SJOKKMELDING: Medisinsk professor og tidligere visepresident i Verdens Helseorganisasjon sier de vaksinerte er farlige og bør settes i karantene!

nononsensenews.org
Christian Perronne

Av Are.

areI skrivende stund opplever vi at Jordas befolkning reiser seg mot en stadig tiltagende medisinsk fascisme. Myndigheter rundt om forsøker tvinge en høyst mangelfullt uttestet, hyper-eksperimentell injeksjon på egen befolkning. Vi ser det over flere kontinent, hvordan befolkningen i en rekke nasjoner mønstrer til intense demonstrasjoner mot tospannet bestående av drakoniske myndigheter og legemiddel-kartellet.

Vaksinen mot Covid-19 kan allerede kalles den største vaksinekatastrofen noen sinne, ja trolig den største medisinske skandalen på et mer generelt grunnlag. Dette overgår nemlig svineinfluensavaksine-skandalen med en tosifret faktor, ja muligens både tre- og firesifret når endelig status skal gjøres opp. Nøyaktig hvor mye større koronavaksine-skandalen er, kan ikke fastslås før det har gått enda noen år. Per i dag foreligger det nemlig mengder av rapporterte bivirkninger og dødsfall som venter på å bli evaluert, og i tillegg er det store sjanser for at negative senvirkninger av denne vaksinen kan bli formidable i løpet av noen år. Dette kan bli svært stygt når regningen endelig kommer på bordet, la det være sagt.

Akkurat nå opplever vi heftige folkeopptøyer over flere kontinenter, og det er svært gledelig å oppleve. I tillegg til dette har jeg nå snublet over uttalelsene til franske Christian Perronne fra august i år, seint men godt. Dette er ingen hvem som helst. Perronne er til daglig indremedisiner og professor i infeksiøse og tropiske sykdommer ved universitetet Versailles-St Quentin i Paris. I tillegg har han hatt en rekke stillinger hos diverse prominente medisinske institusjoner opp gjennom årenes løp, blant annet har han vært visepresident i WHOs rådgivende gruppe av eksperter på immunisering. Han er også forfatter og medforfatter i hele 300 vitenskapelige publikasjoner.

Saken er den at Perronne tidligere har kritisert korona-politikken temmelig kraftig, hvor han kalte den for komplett toskete og uetisk. Basert på erfaringen vi nå sitter på, kan man jo trygt si Perronne har truffet spikeren på hodet. Ikke nok med det, for i understående video sier han rett ut at vaksinerte mennesker er farlige for andre, mens de uvaksinerte ikke er det. Som en konsekvens mener han at vaksinerte bør settes i karantene og isoleres fra samfunnet(!) Wow…!!! Videre forteller Perronne at han har kontakt med medisinsk personell i både Israel og Storbritannia, hvor de alvorlige sykdomstilfellene forekommer blant de vaksinerte. Ikke de uvaksinerte.

Christian Perronne er ikke skåret for tungen, og hevder de vaksinerte er den virkelige faren for samfunnet….

Ikke veldig overraskende forteller Perronne at han har fått kraftige reaksjoner fra det korrupte medisinske etablissementet for sin lite smigrende omtale av lockdown-politikken, og han sier han nå blir sensurert av legemiddelindustriens trofaste parhest — pressen:

Perronne forteller hvordan det kan straffe seg å komme med uttalelser som fordømmer den mektige legemiddelindustrien og dens hellige vaksiner – da blir man utsatt for sensur!

Personlig må jeg si at Perronnes uttalelser ikke er det minste overraskende. Jeg har bare ventet på at fagfolket skulle ta til ordet og kalle sirkus korona for hva det er, nemlig ren svindel. Absolutt ingenting har hengt på greip når det kommer til dette viruset og de tilhørende ekstremt uproporsjonale tiltakene fra myndigheter verden over. Vi har opplevd en samkjørt prosess på tvers av kontinenter, hvor det ene landet etter det andre tillempet denne uforståelige lockdown-politikken.

Hvis apparatet bak den oppkonstruerte koronakrisen har tenkt å gjøre situasjonen enda sprøere nå, så tror jeg nesten vi trenger en liten pustepause først…

Fram til Sirkus Koronas siste nummer finner sted, gjelder det at dere skjønner å holde dere unna dette skumle luriumet de har presentert som en vaksine! Hvis man samtykker til denne injeksjonen, så spiller man hasard med sitt eget liv og sin egen helse(!) Intet mindre! Og fremfor alt, skjerm barna for denne galskapen! Oppvasken etter Sirkus Korona vil kunne bli enorm, hvor ledende politikere, leger, journalister og flere risikerer å bli stilt til rette for medvirkning til tidenes forbrytelse mot menneskeheten(!)

Les mer hos UK Column – her.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
– å kjøpe kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! ?