De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber

De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber

Nyhetsspeilet
De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber

Nyhetsspeilet.no:

Uten tvil finnes det White Hats og lysarbeidere verden over som ønsker å skape en bedre verden for menneskeheten, men å vite hvilke personer og grupperinger som er genuine når man skal navigere i et hav av løgner krever en erfaren kaptein. Risikoen er stor for å kjøre på et skjær.

Hvem kan man tro på ut over ekte lyskrigere som blant annet Dr. Reiner Fuellmich? Hva de som arbeider for de gode kreftene, såkalte White Hats, faktisk får gjort og hvor organisert og synkronisert innsatsen er verden over er et stort og viktig spørsmål å stille.

Infiltrasjoner og planlagte falske lekkasjer

Spesielt på militært plan som vi må innse begynner å bli eneste vei ut av det stadig eskalerende mørket vi ser verden over om ikke noe helt spesielt skjer.

Ikke minst hvilke kanaler er autentiske uten å være infiltrert av kabalens tentakler eller en godt maskert lokkedue uten at de selv vet det.

Project Veritas var startet opp som et genuint prosjekt av James O’ Keefe for å avsløre kabalens mange agendaer, men styret ble infisert. Kabalens tentakler ser ut til å ha fått et fotfeste hos de og har fått sparket grunderen Keefe som startet hele prosjektet. Dermed er det tvilsomt om det kommer betydningsfulle avsløringer fra de i fremtiden.

Wikileaks.org og Julian Assange har fått massiv publisitet i massemedia, men har aldri avslørt noe som helst om kabalen.

Det første de burde begynt med var 9/11-terrorhandlingene som var en av verdens største falske terroraksjoner.

Wikileaks har derimot aldri lagt ut et eneste dokument om 9/11 eller nevnt noe om etterforskningen i etterhånd.

Akkurat det er et viktig virkemiddel for å filtrere good guys fra bad guys. Om man uttaler seg om 9/11 som en innsidejobb så er det et godt tegn. Dog holder det ikke for seg selv, men det er et stort steg i riktig retning.

De som tilsynelatende kjemper for oss

Russland og Putin ser jo tilsynelatende ut til å rydde opp i neo-nazistene og overgrepene i Ukraina etter at kabalen presset Russland til det ytterste for å starte krigen. Derimot når man sjekker nærmere etter så har også Russland rullet ut covidvaksiner.

Så hvorfor rydder de da opp i khazarmafiaen i Ukraina samtidig som de vaksinerer befolkningen sin? Logikken holder ikke mål.

Med Russlands enorme militære styrker så burde de ha vært kapabel til å ta over landet på kort tid, men nå har krigen vart i over et år og lidelsene fortsetter.

Kabalen vinner frem når det er krig, de har en god unnskyldning til å presse energipriser kraftig opp og skape kaos på alle områder. Det er intet annet de ønsker mer enn at Ukrainakrigen opprettholdes. Dessverre så begynner det da å bli logisk.

Hvis Russland heller ikke er good guys, men en kontrollert gren av kabalen, finnes det overhode nok White Hats til å ta ned kabalen og alle dens tentakler?

Ubekreftede antatte tall er at den indre kjernen er på rundt 8500 personer og deres enorme nettverk av korrupte politikere, ledere og lakeier er i størrelsesorden 70 millioner mennesker.

De falske lysarbeiderne

Davic Wilcock sier selv at han er en reinkarnasjon av Edgar Cayce, kjent som den sovende profet.

David Wilcock er meget dyktig i å prate. Han er flink på å tegne opp det store bildet og helheten. Det han sier er akkurat det vi frihetskjempere ønsker å høre. Det er lett å bli engasjert og revet med. Det er jo suverent å høre at det snart er over.

Han har derimot dessverre bommet utallige ganger på det han sier om kabalen, og det på uheldige måter. Eksempelvis ved å hardnakket si at Obama var en white hat, at «social distancing» var bra, at lockdowns var for å sikre folks sikkerhet under verdensomspennende arrestasjoner av kabalen som skulle skje under NATO-øvelsen Operation Defender Europe 2020

Jeg møtte han personlig over noen dager og vi fikk se en annen side av han som ikke er synlig via hans videoer. Dessverre var det en egosentrisk og ultraspirituell side. Han har holdt på i mange år og i artikler og videoer engasjerer han seerne da som nå.

Eksempelvis i en interessant presentert video sier han til slutt at hans mor sier at hun ikke ønsker å leve i en verden slik han skisserer og dermed er hun «part of the problem» som han sier.

Subtilt splitter han på den måten familiebildet og vi må velge side, vekk fra våre nærmeste. Splitt og hersk. Det minner meg om en viss Bush som en gang sa; «You are either with us or against us».

Her er Keshe avbildet med (den ikke-fungerende) plasmareaktoren som er lansert.
Her er Keshe avbildet med den ikke-fungerende Magrav plasmareaktoren.

Mehran Keshe var full av godord om verdensfred og å redde verden med sin frie energienhet Magrav som han villig delte ut arbeidstegningene på. Det viste seg dessverre å være bare tull. Han sa alt vi ønsket å høre om enhet og frihet for menneskeheten.

Det var derimot en deltaker som prøvde å spørre han ut om chemtrails under en av hans workshops som jeg fulgte. Det ble bare avfeid som tull og noe han ikke ville snakke om. Jeg burde fanget det opp som et rødt flagg den gangen.

Selv mange år senere så er det fremdeles en liten hærskare med mennesker som følger hans ord, for de klinger så godt, på tross av at han er med stor sannsynlighet ble satt ut i det alternative miljøet som en «decoy», en avledningsmanøver, slik at vi ble penset inn på et blindspor og ikke skulle gå videre inn på ekte fri energiteknologi, men bare gi opp eller få bekreftelsen på at «det selvsagt bare var tull med fri energi».

I tillegg til å ødelegge for seriøsiteten til mange lysarbeidere. Jeg fant hans ord troverdig og kjøpte inn tre enheter og testet de ut grundig til punkt og prikke. De gjorde absolutt ingenting med strømforbruket i huset. Ei heller brukte bilen mindre drivstoff.

Keshe er et klassisk eksempel på en betalt aktør som benytte masse flotte ord, blander inn spennende vitenskap og fremstår som en revolusjonerende vitenskapsmann for så å lure titusener til å gå på limpinnen.

Det burde for øvrig ringt en varselbjelle under lanseringen av Magrav-enheten når han ikke en gang hadde et demonstrasjonshus å vise til for å bevise fri energi i praksis. Man kan gå lett glipp av slike røde flagg når man er blendet av sin egen naive entusiasme.

Se på detaljene og de små ledetrådene og vær obs på røde flagg når du søker etter sannheten.

QAnon sier også masse av de helt riktige tingene og har tilsynelatende militære kontakter med mannskap og spesialstyrker, men har mistenkelig mye publisitet i massemedia ala Wikileaks. De har aldri fått gjort noe revolusjonerende som virkelig kan bevises eller tilsynelatende gir utslag i den virkelige verden. Man ser ulike drypp i massemedia, men disse dryppene har vært der i flere tiår uten at det utgjør noe forskjell.

QAnons slagord som benyttes ofte er «Trust the plan». Dette passiviserer følgerne. Faktisk benytter Wilcock akkurat de samme ordene i noen av sine videoer.

Benjamin Fulford har bommet enda mer opp gjennom årene i sine ukentlige rapporter som jeg har fulgt i 14 år. Han prater mye om de legendariske White Hats’ene og hvordan de «kicker ass». Jeg har ikke fått avdekket om han med sikkerhet er satt inn i sin rolle av kabalen eller om han er en lyskriger, men mye tyder på førstnevnte.

Som profesjonell journalist graver han mistenkelig overfladisk i mange tilfeller og legger for ofte ut informasjon som lett kan avfeies som feil eller som i etterhånd ikke viste seg å stemme. Bill Gates ble tatt ut for et par år siden ifølge Fulford, men uansett hvem som er arrestert eller tatt av dage så sier han i etterhånd at de vi ser nå er kloner, datagrafikk eller skuespillere med gummiansikt.

For all del, det kan være mulig. Jeg har hørt mye sprøere informasjon enn det som er sant, men det spiller jo ingen rolle om White Hats fjerner alle de korrupte om de bare dukker opp igjen på et eller annet vis og alt fortsetter som før.

Khazar
I 2016 så sa Fulford at karatemestere i Japan hadde mobilisert for å ta ned den djeveldyrkende Khazar-mafiaen. Veldig kult sagt. Kult å høre. Og der stoppet det.

Ellers elsker jeg den særdeles krasse måten han omtaler kabalen og dens lakeier på med oppfordringer til militæret om å arrestere de «on sight» og hvor mange som allerede er tatt ut og at khazarmafiaen straks er blakke eller forhandler overgivelse. Hmm. Vent nå litt. Er det ikke et rødt flagg å si masse av akkurat slike ting som vi gjerne ønsker å høre? Fortsett og les Fulford med et mer kritisk blikk, kanskje?

Fulfords spesialitet er nettopp å omtale alle disse White Hats, Trump og hans militære kommando, White Dragons i Asia, MI6, CIA, P3 Freemasons og alle de andre grupperingene han snakker om og alt de gjør for å redde verden fra kabalen slik at vi bare kan sitte og vente på en annonsering en vakker dag om at menneskeheten er satt fri.

Dog virker det ikke som vi er noe i nærheten av det når man blar gjennom dagens sedvanlige nyheter i massemedia. Heller tvert imot.

Hvordan passivisere lyskrigerne

Dermed blir mange lysarbeidere sittende på gjerdet og vente på at «Noen» skal ordne opp. Altså disse sagnomsuste White Hats’ene. Vi jubler i år etter år over alle etterretningsrapporter og avsløringer som gang på gang sier det samme om at kabalen nå snart er nedkjempet.

Og så ser man ut ruta og ser at i praksis er det business as usual.

Spør du meg så er dette den mest geniale måten å passivisere alle selvtenkende lyskrigere verden over på.

Verdensrekord i løgn og bedrag

Kabalen har spilt dette spillet siden tidenes morgen og innehar utallige verdensrekorder i manipulasjon og bedrageri. Jeg har gravd i kaninhullet kun siden 2008 og siden den gang har svært mye skjedd, men i negativ retning. 3/4 av verdens befolkning er frivillig injisert.

Jeg har derimot full tro på at det går bra bare så det er sagt. Etter en periode i Guatemala på innsiden av Mayaenes verden og øverste råd fikk jeg innsikt i deres visdom langt ut over artikler og bøker. Det er mange klare indikasjoner på at Mayakalenderen er en blåkopi av den overordnede kosmiske planen. Den viser oss at vi går inn i en positiv tidsalder hvor de gamle kreftene med makt over andre vil dø ut og bli erstattet av enhet.

Den store endringsperioden går fra 2012 til 2032 ifølge Mayaene selv. Kabalen har siktet seg inn på 2030. De må jobbe knallhardt for å overvinne de kosmiske kreftene. Det skal være umulig om vi skal tro informasjonen Mayaene mottok fra stjernefolkene.

Lysets kraft vil garantert seire, men jeg lurer ofte på hvor mange vi er igjen inntil vi er fremme.

Foto av forfatter: Mayatempel i Copan, Guatemala

5 ting du bør gjøre før du deler

Nå kommer vi til essensen, det som er viktig for oss lyskrigere. Hva vi deler.

Det er vårt ansvar hva vi deler videre ut til folk rundt oss på nettet, e-post og sosiale medier. La oss ikke være en del av problemet ved å bare slenge ut første og beste videoklipp bare fordi det klang så godt i våre ører.

Det er et hav av desinformasjon som benyttes i det alternative miljøet med tusener av betalte personer og agenter som er her kun for å forvirre og ødelegge seriøsiteten. De mange «faktasjekkerene» er et godt eksempel på hvor vi er nå i dag hvor de er skapt for å dysse ned sannheten og avlede folket fra å se riktig vei.

Videre fremover ønsker kabalen å slå hardt ned på sannhetssøkende nettsteder som Nyhetsspeilet via nye lover og regler med FN i spissen.

1. Still deg selv kritiske spørsmål

Om du plutselig kommer over en engasjerende artikkel eller video som sier at den siste underjordiske basen i Sveits med den innerste kjernen i kabalen er tilintetgjort og at Klaus Schwab har innrømmet å være en lakei for sine navngitte overherrer så dra gjerne på håndbrekket og tenk litt først før du spretter champangneflaska.

Er dette for godt til å være sant? Er det noen kildehenvisninger i teksten eller under videoen? Hvem har lagt ut informasjonen?

2. Sjekk ut kilden

Gjør noen enkle søk via eksempelvis nettleseren Brave eller søkemotoren Yandex.com som ikke bedriver sensur slik Google og YouTube gjør, og se om du får noen treff på at informasjonen stemmer fra troverdige kilder du kjenner fra før.

Informasjon kun fra ett sted er ikke nødvendigvis troverdig og bør valideres. Hva annet har de liggende ute? Hva andre ting har personen twitret?

3. Se etter røde flagg

For å finne røde flagg, altså ting som skurrer, la oss ta et konkret eksempel og se på nettstedet RestoredRepublic.co. Det ser ut som en ikke uvanlig frihetskjempende og patriotisk side for amerikanere og Trump-fans. De legger ut en rekke videoer daglig som inneholder titler vi gjerne ønsker å se eller som høres dramatisk ut.

Det aller første som kommer opp når du går inn på siden er en popup med oppfordring til donasjoner. Rødt flagg #1. Tenker man litt over domenenavnet så ser man at det ender på .co som står for Colombia. Rødt flagg #2. Videre kan man lett sjekke hvor domenet er registrert og man ser at det er et hostingfirma i Vietnam som er benyttet for registreringen av domenenavnet. Rødt flagg #3.

Studerer man noen av videoene så ser man at en video som nylig er lagt ut, egentlig er et utdrag av en lengre video tilbake i 2017. Rødt flagg #4. En datastemme benyttes hyppig i videoene for å lese opp nyhetene. Rødt flagg #5. Mange av nyhetene som leses opp er absurde, som at prinsesse Diana har dukket opp igjen. Rødt flagg #6.

I dette eksemplet så er det så mange røde flagg at en liten barneskole kan feire grunnlovsdagen i Kina. Det er åpenbart at man ikke bør dele noe fra denne siden. Men det er ikke åpenbart før du faktisk ser etter detaljene og tar deg tid til å validere kilden.

4. Vær kritisk til både ukjente og kjente kilder

Vær ekstra kritisk til kilder du ikke kjenner fra før av, men også til kilder du kjenner fra før av. Enhver person eller kilde vil potensielt kunne dele ut feil informasjon i god tro og beste hensikt. Ikke slå hånden av en kilde bare fordi det viste seg at de tok feil eller noen detaljer var feil (i dine øyne).

Spørsmålet er hvor graverende feilinformasjonen er og hvor ofte det gjøres over tid. Wilcocks feilinformasjon om lockdowns og Obama er direkte desinformasjon som åpenbart gagner kabalens agenda.

Da peker det i retning av det var et bevisst valg å spre denne informasjon for å avspore oss sannhetssøkere som lar kabalen fortsette uforstyrret med sine egentlige planer. Eventuelt at han uforvarende har kilder som greier å manipulere han til å tro at informasjonen er riktig eller at han rett og slett bare tar feil.

Uansett årsak så er det en kilde man bør være forsiktig med å benytte slik at du selv ikke mister din troverdighet.

5. Les mellom linjene, Dr. Watson

Bruk logikk og sett sammen puslespillbitene. Tenk utenfor boksen. Sannheten kan være en helt annen enn hva de fleste sannhetssøkere hevder.

Et gammelt eksempel er spørsmålet som florerer på nett: Har mennesker vært på månen? Et falskt rykte satt ut av kabalen selv. Hvorfor? For at ingen skulle stille det egentlige spørsmål: Hva fant dere på månen?

Og der ser du hvordan de med enkelthet har greid å skjule den egentlige sannheten. At de fant strukturer og møtte andre entiteter der. Hvorfor dro de aldri tilbake eller kanskje har de det? Disse spørsmålene er mer presis å stille og havner langt nærmere sannheten enn å spørre om vi var der eller ei.

Hvor ofte ser du ikke i massemedia at det diskuteres frem og tilbake om covid kom fra en flaggermus eller om det var en lekkasje i Wuhan-labben. Om ingen av delene er riktig så betyr det at man er avledet fra å stille de riktige spørsmålene.

Om sannheten er at viruset faktisk ikke eksisterer som noe annet enn influensavirus og at den egentlige årsaken som gjorde folk syke verden over var bruk av 5G, så er det taktisk av kabalen å lekke ut informasjon om at viruset kommer fra Wuhan. Dermed får man de fleste til å ignorere deres sanne våpenkilde som er 5G.

Kabalen har rett og slett gjort imponerende grunnarbeid og gjennomført bruk av propaganda med full kontroll over politikere, legestanden og øvre ledelsessjiktet overalt. Alt for å skape et stort problem hvor løsningen var en vaksine som var kabalens egentlige mål med denne gigantiske operasjonen.

Fremtiden vil vise hva som er riktig, men poenget mitt er at kabalen starter slike diskusjoner bevisst for å avlede sannhetssøkere fra å grave på de riktige stedene. Om ingen graver på riktig sted vil man aldri finne årsaken og da er det vanskelig å komme med en kur.

Lær av feilene og fortsett kampen

Vi trenger å være maksimal våken for ikke å falle i de utallige fellene som legges på våre stier slik at vi når frem til en enhetlig magisk eksistens på best tenkelig vis. 

Det er ikke et nederlag å bli slått av de olympiske mestrene i bløff og bedrag. Vi må bare reise oss opp igjen når vi faller og gjøre lærdom om til visdom og dele puslespillbitene med hverandre. Dermed kan vi vinne slaget ved å være mange flere på vårt lag.

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet