Koronakrisen: «Lættisfaktoren» blir bare større og større

nononsensenews.org

Av Are.

Are

For en «thriller» fra virkeligheten denne koronakrisen er. Jeg tror sannelig denne påstått krisen — som i realiteten er en politisk krise — har skapt en helt ny dramasjanger: Komidrama. Befolkningen er statister i et globalt reality-show, hvor krise-skuespillerne finnes i alle rekker: Både blant ledende politikere, helsetopper, presse osv. Aller fremst i rekka av disse skuespillerne finner vi slike som Støre, Solberg, Guldvog, Nakstad, og avgåtte Solberg. Jeg leser «nyheter» med samme innstilling som publikum har tilstede på et teaterstykke, og anser alt for å være et spill uten rot i virkeligheten. «Lættisfaktoren» (latterlighetsfaktoren) blir bare større og større for hver dag som går. Og jeg skulle gjerne ledd, men dessverre er konsekvensene av dette bedraget for stort til at jeg klarer.

Koronakrisen — et absurd teater

Det som motiverte meg til å skrive denne artikkelen, er en VG-artikkel som kom helt på tampen av fjoråret. Jeg bare snubla over den først i dag, fredag 7. januar 2022. I artikkelen står selveste FHI-direktør Camilla Stoltenberg fram og sier at hun – sitat VG – er bekymret for tiden etter nyttår. Hun mener også at det har vært altfor lite forskning på tiltak, og for dårlig oversikt over tiltaksbyrden. Sitat slutt.

Dette, mine venner, er bare spill for galleriet. Det er absurd teater, men — OBS — såpass absurd at folk ikke greier brette tankene rundt det. Akkurat dette er viktig å få med seg: Folk flest greier ikke få seg til å tro hva som faktisk stikker under her, rett og slett fordi det overgår folks fantasi. Sagt på en annen måte: Realiteten er så til de grader dryg, at kognitiv dissonans hindrer bedraget i å bli avslørt!

Om svindelen og dens kriseskuespillere

Stoltenberg vet godt hvilket hasardiøst og uetisk «politisk» spill hun har stilt seg bak under koronakrisen. I tiden før lockdown-politikken ble innført, frarådet FHI nedstenging som dette. Men etter at Solberg valgte å gjøre en politisk beslutning om å stenge ned landet (Solbergs egen formulering i fet skrift), vendte FHI kappa etter den politiske vinden og «vedgikk» at nedstenging trolig ikke var så dumt allikevel(!) Ha, ha, det er jo parodisk! Men fordi folk har slik enorm tiltro til autoriteter, er det bare ytterst få som stiller spørsmål ved slikt. Merk at begrepet «politisk beslutning» har blitt orwelliansk nysnakk for det å iverksette tiltak fullstendig i strid med foreliggende vitenskap og kunnskapsgrunnlag — i tråd med en mørk agenda. Del av denne agendaen er å få vaksinert så mange som mulig med en skandaløst helseskadelig vaksine.

Ta en titt på følgende faksimile:

Camilla Stoltenberg «toer sine hænder» ved å tåkelegge fakta

Du lurer kanskje på grunnen til at jeg kaller et oppslag som dette for krokodilletårer fra Stoltenberg? Vel, det Stoltenberg holder på med her er å «toe sine hænder». Renvasking. Hun kritiserer her de samme tiltakene som FHI har stilt seg bak fram til nå, og dette gjøres for at hun personlig skal kunne unngå å bli stilt til rette for dette bedraget som hun og folkehelseinstituttet har vært med på. Og fortsatt er med på. Koronasvindelen begynner imidlertid å slå sprekker, og FHI har nå blitt kritisert for direkte tallfusk. (Howard Widding, som påpekte fusket på FHIs egne Facebook-sider, fikk ingen svar, men opplevde at FHI blokkerte ham fra å skrive flere kommentarer).

Stoltenberg kan selvfølgelig ikke gå for langt i innrømmelsene sine, for da kunne det jo blitt åpenbart at hele koronakrisen er en gigantisk svindel. En svindel hvor hun og FHI har vært medspillere. (For ordens skyld: Forsøker jeg å si at alle ansatte ved FHI er svindlere? Nei, selvfølgelig ikke. Men sentrale ansatte ved FHI, slike som Stoltenberg, er definitivt det!) Stoltenberg må på samme tid vanne ut innrømmelsene med informasjon som tåkelegger det FHI og hun selv har vært med på. Ta bare følgende eksempel hvor hun antyder at de måtte gjøre smittevernstiltak basert på et mangelfullt vitenskapelig kunnskapsgrunnlag — selvfølgelig i beste hensikt, må vite. VG skriver:
«Hun [Stoltenberg] viser til en rekke eksempler der hun mener det mangler data som kan si noe om hva som faktisk virker, blant annet seksårsreformen i skolen.»

Mer tåkelegging: Når VG spør Stoltenberg om hun synes det er akseptabelt å innføre så strenge tiltak uten tilstrekkelig kunnskapsgrunnlag, svarer hun følgende:
«Nei, det er egentlig uakseptabelt. Men samtidig er det den virkeligheten vi lever i. Derfor har vi i FHI vært opptatte av å jobbe med å bygge et bedre system for kunnskap, og påpeke hindringene mot å få dette til. Samtidig er det ikke lett å gjøre noe med over natten – dette er noe man må planlegge og utvikle over år

Ha, ha… Det var denne lættisfaktoren igjen. Hva i all verden betyr et svar som dette? Forsøk å les svaret hennes på nytt: Hun sier at tiltakene er uakseptable, men forsøker på samme tid å gi skinn av at tiltakene allikevel er på sin plass!!! Jeg har tidligere snakket om denne strategien, hvor man forsøker stikke noe under teppet med selvmotsigende biter av informasjon. Her demonstrerer Stoltenberg nettopp det. En autoritetstro befolkning gir opp å forstå noe som helst i sammenhenger som dette, og blir stille. Og den som tier, samtykker. Slik kan galskapen fortsette. Men det brenner nok aldri så lite under føttene på koronakrisens regissører og alle medspillere, slik at vi nå er vitne til at sentrale aktører forsøker komme seg av kroken.

Mer svindel og tåkelegging: «omicron»…

Blant andre forsøk på tåkelegging og renvasking framstiller Stoltenberg det som om de ikke visste (og fortsatt ikke vet) nok om alvorlighetsgraden til omicron-varianten, og at dette er grunnen til at vi ikke kan slakke av på tiltakene. Dette er jo regelrett løgn, for talspersoner fra Sør-Afrika var tidlig ute og sa at denne varianten ikke utgjorde noen fare overhode — basert på konkret erfaring.

Denne meme’n laget jeg i samme moment som omicron ble kjent. Og sannelig fikk jeg rett. (For en profet jeg er…)

I dag er det allment akseptert at omicron-varianten er betydelig mildere enn sine forgjengere, og siden vi nå vet hvor overdrevne og ødeleggende lockdown-tiltak som ble gjort med forgjengerne, hvorfor i all verden iverksettes de samme tiltakene på nytt? DET er et spørsmål som burde oppta langt flere.

Tiltakenes konsekvenser og mottiltak

Mengder av norske foretak opplever nå at den statlige, økonomiske kompensasjonspakken ikke er i nærheten av å dekke opp for tapene de påføres. Hvor mange foretak vil bli slått konkurs under denne lockdown-runden, se det kan man jo bare fantasere om. Mange foretak er allerede hardt økonomisk prøvet etter de tidligere runder med lockdown. Et annet spørsmål er hvor mange som har blitt isolert, deprimert, begått selvmord etc. som følge av tiltakene? Hvor mange barn og ektefeller har måttet tåle vold i frustrerte hjem, og hvor mange kjernefamilier har gått i oppløsning? Vil vi noen gang få kjennskap til disse tallene? Kanskje, men det blir i så fall først etter at koronakrisen blir erkjent å være det den faktisk er: en grandios svindel. Det ventes en oppvask her…

Imens gjenstår det å se om regissørene bak krisen når å utslette den norske middelklassen før teppefall skjer. Hvis de når det, vil vi ha kun to gjenstående samfunnsklasser, nemlig de styrtrike og de lutfattige. Det er bare vi, folket, som kan forhindre at de kommer så langt, og det gjør vi ved å motsette oss svindelen i alt det vi gjør, sier og tenker. I tillegg er det tvingende nødvendig at de som har greid å gjennomskue svindelen bretter ut om det til andre. Fatt mot, venner, fatt mot! Vær modige og våg å stå fram. Vi kom alle hit for å sette spor etter oss, så la akkurat dine spor bli av den positive typen. Det fordrer imidlertid at du gjør en rebell ut av deg. Det er kun dagens rebeller og samfunnsdissidenter som med verdighet vil kunne se sine barnebarn i øynene og besvare spørsmålet: «Hvilken side av historien stod du på da det gjaldt som mest?»

Relatert ferskt lesestoff: «Regjeringen tøyer koronastrikken ytterligere: Nye restriksjoner fra og med torsdag — hvor langt er regjeringa villig til å gå for å kunne realisere koronasertifikat og vaksinetvang?»

Kilde: VG.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
nettbutikken vår — kjøp kvalitets-klær med tankevekkende motiver som vi har laget selv HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin