Sjokkerende tall fra det amerikanske militæret viser at vaksineringen mot Covid-19 kvalifiserer til å bli kalt folkemord! Som om ikke det er nok, avslører et Nasa-dokument at dette kan ha vært planlagt!

nononsensenews.org

Av Are.

areTall fra det amerikanske militæret viser nå en 1100 prosent økning i antall tilfeller av sykdom og dødsfall fra 2020 til 2021. Hva kan ha forårsaket en slik voldsom økning? Jo, i august 2020 bestemte den amerikanske forsvarsministeren at samtlige militære måtte vaksinere seg mot Covid-19. I alt dreide dette seg om 1,8 millioner mennesker. Advokat Todd Callender sier dette var en illegal ordre, siden forsvarsministeren ikke hadde mandat til å utstede den.

Callender representerer 400 000 militære, og søksmålet går ut på å få det amerikanske militæret til å følge sine egne lover. Alle som hadde gyldige grunner til å kunne slippe vaksinen (f.eks. religiøs overbevisning, tidligere immunitet etc.) ble nemlig blankt avvist. Ja, trusler skal faktisk også ha forekommet ovenfor de som motsatte seg vaksinasjonen.

I følge Callender er det fastslått at vaksinen var ment å bryte ned immunforsvaret til de vaksinerte, slik at innholdet av mRNA innkapslet i nano-lipidpartikler skulle greie å trenge inn i cellene. Hva hadde de puttet inn i vaksinen for å svekke immunforsvaret? Jo, det var HIV-virus(!) Det betyr at de vaksinerte nå er en tikkende bombe, med immunforsvar som kan bryte helt sammen ovenfor normalt harmløse virus og bakterier. Som Callender sier, vil slike dødsfall trolig ikke bli knyttet til vaksinen, enda vaksineringen er rotårsaken her.

Så til noe «pikant» i anledning denne saken: det eksisterer nemlig et 113 sider lang dokument laget av Nasa i samarbeid med en rekke andre instanser. Dokumentet er fra 2001, og her står det blant annet å lese at vi er for mange på denne planeten, og at menneskeheten vil bli forsøkt kraftig redusert fram mot 2025. Hmmm, da blir det jo rimelig å spørre om ikke nettopp koronavaksinen spiller en sentral rolle i denne forvarslede depopuleringen.

Advokat Todd Callender forteller om galskapen bak denne genmodifiserende vaksinen

Prognosene for 2022 ligger an til en 5000 prosents økning i dødsfall og sykdom sammenlignet med 2021(!) Sug litt på den!

Som jeg pleier si, virkeligheten trosser fantasien… Man kan vanskelig tro at dette kan være sant, men så er det altså realiteten. Det er bare én måte å få slutt på all galskapen, og det er at gode mennesker — de som har et hjerte og evner å tenke kritisk — slår sammen krefter og mobiliserer motstand mot globalistene som forsøker ta oss ned.

Kilde: Intervju med Todd Callender

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Vi trenger deres støtte!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Allikevel er vi, som dere, avhengig av midler til å holde det gående. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via

nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

Les artikkelen direkte på Nononsensenews