Rakner det for det medisinske bedraget nå?

Blog
Mye rakner internasjonalt nå. Den medisinske korrupsjonen avsløres slik som etter Pandemrix-bedraget i 2009, men bedraget og konsekvensene kan ganges med tusen eller mer.
Samtidig tvinger man 16-åringer som ønsker praksisplass til å ta absurd og farlig vaksine, og norske kommuner har blod på hendene når de med åpne øyne starter tilbud om vaksinering av 5 – 11-åringer i disse dager.
Vi vet at myndighetene bryter lovverket, grunnloven, og Nürnbergkoden.
Florida suspenderer nå en offisiell helse-tjenestemann som oppfordret og presset ansatte til å vaksinere seg melder Reuters i dag (1).
I mail til ansatte hadde den overivrige tjenestemannen skrevet:
«Jeg beklager, men i fravær av rimelige og reelle grunner er det uansvarlig å ikke bli vaksinert.»
Floridas guvernør Ron DeSantis, en republikaner, signerte i november en lov som forbyr skoler, bedrifter og statlige enheter å kreve vaksinasjon mot covid-19.
Florida er en blant flere konservative stater som har protestert og saksøkt føderale myndigheter for å stoppe dem fra å håndheve et nå nedlagt vaksinemandat for store bedrifter som Joe Biden innførte.
Høyesterett har nå blokkert dette mandatet.
Jeg har kommet i kontakt med mange folk den siste tiden. En jeg nå kjenner som satt i en sentral stilling i inntak av sykepleiestudenter ved et sykehjem her i Norge, protesterte mot at sykepleierstudentene ved hjemmet var nødt til å ta mRNA-genterapi for å gå ut i praksisen sin. Og dermed kunne bli sykepleiere. Dette resulterte i at varsleren måtte «inn på teppet» overfor ledelsen. Sykepleiestudentene må fortsatt vaksinere seg for å få fullført utdanningen sin.
Senest i går pratet jeg med en fortvilet far som var svært bekymret over at hans 16 år gamle datter ikke fikk gå ut i praksisplass uten å ta denne medisinen som vi nå vet ikke har bevist effekt mot smittespredning.
Dette til tross for at hun har en medisinsk tilstand som tilsier at hun har økt fare for blant annet anafylaktisk sjokk ved vaksineringen, og at hun har en grandtante som nylig døde av kardiovaskulære problemer som kan relateres til vaksinen, men uten at det har blitt foretatt bekreftende eller avkreftende obduksjon.
Denne unge jenten kan ikke forstå hvorfor hun skal utsette seg for fare, når hun uansett ikke er i risikogruppen for å få sykdommen hun skal medisineres mot, men er i risikogruppen for noen av medisinens mest alvorlige bivirkninger.
Her er en nylig høring fra parlamentet i Luxemburg hvor professor Chistian Perronne, som gjennom mange år har vært veileder i offisielle fagråd i Frankrike vedrørende vaksinasjon gjennom 15 år, og flere regjeringer. Han har også vært visepresident for et vaksine-faglig råd i WHO med ansvar for Europa i noen år (2).
Han sier at han har to ekstra viktige beskjeder i denne krisen. «Vi har ignorert vitenskap, og vi har ignorert rettigheter».
Han forteller at vi ignorerte forskning fordi våre politikere hadde store egeninteresser i sine knytninger til farmasøytisk industri. De tar bedragerske beslutninger, og gir ikke vitenskapelige referanser.
Han forteller om nøkkelpersoner som nekter å oppgi kildene for sine synspunkter, og at han blir møtt med hersketeknikker i stedet for motargumenter – fordi argumentene finnes ikke.
Han forteller om at vi alle husker når lobbyister fikk utgitt falsk forskning i The Lancet som skulle diskreditere Hydroxychloroquin (våren 2020), og det mer nylig avslørte forskningsjukset i Pfizerstudien som ble avdekket av BMJ. Mediene i Frankrike snakket nesten ikke om dette sier han, mens når The Lancet publiserte diskrediterende forskningsjuks (om HCQ) ble det publisert (feilaktig som sannhet).
Videre forteller han at franske myndigheter har gitt enorme pengesummer til mediene gjennom denne tiden (slik som i Norge).
Vi vet at dette ikke egentlig er vaksiner, at de ikke virker, forhindrer ikke smitte, og at de ikke forebygger alvorlig utkomme forteller han.
Han tar også opp problemet med måten man har registrert covid-19 dødsfall på, hvor folk som dør av mange forskjellige årsaker har blitt tatt til inntekt for at vi har en pandemi.
Noe av det som har sjokkert meg mest som vaksinespesialist, forteller han, er at man har hasteutviklet vaksinen, hvor det normalt tar 10 år å autorisere, og at man til og med har gitt den til gravide.
Det verste sjokket er mangelen på vitenskapelige bevis, at de kjører på med stadig flere doser, og at EMA (Europeiske Legemiddelverket) innrømte sist sommer at de ikke vet innholdet i injeksjonene.
Databaser viser at vi har 36 000 dødsfall i Europa, og 25 000 i USA (vaksinedødsfall), inkludert atleter. Og forekomsten av kreft har økt ifølge professoren.
I land som ikke har vaksinert, er pandemien over, og det finnes hundrevis av studier som viser at vi har effektiv behandling mot covid-19 forteller han.
Vi er bare i fase tre av studien som pågår, og dermed er dette pågående forskning, som derfor bryter med den internasjonale Nürnbergkodeksen understreker han.
Parlamentarikerne som stemte for å forplikte seg til dette eksperimentelle produktet kan bli tiltalt i internasjonal rett for å utsette menneskeheten for fare, sier han.
Siden man i denne høringen prater om barn, avslutter han med å understreke at langt flere barn dør av vaksinen enn av Covid-19. Han kjenner personlig til barn som døde av betennelse i hjertet og en av dem, pulmonal embolisme.
Min kommentar:
I disse dager introduserer vi vaksinen til 5-11-åringer i Norge. FHI tør ikke å anbefale det, men noen presser på.
Vi er i den situasjonen at vi skader barn med medisin som de ikke behøver. Høres dette kjent ut?
I Norge har vi tradisjon for medisinske eksperimenter uten informert samtykke. I dette dokumentet på regjeringens egne sider kan du lese om det som var for avslørende til å kunne være med i programserien Rikets Tilstand (3).
Som vi har sett i dag, har mange amerikanske stater et langt større rettsvern mot medisinske overgrep enn vi har tradisjon for i Norge.
Også på 60 og 70-tallet trengte amerikanske CIA å få utført medisinske eksperimenter, og da var det naturlig å se til Norge.
Utdrag fra dokumentet:
«Det gikk så langt at vi i Norge gjorde forsøk på mennesker som man andre steder i den vestlige verden bare gjorde på dyr» (3).
Dette er ikke så lenge siden. Vi snakker om 70-tallet.
Det, mer og mindre, privateide CIA bestilte de mest groteske, absurde eksperimenter på blant annet tvangsinnlagte pasienter i Norge, med nordmenn som utførte det, og ved hjelp av den norske regjeringens manglende moralske evner, og sikkert en tanke om at det er fellesskapet og systemet som er viktig (kollektivisme), og ikke individet.
CIA er nevnt hele 12 ganger i dokumentet.
Når man internasjonalt prater om svineinfluensa-bedraget ser man til Norge, Sverige og Finland. Dette var noen av de mest medisinsk korrupte landene, også for bare ti år siden.
Det var hovedsakelig voksne og barn i våre egne land som ble eksperimentert på den gang uten at det fantes en egentlig pandemi. Danskene lo av den norske «pandemien» i 2009.
Preben Aavitsland sa i etterkant at han heller burde vært lojal overfor det norske folk.
Det er mange nordmenn involvert også i dagens medisinske ondskap.
Ikke sett en eneste sprøyte på et eneste barn. Og er du lærer, har du blod på hendene hvis du så mye som hinter om at barna bør ta denne absurde og farlige medisinen.
Lydighet, konformitet og politisk korrekthet er næring for ondskap. Der scorer vi høyere i Norge enn i andre land. På kontinentet er gatene teppelagt med demonstranter nå, som vi nesten ikke får se i NRK.
Og la for guds skyld 16-åringer få lov til å fullføre videregående skole uten å tvinge dem til å eksperimenteres på med absurd mRNA-genterapi.
 
Fotnoter: