Svensk studie: 20% høyere dødelighet enn normalt etter to doser.

alternativ-media.com

Fortielsen i massemedia fremstår som øredøvende og avlørende, når en svensk studie som burde generert sjokkbølger langt innover i de late og initiativløse redaksjonene, blir oversett etter alle kunstens regler.

Ifølge en 34 sider lang artikkel fra en stor svensk undersøkelse, publisert av The Lancet, fremgår det at av de 4,03 millioner som har latt seg injisere av to doser, så døde hele 3,939 av dem, mindre en to uker etter den andre injeksjonen.

Denne informasjonen ligger trygt langt vekk fra mainstream medias øyne i en PDF-fil som inneholder en studie om vaksinens effektivitet. Studien ble sluppet forrige måned og den sier blant annet at etter seks måneder stuper injeksjonens effektivitet mot Covid.

Forskerne undersøkte ikke eksplisitt dødsfall av alle årsaker, som har økt siden sommer i mange land med høy andel vaksinerte, men på side 32 i rappporten oppgis et kart som viser at av 4,03 millioner svensker som har mottatt to doser, døde 3,939 av dem mindre enn to uker etter.

Kilde: Lancet preprint.

Det er selvfølgelig all grunn til å stille seg spørsmål om hvorfor i all verden finner ikke massemedia det viktig å informere folket om dette? Og når vi tenker på at disse tallene viser en grotesk økende overdødelighet etter så kort tid blant de med to doser i blodet – er det da legitimt å være skeptisk til hva som kan skje med seg selv eller sine kjære etter hvert som månedene og årene går, om man har latt seg lure til å ta en eller flere doser av injeksjonen?

Folk rister på hodene og greier ikke se logikken i medias håndtering av den evigvarende koronasituasjonen, som forøvrig media selv agerer som en pådriver for å forlenge og maksimere. Vi har gjort det vi kan for å oppklare dette med å utgi denne videoen som vi oppfordrer på det sterkeste at våre lesere skal se.

Trykk på skjermbildet for å se video. Vi oppfordrer våre lesere til å følge oss på Odysee, hvor vi har livesendinger hver onsdag og søndag klokken 20.

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media