Sjokkvideo: New York Citys borgermester: «Innvandrerkrisen vil ødelegge byen»

Lykten.no

Lykten.no:

Borgermesteren i New York City, Eric Adams, sjokkerte nylig under et bystyremøte med sine uttalelser om at «ulovlige innvandrere vil ødelegge byen vår». 

Dette etter at over 10.000 ulovlige innvandrere kommer til byen hver måned. Til sammen har over 110.000 ulovlige migranter kommet det siste året alene.

«Aldri i livet mitt har jeg stått overfor et problem jeg ikke kan se en løsning på. Men jeg ser ikke en løsning på dette», sa Adams.

«Dette problemet vil ødelegge New York City», fortsatte han. (Artikkelen fortsetter under videoen).

Les også: Sjokkvideoer viser hvordan New York City er en nærmest lovløs by

«Vi får over 10.000 migranter i måneden. Vi får folk fra Ecuador. Fra Venezuela. Fra russisktalende områder. Fra Mexico. Fra Vest-Afrika. Nå har mennesker fra hele jordkloden bestemt seg for at de ønsker å komme via grensen mot Mexico og opp til vår by. Det er nå vårt problem. Hvert eneste lokalsamfunn i denne byen vil bli berørt. Vi har et underskudd på 12 milliarder dollar. Vi må kutte i hver eneste tjeneste og alle innbyggerne i denne byen vil bli berørt. Den byen vi kjenner, er i ferd med å bli tatt fra oss.»

Uttalelsen har sendt sjokkbølger gjennom massemedia og den politiske venstresiden i landet. I Norge har få eller ingen medier omtalt uttalelsen. NRK la ut en kort notis fra NTB. (Artikkelen fortsetter under videoen).

Les også: Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove voldsforbrytelser

Les også: Eksperter: Demokrat-styrte New York City kan gå konkurs for første gang på 40 år

De såkalte demokratstyrte «Sanctuary cities» i nord som har vært trygge byer for ulovlige innvandrere har i all hovedsak vært forskånet for de største migrantmassene som kommer over i milliontallet fra Mexico hvert år. De siste årene har imidlertid blant annet guvernørene i Texas og Arizona satt opp busser og sendt titusenvis av disse ulovlige migrantene til blant annet New York City. Dette har ført til at disse selvbeskrevne tolerante byene og politikerne der har blitt tatt på sengen. De har verken plass, penger eller muligheten å ta inn så mange migranter. (Artikkelen fortsetter etter videoen).

Tusenvis av migranter har til nå blitt innlosjert på hoteller, men mange har også sovet på gaten. Det er nå flere ulovlige migranter enn hjemløse i New York City.

Nå har altså en av disse godhetsposørene, den mørkhudede borgermesteren i New York City, Eric Adams, gått ut og advart om at byen er under okkupasjon og i fare for å bli ødelagt.

Dette er de samme borgermesterne og demokratiske lederne som ikke ønsket grensegjerdet mot Mexico bygget. Det samme grensegjerdet som Biden-administrasjonen nå selger(!) på internett for en brøkdel av hva det faktisk kostet å produsere materialet.

Les også: Venstrestyrte New York med drastisk økning i drap og voldtekter

Les artikkelen direkte på Lykten