Svakt immunforsvar er lønnsomt for legemiddelprodusenter. Å styrke immunforsvaret krever D-vitaminer.

Derimot.no

derimot.no:

De internasjonale legemiddelgigantene gjennomfører «markedsundersøkelser» for å beregne hvor mye de vil tjene på D-vitaminmangel. Autoimmune sykdommer sprer seg i samme takt som som D-vitaminmangel og det tjener Big Pharma fett på.
___________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Mer D-vitamin!
___________________________________________________________________________

Legemiddelgigantene vet nøyaktig hva vitamin D er. De vet også hvordan hormonet kroppen produserer av vitamin D virker. Det er derfor de har utviklet «vitamin-D-analoger». Dette er kort og godt svindyre medisiner som gjør det samme som vitamin D, hvis kroppen har nok av det.

Når fastlegene en sjelden gang nedverdiger seg til å behandle D-vitaminmangel, skriver de ut resepter på kosttilskudd som koster tre ganger så mye som som D-vitamintablettene i helsekosthylla, som inneholder akkurat det samme.

Det er mye fokus på hvor mye penger vi kaster bort på unødvendige helsekostprodukter. «Drit i vitamin D, det er helsekost uten betydning for helse», er meldingen fra media, myndigheter og legemiddelleverandører.

At D-vitaminmangel er forbundet med hele lista av autoimmune sykdommer og flere kreftformer, det ser vi bort fra.

Den globale størrelsen på autoimmun sykdomsdiagnostikk ble verdsatt til 3,3 milliarder dollar i 2015 og anslås å nå en verdi på 5,0 milliarder dollar innen 2025, og vokste med CAGR på 4,1%. Økende forekomst av autoimmune lidelser som type 1 diabetes hos nyfødte babyer kombinert med etterspørsel etter rask diagnostikk er nøkkeldriveren som fremhever veksten.

Fra en av mange markedsrapporter om «markedet» for autoimmune sykdommer

Siste skrik i kreftbehandling er immunterapi. Legemiddelprodusentene lager medisin som styrker immunforsvaret, sånn at pasienten greier å overleve kreftbehandlinga. For å få medisinen til å bli «enda mer effektiv», gir legene vitamin D sammen med medisinen. Bare for å «booste» medisinen de har laget.

Men for all del, det er ikke fordi vitamin D har noe med immunforsvaret å gjøre. Det er bare for å «booste» de svindyre medisinene.

Mangler bevis

Det er ikke «bevist» at D-vitaminmangel er årsak til at babyer blir disponert for autoimmune sykdommer og myndighetene krever «bevis» før de vil innføre obligatorisk D-vitamin-test for gravide. Å gå inn i en graviditet med D-vitaminmangel er likevel høyrisiko.

Nifs lesning

NÅR SYKDOM BLIR MARKED: Bildet over er en skjermdump fra en «markedsrapport» om autoimmune sykdommer. «Markedet» for autoimmune sykdommer øker fra år til år. Så å si alle autoimmune sykdommer er koblet sammen med D-vitaminmangel, men big pharma arbeider hardt for at det ikke skal bli «vitenskapelig bevist».

Det lever legemiddelindustien fett av og pøser ut skrekkpropaganda om skadevirkninger av vitamin D og fabrikerte rapporter som «beviser» at vitamin D ikke har noen betydning for helsa. Godt støtta av myndigheter og medier.

Slik ser markedet for autoimmune sykdommer i USA ut fram til 2025.

Du kan være med å ta tilbake makta fra Big Pharma bare ved å sørge for at du har nok D-vitamin innabords. Slik anbefaler Encorine Society at du gjør det:

Vi foreslår at alle voksne som har vitamin D-mangel behandles med 50.000 IE vitamin D2 eller vitamin D3 en gang i uken i 8 uker eller tilsvarende 6000 IE vitamin D2 eller vitamin D3 daglig for å oppnå et blodnivå på vitamin D over 75 nmol/L, etterfulgt av vedlikeholdsbehandling på 1500–2000 IE pr. dag.

Anbefaling fra Endocrine Society

Les mer: Slik gikk det da ei gruppe idrettsutøver forsøkte anbefalingen fra Endocrine Society.

Forsidebilde: Kristine Wook

Tidligere publisert på derimot.no

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 553 ganger.

Post Views: 748

Les artikkelen direkte på derimot.no