Tidligere lege i Det hvite hus: “Biden vil ikke avslutte sin periode”

Tidligere lege i Det hvite hus: “Biden vil ikke avslutte sin periode”

Politikeren.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Tidligere lege i Det hvite hus: “Biden vil ikke avslutte sin periode”

Politikeren.com:

Read Time:2 Minute, 36 Second

Ronny Jackson var den personlige legen til eks-presidentene Barack Obama og Donald Trump. Nå ber han Joe Biden om å trekke seg. Det hvite hus gjør alt de kan for å skjule joe Bidens tilsynelatende kognitive tilbakegang, men “det amerikanske folket kjøper det ikke!”

Tidligere lege i Det hvite hus Ronny Jackson erklærte på Twitter at “Joe Biden vil ikke fullføre sin periode” fordi “sinnet hans er for langt unna”. Fra midten av 2000-tallet var Jackson medlem av Det hvite hus medisinske team og fungerte som personlig lege for både Barack Obama og Donald Trump.

“ALLE vet at han er uegnet til jobben.”

«Biden vil ikke avslutte sin periode. ALLE vet at han er uegnet for jobben. Sinnet hans er for langt unna. Dette kan ikke fortsette lenger. Han må trekke seg!» twitret Jackson.

Den tidligere legen som ble texansk kongressmedlem kom med uttalelsen etter å ha avslørt at han tidligere hadde fått e-post fra Barack Obama. I den irettesatte ekspresidenten Jackson fordi han allerede hadde våget å stille spørsmål ved den amerikanske presidentens helse på Twitter.

«Jeg må uttrykke min skuffelse over at du angrep Joe Biden via Twitter», skrev Obama og la til: «Det var uprofesjonelt og uverdig kontoret du en gang hadde. Det var også respektløst overfor meg og de mange vennene du hadde i regjeringen vår. Du var både den personlige legen til presidenten i USA og en admiral i den amerikanske marinen,” bemerket Obama, og bekreftet: “Jeg forventer bedre, og jeg håper at du vil forvente mer av deg selv i fremtiden.”

Venstresiden er hyklerske

Jackson kommenterte e-posten under en opptreden på Sean Hannitys Fox News Show. Han pekte på hykleriet til venstresiden, som stadig stiller spørsmål ved Donald Trumps kognitive evner til tross for den ene testen han klarer med letthet, mens han angriper alle som våger å så tvil om Bidens tilsynelatende kognitive tilbakegang.

I følge Jackson viser Biden flere tegn på kognitiv nedgang «hver dag»: «Han trenger en seriøs kognitiv vurdering, og hvis han ikke er villig til å ta den, skal jeg gi ham testen, jeg tar den… denne mannen blir verre og verre, og han er en forlegenhet.”

Pinlige hendelser hoper seg opp

Den tidligere legen pekte på en annen pinlig hendelse under Bidens besøk i Israel, da han viste seg rådvill for hva han skulle gjøre og senere kom med en absurd verbalt utglidning om Holocaust. “Han vekker ikke tillit hos noen, og det er en farlig tid å ha en øverstkommanderende og et statsoverhode som den mannen,” konkluderte Jackson.

Politikeren har påpekt det økende antallet uhell i president Bidens offentlige opptredener, inkludert den siste i Israel som vist på Twitter.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Les artikkelen direkte på Politikeren

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar