Hvor i “næringskjeden” befinner du deg? Lær mere om verden og hvordan den fungerer på to timer, enn du ville lært gjennom et helt liv med skolegang

olehartattordet.blogg.no

 

Man behøver ikke å være sosiolog, psykolog eller en stor analytiker for å forstå hvordan systemet fungerer og har fungert siden tidenes morgen. Veldig enkelt forklart så er det slik at den smarteste psykopaten har makta, der han/hun bruker de nyttige idiotene for alt det de er verdt. Og når eller hvis en eller flere nyttige idioter skjønner tegninga så er det som regel for sent. Og filmen Monsters of man i fra 2020 er en perfekt analogi på det.

 

I løpet av to timer vil du få dypere innsikt i hvordan verden fungerer enn du ville ha lært gjennom et helt liv med skolegang eller gjennom livserfaring. Filmen retter seg spesielt godt mot personell i millitæret, etteretningen, politi og politikere, men den retter seg også mot alle med et snev av nysgjerrighet som lurer på hvorfor verden er som den er.

 

Og det innlysende spørsmålet man man må stille seg hvis man ikke har forstått det før man så filmen er: hvor i “næringskilden” befinner jeg meg?

 

En film som både retter seg mot intellektet og det emosjonelle.

Anbefales på det sterkeste.

Les artikkelen direkte fra kilden