Alternativ Media: HEF: Hvor er logikken? | Kort video

Alternativ Media TV alternativ-media.com
Alternativ Media: HEF: Hvor er logikken? | Kort video

alternativ-media.com:

Det er ikke lett å forstå Human-etisk forbunds (HEF) logikk. På den ene side fremstår de som en helt vanlig globalistisk organisasjon hvor flere av deres aktører opptrer som helt vanlige rabiate kommunister som kaster seg inn i hylekoret mot personer og organisasjoner som er skeptiske til masseinnvandring, multikultur og også islam – islam som ikke akkurat har fremstått som en målskive for ateistene og satanistene i HEF.

Charlie Hebdos redaktør, Gerard Biard, er invitert til Oslo av HEF for å holde foredrag førstkommende lørdag. Temaer er det grusomme angrepet på deres redaksjon i 2015, hvor 12 mennesker ble drept og 11 såret, og ytringsfrihet (knis)

Vi hukser alle angrepet i 2015 og hvordan alle politikere og mediene sto opp og støttet Charlie Hebdo 100%. Merkel og andre globalistiske kolleger Europa rundt sto skulder ved skulder for å markere at ingen rokker ved europeeres rett til ytringsfrihet. Neivel, ingen unntatt dem selv.

Men det er omtrent bare i den saken de har stått opp for ytringsfrihet på den måten. De har sittet, og sitter fremdeles døgnet rundt for å demonisere og sensurere alt som taler deres globalistiske multikultur imot. Om man helt lovlig og uten noen form for hets ytrer skepsis mot masseinnvandring fra områder som har helt andre verdier, tankesett, kultur og religionenn oss, er man rasist, fascist, nazist og alt det vanlige.

Da er dette farlige strømninger og krefter vi må få bukt med. Men når noen tegner en tulletegning av Muhammed helt uten mål og mening som de vet de ikke oppnår noe som helst annet enn å irritere livet av mange muslimer, da er plutselig ytringsfriheten livsviktig.

Når det er sagt, er både det å tegne Mohammed og brenne koraner lovlig i Norge og antagelig de fleste europeiske land. Så hvorfor ikke invitere Lars Thorsen til et foredrag om ytringsfrihet?

SIAN og Lars Thorsen vet de provoserer med å brenne koraner og bruke en frodig retorikk. De sier de ønsker å provosere for å vise hvor eksplosivt det er.

Charlie Hebdo vet og visste også hvor mye de provoserte da de publiserte tegninger av Mohammed. Tegningene var ikke engang morsomme, så hva var egentlig poenget? Å selge flest mulig eksemplarer av magasinet? Og på hvordan måte er Hebdos provokasjon god, som får hele det europeiske establishmentet til å stille seg bak dem, mens SIANs provokasjon er ond – så ond at norsk lov settes til side for at en råtten rettstat skal få tilfredstilt sine maktpersoners godhetsnarsisime og kompensasjon for sine sårede følelser, sårede følelser på vegne av muslimer?

Human-etisk forbund er ateister når det passer dem, ytringsforkjempere når det passer dem og satanister helt innerst inne. Men det er en annen historie.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media