Støre gir 75 milliarder kroner til Zelenskyj

Støre gir 75 milliarder kroner til Zelenskyj

Nyhetsspeilet
Støre gir 75 milliarder kroner til Zelenskyj

Nyhetsspeilet.no:

Europas mest korrupte land Ukraina, ifølge The Guardian, skal nå få 75 milliarder kroner av Jonas Gahr Støre basert på en krig fremprovosert av USA og vesten. Jeg er helt sikker på at samtlige borgere i Norge er helt enig i denne bruken av disse midlene i en tid hvor alt er blitt dyrere og vil fortsette slik i lang tid fremover. Krigen må jo opprettholdes. Eller?

Vi har tidligere skrevet om Ukrainakrigen fra et helt annet ståsted enn de korrupte redaktører og feige journalister som finnes i Norsk massemedia. Blant annet i den viktige artikkelen Ukrainakrigen, hvem står i kulissene?

Man ser også eksempler på hvordan teknologibedriftene sensurerer på vegne av sine overherrer av sanne uavhengige journalister hos Redacted i deres nyhetsinnslag Vestlig krigspropaganda avslørt – sensurert av YouTube.

Ukraina med en historie som det mest korrupte landet i Europa

Jeg trenger ikke å si noe mer annet enn å lenke til følgende artikler fra massemedia. Siste nytt er at Ukraina nå er på andreplass bak Russland i de offisielle kåringene. Det gjør ikke Ukraina noe mindre korrupt.

Å sende penger dit vil bare berike den korrupte ledelsen og forlenge krigen og lidelsen for befolkningen.

FN gjør alt for å begrave sannheten

En vesentlig måte å finne balansert informasjon på er å grave selv og sjekke ut faktiske forhold. Dagens massemedia er styrt og du får derfor kun ensidig informasjon servert slik globalistene ønsker du skal se verden.

Det er også grunnen til at de samme personene frykter sannheten så mye at de oppretter et hav av falske faktasjekkere som sverter personer som står frem med sannheten eller plastrer over løgnene med avledende avkreftelser.

Det er også årsaken til at FN går så hardt ut mot “fake news” som de senest frisket opp i går. Det er en effektiv måte å opprettholde løgnene på for de store massene.

Om du ikke har fått den med deg så se dokumentaren Secrets of the United Nations hvor tidligere FN-direktør Călin Georgescu avslører fra innsiden at FN styres av kriminelle på toppnivå.

Avsløringene og ledetrådene, om man graver bare litt, finnes overalt på internett og det er lett å få et helt annet bilde av virkeligheten for å avmaske våre politikere og kabaljournalistene i NRK, VG, Dagbladet, TV2 og så videre.

Tidligere UN Weapons Inspector Scott Rittera avslører løgnene

Over til Scott Rittera, en person med ryggrad og baller. Han snakker fra egen erfaring fra bakkenivå og etter årelang erfaring fra Ukraina og andre krigsherjede land ute i felten.

Vestlige maktstrukturer bryr seg overhode ikke om Ukraina og deres borgere. Det eneste de ønsker å oppnå er å svekke Russland.

Tidligere FN Våpeninspektør Scott Rittera

Se innslaget fra Redacted hvordan denne modige våpeninspektøren avslører løgnene i Ukraina:

Dokumentaren Ukraine on Fire av Oliver Stone

Du kan også se Oliver Stone sin dokumentar Ukraine on Fire for å få et bedre grunnlag for å vurdere hvordan Ukraina historisk sett er der de er nå. I dokumentaren får du se hvordan vestlige krefter kuppet Ukraina med president Bidens sønn, Hunter Biden, godt involvert i å trekke i trådene.

Det var et ledd i å få provosert Russland nok til at de fikk krigen de har jobbet så hardt for å oppnå.

Propagandaen du tror på om Ukraina

Du bør også lese artikkelen What nobody told you about Ukraine – mind blowing! hos StopWorldControl.com som tydelig viser oss hvordan massemedia manipulerer oss til å støtte de kriminelle globalistenes ondsinnede agenda.

Her er et lite utdrag av overnevnte omfattende artikkel som brutalt avslører en rekke faktiske forhold som våre egne journalister i Norge skulle gjort for oss. At de ikke gjør det sier alt.

As we all know, the Biden family has been dealing extensively with the current government of Ukraine, and have repeatedly received many millions of dollars from them. We also know how criminal the Biden’s are. Hunter Biden (Joe’s son) was caught in ongoing abuse of countless children, buying them from child traders, and abusing them in any way he can. His laptop was seized, and the evidence is out there. Here you see a picture from Hunter’s laptop, showing a photo of a girl kidnapped in Paris, and offered for sale on the human trafficking market.

Joe Biden is also known for his child abuse. He can’t keep his hands off any child, that comes near to him. The ongoing, intimate relationship of this criminal Biden family with the Ukrainian government, is quite telling…

Bildet du ser her er ikke blant de verste bildene. Det finnes dessverre verre bilder fra Hunter Bidens laptop som de kriminelle globalistene ikke ønsker at noen skal se.

Slike bilder er egentlig forbeholdt toppledere og politikere i kompromitterende situasjoner hvor globalistene benytter dette til å få de til å holde kjeft og følge ordre.

Slå opp i en hvilken som helst faktasjekker utenom Nyhetsspeilet så vil du se at det sies at dette bildet ikke er fra hans laptop.

Å lyve om fakta fjerner derimot ikke de harde fakta. Du får derimot mulighet til å velge selv hva du er komfortabel med å fordøye – den behagelige løgnen eller den ubehagelige sannheten.

Er Norske politikere blind, naiv eller ekstremt kynisk?

Dessverre så kjenner ikke de aller fleste borgere i Norge til disse faktiske forholdene takket være ensidig dekning i massemedia hvor dagens kabaljournalister bare gjengir saker fremfor å grave i de for å finne sannheten.

I stedet får vi servert løgnene fra Jonas Gahr Støre som er fullstendig klar over det skjulte spillet i bakgrunnen, sammen med resten av våre korrupte politikere som igjen blir omtalt av Norges pressekorps som helt mangler ryggrad.

Etter å ha lest overnevnte artikler, intervjuer og dokumentarfilmer, støtter du våre Jonas Gahr Støre og våre “folkevalgte” politikere i å sende 75 milliarder kroner til Zelenskyj?

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet