Trusselbrev om vaksinepropaganda

Nyhetsspeilet

NRK har offentliggjort anonyme brev. Det er særegent. Det har blitt brukt i viktige saker, ett var i rettsaken mot Anders Behring Breivik og leder for offer-foreningen Blattmann fra Kristiansand (fra 2012, se nrk.no, her). Det er langt under målstreken å bruke anonyme brev, det brukes kun i lugubre hensikter, for å skape et inntrykk av noe som ikke stemmer med virkeligheten. Slik er det også med det følgende trusselbrev.

Anonymt trusselbrev på NRK, se her

Nå har det oppstått en ny situasjon i det norske samfunn hvor et anonymt brev igjen skal skyve de ubevisste over målstreken. Denne gang gjelder det covidvaksinene. Og er det ikke merkelig? Vaksinekampanjene begynte med belønninger, hamburger, iskrem og gratis pils. Kanskje ikke uten grunn at det ikke slo an på samme måte i Norge som i USA. Jeg har inntrykk av at større deler av det norske folk fnøs av dem, vaksinene, men valgte å forbli tause om det. Selv om både Guldvog og Høie åpenlyst løy rett inn i kamera om at 95% av befolkningen hadde tatt dette, ville ikke nordmennene la seg presse av dette oppkonstruerte flertall. Nei takk. Men bakmennene hadde flere ideer på lager. En av dem var trusselen, et trusselbrev gjør seg. Men ikke trussel om bank og rundjuling i beste fagforeningsstil, men trussel om drap.

Vi merket oss at brevet var uten avsender og udatert. NRK påstår at brevet ble fremsatt via Messenger, Facebook, men det kan like godt ha blitt formulert i NRKs redaksjon: Ganske enkelt fordi kontoinnhaveren av Facebook, der brevet skal ha blitt fremsatt, var utelatt. NRK har gjentatte ganger latt seg bruke av noen som gjerne tvinger folk med alle slags knep og triks til å ta vaksiner som ikke hjelper de syke, som heller ikke hindrer de uvaksinerte å bli syk. Det er klart at både jeg og mange med meg spør hvorfor NRK holder på med pøbelstreker?