Sør-afrikansk lege som har behandlet en rekke omicron-pasienter, sier de europeiske myndighetenes krisemaksimering er meningsløs!

nononsensenews.org

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Det har nå blitt en regel at det skal krisemaksimeres langt inn i det absurde hver gang et nytt virus oppdages. Så også med den nye korona-varianten, omicron. I følge norske myndigheter gjenstår det å se om denne varianten faktisk utgjør noen fare for folkehelsa, men om vi skal bruke kunnskaper om evolusjon så burde den ikke utgjøre noen fare i det hele tatt. Det er etablert kunnskap at et virus kan bli mer smittsomt for hver mutasjon / variant som oppstår, ja, men på samme tid mindre farlig. Dette er noe myndigheter verden over synes å ha glemt, så med ankomsten av omicron-varianten er det på’an igjen med lockdown-tiltak. Angivelig gjøres dette for å unngå overbelastning av helsevesenet, har vi ikke hørt det før?

Norske myndigheter har nå krisemaksimert ovenfor den angivelige, nye koronavarianten omicron. Dette viruset skal først ha blitt oppdaget i Sør-Afrika, på det samme stedet hvor Angelique Coetzee har sin legepraksis. Coetzee har behandlet en rekke omicron-pasienter og står nå fram og forteller at dette er en mild infeksjon. Hun forteller at samtlige pasienter hun har behandlet nå er friske og fine, og at det aldri har vært bruk for ekstra oksygentilførsel. I følge Coetzee er det ikke mange Covid-19 tilfeller i hennes region, og det er flest barn blant i denne pasientgruppen. Som mange kanskje vet er Covid-19 ansett for å være nærmest harmløs ovenfor barn og unge, og Coetzee beskriver altså nå omicron-varianten som mild. Det er altså gode grunner til å anta at denne varianten er langt mindre farlig enn det opprinnelige viruset, SARS-CoV-2. Og det sier litt, siden Covid-19 nå sidestilles med ordinær influensa.

Hvis bokstavene byttes rundt får vi et såkalt anagram, og når man leser dette ordet kan man sannelig mistenke at noen holder oss for narr…
(‘Moronic’ betyr noe i retning av idiotisk på norsk).
(Bare for moroa: Sjekk for hvordan denne kuriositeten
blir tatt opp i en irsk høring – her.)

Coetzee rister uforstående på hodet ovenfor europeiske myndigheters krisemaksimering, og beskriver tiltakene som meningsløse. «Våre intensivavdelinger er ikke overbelastet. Det er ikke mange Covid-19 pasienter på intensivavdelingene i Pretoria-regionen. De offentlige sykehusene opplever større pågang av barn enn voksne med Covid-19, og spørsmålet er hvilke symptomer de har», sier hun.

Den sør-afrikanske legen Angelique Coetzee redegjør for situasjonen vedrørende omicron-varianten. (Kilde talkRADIO).

La oss få det gnidd inn nå: Her burde det framgå hvor ufarlig denne varianten er:

Angelique Coetzee sier omicron-varianten forårsaker symptomer på linje med forkjølelse eller influensa. (Kilde: Global News Morning).

Bare som en «kuriositet» tar jeg her med en samtale mellom Sayer Ji (Greenmedinfo.com) og lege og psykiater Andrew Kaufman. Spesielt Kaufman har fordypet seg i vitenskapen bak den påståtte isoleringen (påvisningen) av disse variantene, og her forklarer han hvorfor eksistensen omicron fortsatt bare er en grunnløs påstand. Denne varianten er nemlig ikke påvist å eksistere via bruk av vanntett vitenskap, og akkurat det er jo temmelig spesielt. (Det samme er tilfelle for det opprinnelige SARS-CoV-2 viruset også: det er faktisk heller ikke påvist å eksistere!)

Sayer Ji og Andrew Kaufman forklarer detaljene i historien bak oppdagelsen av omicron-varianten — hvordan vi blir fortalt at omicron-viruset eksisterer, uten at det finnes noen bevis for det(!)

Det er opp til oss, folket, hvor lenge vi skal tillate at maktkabalen og dens håndlangere blant ledende politikere skal kunne lure oss ved å bruke et virus som skalkeskjul for å kunne innføre stadig mer tyranni. Det er helt klart at koronasertifikatet skal trumfes gjennom, koste hva det koste vil. Ta høyde for at politikerne nå klemmer inn en fjerde dose på tampen av julefeiringa, selvfølgelig «bare så vi skal kunne feire trygt og forsvarlig». Med koronasertifikatet åpner det seg et vell av nye muligheter til å kunne sentralisere og forsterke kontrollen over befolkningen.

Dette viruset burde for lengst ha utspilt sin rolle, og plottet vært avslørt. Hvor lenge skal dette stadig pågående ranet av vår frihet få lov til å skje? Kun folket selv sitter med svaret her…

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
– å kjøpe kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! ?