Verdens ledende leger holder tale

Politikeren.com

Politikeren.com:

Read Time:1 Minute, 2 Second

Det globale Covid-toppmøtet, bestående av over 17 000 leger og forskere, holdt en pressekonferanse som fremhevet toppmøtets erklæring om å “gjenopprette vitenskapelig integritet.”

Global Covid Summit er produktet av en internasjonal allianse av leger og forskere, forpliktet til å snakke sannhet til myndighetene om Covid-pandemiforskning og -behandling.

Tusenvis har dødd av Covid som følge av å ha blitt nektet livreddende tidlig behandling.

Erklæringen er et kamprop fra leger som daglig kjemper for retten til å behandle pasientene sine, og pasientenes rett til å motta disse behandlingene – uten frykt for innblanding, gjengjeldelse eller sensur fra myndigheter, apotek, farmasøytiske selskaper og storteknologi. .

De krever at disse gruppene trer til side og respekterer helligheten og integriteten til pasient-lege-forholdet, den grunnleggende maksimen «First Do No Harm», og friheten til pasienter og leger til å ta informerte medisinske beslutninger. Livet er avhengig av det.

Dataene viser nå at disse eksperimentelle genterapibehandlingene kan skade barna dine så vel som deg selv. De kan skade hjertet, hjernen, reproduktive vevet og lungene. Dette kan inkludere permanent skade og deaktivering av immunsystemet ditt.”

Les artikkelen direkte på Politikeren