lys hos noen.

– For øvrig kan det legges til at navnet Omicron ble første gang brukt som navn i et dataspill laget /lansert av av den samme Bill Gates på 90- tallet. Tilfeldig?

Verktøyet eller «løsningen» som skal til for at sauene (les folket) skal følge sine gjetere til slaktehuset frivillig uten å måtte jakte på dem… heter «vaksine» – og bekymringsløst følger dem gjeteren uten egne tanker om hva dem får i seg av giftstoffer, verken for seg selv, sine barn, eller andre etterfølgere…. Men, men – «de tok jo en for laget» – og flesket like godt til med både to og tre….

Folk må etter hvert klare å oppfatte at disse såkalte «vaksinene» ikke er noen vaksine i ordets betydning. Det er noe helt annet – en ren gift, og innholdet vil sjokkere deg om du ikke allerede er kjent med det. Innholdet i disse «vaksinene» kan du lese om her: Disse giftstoffene blir INJEKTERT i barna dine;

Det er heller ingen av disse såkalte vaksinene som har noen godkjenning – uansett hva mediene forteller. Dem har i beste fall en midlertidig godkjennelse som nødvaksine – Det vil si, om ingenting annet finnes.. Og det finnes annet i bøtter og spann – men disse ble alle plutselig forbudt – ikke godkjent lengre etter ca 30-50 års bruk. Disse «vaksinene» har «Betinget godkjenning» som det så fint heter her i landet.

Her kommer noen plansjer /statistikker som min venn Marie Therese Hagerup Nilsen har satt opp, som viser dødsfall i samme periode før og etter vaksinering, altså forskjellen mellom uke 44 til 47 – 2020 og 2021:

Kan være et bilde av tekst som sier '000 000 000 000 28. nov. 2021 3 000 000 Totalt Minst én dose 2 000 000 av befolkningen 78,8 238 253 000 000 Ferdig vaksinert Oppfriskningsvaksine er gitt 3 823 208 71,1 541 222 10,1 1. nov, 2021 Totalt av Minst én dose befolkningen 208 855 Ferdig vaksinert Oppfriskningsvaksine er gitt 3 747 285 78,2 69,7 98 419 1,8 %'
Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Så hvem er det som dør av denne «pandemien»? er det de syndige uvaksinerte – eller er det de som har latt seg forlede og tro på disse både formyndere og ikke minst media – og har latt seg injisere med denne giften?

Espen Waage

Min venn; Espen Waage laget dette oppsettet: Det er av Norges befolkning på 5.404.171 i tallet nå innmeldt 275.746 positive tester fordelt på 8.665.209 pcr-tester. Det betyr i klartekst at flere har testet positiv flere ganger, og utfra antall tester tatt er kun 3.18% positive. Det er en oppgang på 0.40% siden 18. November.

Til nå har det vært 6300 sykehusinnleggelser. Det utgjør 0.07% av antall tester tatt, og 2.28% av innmeldte tilfeller, det er en nedgang på 0.25% siden 18. Nov. Ut av 6300 innleggelser, har 1201 vært innlagt på intensiv som utgjør 0.44% av innmeldte positive tester. Det er en nedgang på 0.04% siden 18. November.

Det er til nå registrert 1093 døde. Det utgjør fremdeles 0.02% av befolkningen.

Siden det ikke finnes noen statistikk på hvor mange som har testet positivt på disse testene uten å ha hatt noen symptomer i det hele tatt, kan vi bare anta at for de aller fleste utarter dette seg nærmest problemfritt.

Så hvorfor denne panikken, hvorfor snakket om segregering og tvang basert på svært marginale tall!? Antallet positive tester går opp i prosent, men antall sykehusinnleggelser går ned i prosent i forhold til positive tester…!? Det burde for normalt oppegående mennesker etter hvert å resonere seg frem til at dette handler i aller høyeste grad om penger, makt og kontroll, og har ingenting med helse å gjøre!!

—-

Mediene kommer med krigsoverskrifter daglig – og nå har dem fått et nytt kjæledegge- navn som dem fokuserer rundt og forteller hvor mange som er «smittet» også av denne nye forkjølelses varianten… – og om ikke det er nok; klarer mediene å fortelle at folk «strømmer» til vaksinasjonssentrene» for å bli vaksinerte… Vaksinert med hva??? Et tilsynelatende «utbrudd» av en forkjølelse oppdaget på andre siden av kloden for knapt tre uker siden, og folk strømmer til vaksinasjonssentrene???? Når ble den «vaksinen» laget – og av hvem?

Mediene har jeg gitt opp for mange år siden. Dem evner ikke og vil heller ikke fortelle noe om virkeligheten, bare hva dem blir fortalt eller instruert i å fortelle sauene som «strømmer til vaksinasjonssentrene» (les folket). Både mediene og våre formyndere, fokuserer på såkalte smittede basert 100% på en PCR test (ref. FHI) som ikke forteller noe som helst i det hele tatt. Det blir på mange måter – som å fokusere på hvor mange som benytter badesesongen og er ute og bader.. i istedenfor å fokusere på dem som drukner – og gjøre noe med det og å finne årsaken til det.

Kary Mullis

PCR-testen – kan den benyttes og stoles på? Svaret er helt entydig og et bestemt NEI – fra oppfinneren selv; Kary Mullis, som også fikk Nobels Pris for denne oppfinnelsen. PCR ble laget for amplifikasjon- (ved å lage flere kopier av et gen eller DNA-sekvens) – ikke for diagnose – som Kary Mullis sier: DU KAN FINNE HVA SOM HELST: (trykk på bildet for video)

Til overmål skal denne PCR- testen kjøres med maks opp til 25 sykluser…. I Norge kjøres den med opp til 45 sykluser… Med andre ord; En er garantert å finne alt av avfallsstoffer som kroppen har skilt ut for mange uker siden, til ubrukelige og frastøtende rester av genmaterialer som kroppen kvitter seg med – i denne testen som ikke kan definere eller skille mellom noe som helst hva verken Corona eller denne nye varianten Omicron, angår. Den kan ikke definere noe som helst i et påbegynt eller pågående sykdomsbilde.

Hva er det med disse såkalte vaksinene folket skal være klar over i første omgang?

Erling Hilmersen

Min venn Erling Hilmersen forklarer her: MRNA COVID VAKSINER UTKONKURERER OG SVEKKER DET NATURLIGE IMMUNFORSVARET. Det er nå dokumentert.

«The response of innate immune cells to TLR4 and TLR7/8 ligands was lower after BNT162b2 vaccination while fungi-induced cytokine responses were stronger.” The paper further stated the following: “We observed a significant reduction in the production if IFN-α secreted after stimulation with poly I:C and R848 after the administration of the second dose of the vaccine This may hamper the initial innate immune response against the virus as defects in TLR7 have been shown to result in and increased susceptibility to COVID-19 in young males.

Dette vil ikke bare bety økt mottagelighet for Covid-19, men også for andre infeksjoner og også for kreft. Barn, ungdom og friske voksene er gjennom sitt naturlige, uspesifikke(innate) immunsystem særdeles godt beskyttet mot Covid-19. Vaksinasjon med mRNA vaksine vil svekke denne beskyttelsen. Konsekvensene vil bli store og negative for alle disse, men aller størst blir de for barn.

Fra være så og si uten risiko, så vil vaksinasjon forvandle de til risikopasienter. Vaksinene vil bare gi en svakere, smalere og raskt forbigående effekt. De vil også bli smittespredere, fordi vaksinen verken beskytter mot smitte eller å smitte andre. Så må de få nye vaksiner som igjen svekker det naturlige immunforsvaret enda mere.

VAKSINENE ØDELEGGER ALTSÅ EN EKSTREMT GOD BESKYTTELSE MOT EN REKKE SYKDOMMER OG INFEKSJONER OG ERSTATTER DEN MED EN SMAL, MYE DÅRLIGERE BESKYTTELSE. OG I TILLEGG HAR VI ALLE DE DIREKTE BIVIRKNINGENE.

Hvis ikke dette er djevelens verk, så er ingenting djevelens verk. Og djevelen har mange medhjelpere, så det er ikke lett å stoppe, men det må stoppes.

Link til artikkelen: The BNT162b2 mRNA vaccine against SARS-CoV-2 reprograms both adaptive and innate immune responses (Engelsk tekst)

——

Monica Waade

Min nære og gode venn Monica Waade, har republisert en video til sin egen kanal, som absolutt er verdt å lytte til. Denne beskriver i detalj hvordan disse giftstoffene fordeles og hva dem inneholder fra de forskjellige «giftleverandørene» og hva som er konsentrasjonene i dosene som nå påtvinges folket. PATTERNS IN THE DEPLOYMENT OF TOXIC COVID VACCINE BATCHES (Mønstre i utplasseringen av giftig Covid-vaksinepartier) (engelsk tale) Video; klikk på bildet til høyre.

—-

Vi må forstå, at alt som nå skjer i Europa – Australia, New Zealand, USA, Canada, UK, Spania, Italia, Østeriket, Frankrike, Tyskland, Danmark etc.., vil skje også her i landet. Det er en del av planen. – Vi skal alle bøye oss for makteliten og vår frihet som frie mennesker skal fjernes og elimineres med makt. DET NETTOPP AKKURAT DETTE DET HANDLER OM.

Det handler ikke om «pandemi» – Det handler ikke om folkehelse – Det handler ikke om en vaksine som skal berge alle – Det er først av alt en «vaksine» som vil ødelegge ditt DNA og ditt naturlige immunforsvar og gjøre deg mottakelig og sårbar for hva som helst av bakterier og virus – med døden som konsekvens. Det heter BEFOLKNINGS REDUKSJON

Om ikke signalene er sterke nok, kan det fortelles at det allerede er i gang her i landet. Om en ikke har bøyet seg og sagt ja til noen doser med gift – skjer dette:

Det strammer seg kraftig til her i landet også. Her fra en artikkel fra Bunnytrashblogg.no

JEG ER SKREMT; KASTET UT AV SYKEHUSET!

Resten av av artikkelen kan du lese her: Bunnytrashblogg.no

Det er bare å se til hva som foregår i Australia – da forstår vi hva som kommer: 3 «Fanger» rømte fra KONSENTRASJONSLEIR (karantene-leir) i Australia!

Om en trenger noe nærmere geografisk, anbefales det å lytte til Alexander Tschugguel fra Østerrike:

En fortvilet melding kommer fra

Bilde

Alexander Tschugguel

Haster!

-Vi trenger din støtte! Østerrike blir til en politistat nå. Regjeringen ønsker å sette oss i fengsel i opptil ett år hvis vi ikke blir vaksinert. Del dette for å skape mest mulig press! Takk alle sammen. –

Og om vi fortsatt trodde det stoppet i Australia eller andre steder langt borte fra steinrøysen her hjemme, kan det fortelles at utviklingen går fort – veldig fort.

Og til slutt:…

Omicron er mye vanskeligere å finne. Vitenskapen har kommet fram til beste testmåte og vil starte testingen fra i morgen på alle teststasjoner, flyplasser og grenseoverganger.


PS… For dem som ikke forstod det; det siste innslaget her var ment som spøk (stjålet fra en venn)- men det er helt sikker mer enn nok sauer som vil tro dette også, om bare mediene forteller om det.

Er det fremdeles noen her i landet som tror vi slipper unna dette tyranniet?

Folket må samle seg – både vaksinerte og uvaksinerte – og forstå at når vi er samlet, kan ikke våre kriminelle formyndere gjennomføre sine djevelske planer mot folket.

Det har vært flere gode demonstrasjoner og markeringer i Norge også – og det kommer flere demonstrasjoner. Møt opp på disse markeringene og demonstrasjonene som er nærmest dere:

Bergen den 11. des. LØRDAG Kl. 15:00 Markering i Bergen – nei til koronapass Vågsalmenningen

Oslo: den 11. des. LØRDAG Kl. 12:00 Demonstrasjon mot vaksinepass og vaksinepress Eidsvolls plass

Er det flere markeringer og demonstrasjoner i nærmeste fremtid, vil jeg gjerne bli informert – slik at jeg kan legge dem til her i listen.

———————–

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation

Your contribution is appreciated.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated.

Donate yearly

 

Les artikkelen direkte fra kilden