Sykdom X er et produkt av covid vaksinene som vil bli aktivert av 5G i følge spansk forskergruppe

Sykdom X er et produkt av covid vaksinene som vil bli aktivert av 5G i følge spansk forskergruppe

olehartattordet.blogg.no
Sykdom X er et produkt av covid vaksinene som vil bli aktivert av 5G i følge spansk forskergruppe

Olehartattordet.blogg.no:

 

David Icke hadde rett om Covid, vaksinene, skyen og manipulasjon av en ikke-menneskelig kraft. Det David Icke har sagt i årevis blir støttet av en gruppe spanske forskere (teamet som identifiserte grafen i den falske vaksinen).

 

“Det finnes vesener i de åndelige verdener som er avhengige av negativ energi som mat skapt av angst og frykt av oss mennesker. Uten angst og frykt så sulter disse vesnene.” Rudolf Steiner

 

I følge Icke, Astrid Stückelberger og den spanske forskergruppen, så er sykdom x som World Economic Forum vet at vil komme (hvordan vet de det?), et produkt av covid vaksinene som vil bli aktivert via 5G. Jeg vet ikke om dette er korrekt, men det er ihvertfall veldig interessant å høre hva som blir sagt i denne 1 time og 43 minutter lange konferansen.
Og når man vet at flertallet av de som har makt i verden i dag er en blanding av psykopater, narsissister og flygende aper, vel da blir det det snakkes om her ikke så far out allikevel.

 

Her er youtube videoen til konferansen, og her er en mp3 converter der man kan gjøre videoen om til mp3 fil og laste den ned hvis man vil lytte til den.

 

«Vi er i det store og hele indoktrinert fra fødselen. Vi liker å tro at vi er oppegående selvstendig individer i stand til å resonnere på egenhånd, men det er en illusjon.

Våre oppfatninger om «verden rundt oss» er formet for oss av andre, ikke alltid velmenende personer, og alt vi gjør er preget av denne pågående indoktrinering, nå mer renspikket propaganda for at vi ikke skal miste troen på autoritetene som forer oss med alle løgnene. Kort sagt lever de aller fleste av oss i en fantasiverden; frakoblet kritisk tenkning.

Forskning viser at kun 2% av oss er i stand til å tenke kritisk, 8% tror de tenker kritisk, mens 90% av oss ikke tenker spesielt mye i det hele tatt. 90% er på «autopilot» og stiller aldri et kritisk spørsmål til noe som helst.

Når helsemyndighetene ber de om å ta 8. dose med MRNA injeksjonen tar de den lydig, selv om de føler seg dårligere for hver gang. «Det må være Long Covid».»

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/korona-vaksine-og-transhumanisme-en-advarsel.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/spanske-forskere-pastar-at-99-99-av-pfizer-vaksina-bestar-av-graphene-oxide-som-er-giftig-for-menneskekroppen.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/barberbladergrafen-hydroksid-i-vaksinene.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/sci-fi-teknologi-som-i-dag-er-en-realitet-er-en-trussel-mot-menneskeheten.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/nar-forskning-blir-et-verktoy-for-politisk-og-okonomisk-vinning.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/utdrag-fra-david-icke-sin-nye-bok-the-dream.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/faktisk-no-og-5g-et-bestillingsverk-fra-mobilindustrien.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/kan-vi-stole-pa-forskerne.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/det-hoye-sykefravaeret-skyldes-vaksinene-i-folge-anerkjent-norsk-forsker.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/en-meget-god-beskrivelse-av-propaganda.html

 

 

Les artikkelen direkte på Olehartattordet.blogg.no

Legg igjen en kommentar