271949017_10159192968982702_4106474042269816246_n-aee9644b

Tvangsvaksinering

Blog
271949017_10159192968982702_4106474042269816246_n-aee9644b
Den erfarne sykepleieren Jon Faller hadde en sterk beskrivelse i sin kommentar under denne avisartikkelen til Nettavisen på deres Facebookside i dag.
Jeg fikk lov til å dele den, fordi Faller, med sin erfaring, ønsker at så mange som mulig skal forstå hva «bare et stikk i ermet» egentlig betyr, hva det betyr å tukle med grunnleggende menneskerettigheter, og hva vaksinepasset betyr for oss egentlig.
La oss lytte til erfaringen:
«Jeg skal spare deg for detaljene. Men jeg vil forsøke å gi deg et bilde av hva vi snakker om. Hva tvangsmedisinering er. Og hvor alvorlig det er. Personlig, psykisk, fysisk, etisk og juridisk.
Fem seks menn tar kontroll på deg. Legger deg i gulvet og holder deg nede. Du vet hva som kommer. De kommer til å sette en sprøyte i deg. Med noe du ikke vet hva er. Og som du ikke vet om du tåler. Eller kanskje du vet det, for du ble jævlig dårlig sist gang. Og som du i hvertfall vet at du IKKE vil ha!
De løfter deg opp og spenner deg fast på en benk med tjukke remmer av lær. De låses rundt armer og ben og magen din med runde låser av messing. Og du vet de har lov til det. For vakthavende har hjemlet vedtaket med overlegen som har bakvakt i henhold til helselovgivningen. Mennene trekker seg tilbake mens du skriker og sloss mot remmene. Det bli vanskelig å se klart, for skrekken driver øynene dine oppover bak pannen. Forordnende lege er tilstede slik loven krever, og administrerende sykepleier kommer inn med sprøyta. Han dobbeltsjekker medikament, styrke, dose, forordning og rett pasient med legen.
Og så kjenner du et stikk..
Dette overgrepet er detaljert regulert i lovverket, og forordnende lege innrapporterer – i tillegg til ordinær journalføring – hendelsen med begrunnelse, medikament, dose og forløp til Kontrollkommisjonen, som nå har syv dager på seg til å evaluere forordningen, samt avtale møte med deg for å få din versjon..
Dette var rutinen for hver eneste tvangsmedisinering, for hver dose, hver gang, da jeg var aktiv i den delen av bransjen. Og da er det snakk om medikamenter som skal dempe akutt svær uro, angst, panikk, psykotisk agitasjon osv. Vi snakker om mennesker i stor nød, og som i øyeblikket ikke er i stand til å ta kloke valg for eget beste. Og den kortvirkende medisinen har bare èn hensikt: å stoppe den bunnløse skrekken du befinner deg i.
***
Men DU er ikke syk. Du er ikke pasient. Du er ikke tvangsinnlagt. Du befinner deg ikke i bunnløs panikk. Du er vanlig frisk i en vanlig hverdag. På jobb og hjemme. Og du er både etisk, medisinsk og juridisk ved dine fulle fem til å ta dine egne valg for deg selv.
Jeg er den sykepleieren. Skal jeg sette en sprøyte på deg? Med noe du ikke vet hva er? (for det er det fortsatt ingen som helt sikkert vet). Og som du ikke vet om du tåler verken på kort eller lang sikt? Med et stoff som ikke er en vanlig godt kjent medisin som skilles ut og blir borte, men en som gjør vesentlige endringer i immunforsvaret ditt, og som kanskje skader deg for livet? Mot en influensa som bortimot ingen blir særlig syk av? Og som sprøyta jeg kommer med ikke virker mot uansett? Tvert imot er man i følge ny forskning fra Israel over 13 ganger bedre beskyttet uten sprøyta enn med..
Men hvis du ikke vil ha den og ikke møter opp til timen, så kommer vi til deg.. I noen land kommer de med fem mann og bare henter deg. Eller bare setter den der og da. Det skjer allerede. Så ja, vi kommer etter deg.. Vi fryser deg ute.. Fra familie.. venner.. jobben.. utelivet.. julebordet.. butikken.. hytta di.. puben.. kinoen.. feriereisen.. konserten.. Uten grønt pass kommer du ingen vei.
“Jeg skal plage de uvaksinerte så mye jeg kan!” lover den franske presidenten Manuel Macron.
Vi gir oss ikke før du har så lite liv igjen at du gir opp. For når det kommer til stykke så er det vi – det vil si Solberg, Høie, Nakstad, Stoltenberg, Avitsland, Støre, Guldvog og Kjerkol som vet hva som er best for deg. Ikke sant?
Og det beste for deg er at du skal slippe å være begrenset av tiltakene som Solberg, Høie, Nakstad, Stoltenberg, Avitsland, Støre, Guldvog og Kjerkol har gitt deg. Det er bare et stikk i armen.
NÅ kan du begynne å bli engstelig.»
Lenken til artikkelen ligger rett under her.