Spis en banan mens det enda er trygt og du enda kan…

nononsensenews.org

Av Are.

areVi er ved et tidspunkt i menneskets historie, hvor man må være smart og opplyst for å greie ta vare på egen helse og fornuft. Det pengebaserte samfunnet med dets ekstreme materialisme og ditto jag etter profitt, bryter ned både Jorda og menneskene som bor her. Vi forgiftes på en mengde forskjellige måter, alt fra maten vi spiser og klærne vi har på oss til lufta vi er tvunget til å puste inn. «Tenk positivt» sier noen, men det gjelder så visst også å skjønne å ta seg i akt for alt som kan ødelegge helsa og livet ditt.

Den bakenforliggende historien til denne artikkelen er at de latinamerikanske landene Bolivia, Colombia, Ecuador og Peru opplever et problem med feltmuggsopp som nå truer avlingen av Cavendish-bananer. Av denne grunn har disse landene henvendt seg til organisasjonen IAEA (det internasjonale atomenergibyrået) for å få hjelp til å berge bananproduksjonen, og dermed også levebrødet til alle de som har bananhøsten som sitt livsgrunnlag. IAEA har i utgangspunktet en sterk tilknytning til FN (rødt flagg, rødt flagg!), og sammen med FNs Mat og landbruksorganisasjon skal IAEA nå genmodifisere bananene ved bruk av radioaktiv bestråling. Drømmen er å skape en ny, genmodifisert banantype som er motstandsdyktig ovenfor feltmuggsopp.

211229-frankenbananDet kan jo hende de lykkes med å framstille en sopp-resistent banan, men hvilke følger vil det bli for de som skal spise dette frankenstein-produktet? Genteknologi er en svært umoden vitenskap, og av den grunn uforutsigbar. Det er henimot umulig å forutsi konsekvensene av å spise en banan som dette, gitt at de lykkes med å framstille den. Vil den nye bananen bli kreftfremkallende? Det er slett ikke usannsynlig. Vil den skape betennelsesreaksjoner i kroppene våre, med en påfølgende risiko for en hel vifte av betennelsesrelaterte sykdommer — slik tilfellet er i mindre skala med mikrobølgemat? Det er slett ikke usannsynlig det heller. Dette prosjektet har en skyhøy odds for å slå feil, med mulig katastrofale følger for folkehelsen. 

Så kan man selvfølgelig lure på om genmodifisering er eneste utvei på feltmuggsopp-problematikken. Jeg vedder skjorta på at det finnes langt bedre løsninger, på samme vis som det fantes langt bedre løsninger på koronakrisen enn vaksinen.

Genmodifisering var nok den foretrukne «løsningen» til maktpakket bak FNs nye verdensorden. En global normalisering av helseskadelig, genmodifisert mat har lenge vært én av dette pakkets våte drømmer. Og siden Cavendish-bananer fra Latin-Amerika utgjør en stor andel av verdens bananproduksjon, kan nettopp dette prosjektet bli foranledningen til at Norge og andre land legaliserer og innfører genmodifisert mat.

I likhet med vaksinen mot Covid-19, er vi her vitne til enda et komplett uetisk prosjekt. Man tenker nå å la en gjeng hvitfrakker uten etisk kompass, såkalte forskere, få lov å boltre seg i laboratorier og leke «vitenskap» i arbeidstiden. Akkurat som ungdommer som holder på med gaming hjemme på gutterommet, skal hvitfrakk-forskere nå leke seg med partikkel-kanoner. Og deretter heve en romslig månedslønn for sin uansvarlige lek. Patenthaverne bak teknologien vil selvfølgelig også håve inn ågersummer for denne svært sannsynlige helsekatastrofen i banandrakt.

Jorda er et galehus, og det skyldes at den store majoritet lar de selvutnevnte lederne skalte og valte slik de vil med resten av oss….

Det er på tide at slike som meg og deg tråkker inn bremsa for all galskapen som nå forsøkes normalisert. Ja, for du vet vel at det bare er slike som deg og meg som kan endre situasjonen? Våre profittkåte politiske ledere og deres oppdragsgivere i maktkabalen meler sin egen kake. De blåser en lang marsj i hva som skjer med helsa vår. Det vil si, deres agenda er å påføre oss dårlig helse. Så la oss stå fram og stoppe denne dritten sammen!

Kilde: IAEA
Hoved-illustrasjon: Gordon på Flickr. (Lisens: CC BY-SA 2.0)

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 0535062432 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
– å kjøpe kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! ?