Tvinges å lytte til barnets hjerteslag før abort

Lykten.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Lykten.no:

Det er innenriksminister Sándor Pintér, som er ansvarlig for helsedepartementet og utdanning i Ungarn som kommer med nyheten.

Kravet gjelder for alle kvinner som søker om å ta abort fra og med 15. september, ifølge den ungarske avisen Magyar Nemzet.

«Det fremlagte medisinske funnet må vise at sykehuset har fremlagt vitale funksjoner fra fosteret til den gravide kvinnen på en klar og identifiserbar måte.», sier innenriksministeren.

Der vestlige land satser på innvandrere fra den tredje verden, har den ungarske regjeringen ført en aktiv familiepolitikk som har fått opp barnefødslene i landet betydelig. Politikken beregnes å ha ført til at minst 200.000 nye barn har blitt født de siste ti årene. Også antallet ekteskap har nådd en 40-årig historisk høyde.

Les også: Ungarns familievennlige politikk virker: 9.4 prosents økning i fødsler

«I hele Europa blir det færre og færre barn, og vestens svar på dette er innvandring», sa statsminister Viktor Orban i 2018, og fortsatte:

«De vil ha inn like mange innvandrere som det mangler barn, slik at tallene skal gå opp. Vi ungarere har en annen måte å tenke på. Istedenfor bare tall, så vil vi ha ungarske barn. Innvandring for oss innebærer kapitulasjon.»

Abort er tillatt i Ungarn til uke 12, under ekstraordinære situasjoner, som at svangerskapet er en risiko for mors liv, hvis fosteret har en høy sannsynlighet for å bli født med defekter, at graviditeten kom som følge av voldtekt eller hvis kvinnen befinner seg i en alvorlig krise. Det finnes også tillatelse til å utføre abort helt opp til uke 18.

Kilde: Fria Tider, Remix News. 

elatert:

Les artikkelen direkte på Lykten

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar