Skarpere enn barbérblad

Nyhetsspeilet

De mange blødninger etter covid-vaksinering var rare. Under ansiktshuden, under overkroppshud og lår og bena, folk blødde neseblod. Uforklarlig. Men det var det vi kunne se. Fant kanskje også blødninger sted de vi ikke kunne se? Helsemyndighetene nevnte ikke noe. Vaksineprodusentene kom ikke med forklaringer. Ingenting, verken i presse eller på fjernsyn. Hadde tyskeren dr. Andreas Noack funnet svaret? Hør på hans siste video, tatt opp og lagt ut på nett, ble spredd med lynets hastighet kanskje nettopp fordi det var oppsiktsvekkende utsagn. Før han under uklare omstendigheter mistet livet. Noen hadde funnet grafénhydroksid i nanopartikkelstørrelse i covidvaksinene.

Med den tyske kjemiker og grafén-spesialist dr. Andreas Noacks egne ord, fra den 23. novembers video:

Dr. Andreas Noack, doktorgrad i kjemi og spesialist i grafén og nye kullstoffprodukter.

«Det begynte med professor dr. Pablo Campra ved universitetet i Almeira. Han undersøkte vaksinene for graphénoksid med mikro-raman spektroskopi. Det er en undersøkelse på frekvenser (svingninger). På frekvensbåndene kan vi se at dette ikke dreier seg om grafén oksid, men om grafén hydroksid. Den sannferdigste måte å beskrive disse i nanostørrelser ekstremt sterke materialene på, er å kalle dem for barbérblader.

Neseblod koagulert, som en tykk streng, kom ut etter covid-vaksinerin, se video, her.

Det er disse barbérblader som blir injisert i din kropp via covid-vaksinene. De er i nanostørrelser, ekstremt små barbérblader, bare ett atomlags tykkelse, relativ brede og høye, dette er bittesmå kniver som biologisk er ikke-oppløselige. Det er bittesmå barbérblader som er homogent fordelt i et flytende element. Dette er egentlig det man kan kalle russisk rulett fordi knivene kutter opp blodkar.

Blodkarene har på sin innside epitelceller; epitel er meget glatt, som en speilflate, og det er dette som blir skåret opp av de mange syltynne og bittesmå barbérblader. Det er dette som er så farlig. Hvis vaksinen blir injisert i en vene, vil knivene sirkulere i blodet og kutte opp epitel. Det ondskapsfulle er at tester allerede er gjennomført, men der har man ikke funnet noen ting. De nevnte strukturene er de skarpeste som overhodet finnes, og de er bare ett atomlag tykke. Det er rett og slett ett stort molekyl som er ekstremt skarpt.

Jeg sier dette som en spesialist i aktivert kullstoff. I mitt doktorarbeid har jeg omtalt grafén oksid og grafén hydroksid. I forberedelsene til dette fikk jeg arbeide hos en av verdens ledende produsenter av aktivert kullstoff. Etter ett år hadde jeg ansvar for nye produkter av aktivert kullstoff ved et lite firma nært Newcastle i England, i tillegg hadde jeg ansvar for alle nye karbonprodukter i Europa. Hvis du gjennomfører en undersøkelse av et offer, en obduksjon, kommer du ikke til å finne noen ting. Det er fordi toksikologene gjør alle sine undersøkelser i petriskåler.

Merkelige underhudsblødninger etter covid-vaksinering, se her.

De kommer ikke på idéen at det kan finnes nano(metall-)strukturer som kan kutte opp blodårer. Det finnes foto av koagulert blod som kommer strømmende ut av nesen. Menneskene forblør rett og slett innvendig. Topp-idrettsfolk som faller død om på bakken, har blod som flyter […]