Er covid-vaksinen en port til demonisk besettelse?

nononsensenews.org
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Nononsensenews.org:

I denne artikkelen tenker jeg kvikt å drøfte et tema mange trolig finner noe sært, nemlig hvorvidt vaksinen mot Covid-19 baner vei for demonisk besettelse. Til de av dere som synes dette spørsmålet virker helt «out there», vil jeg spørre følgende: har dere virkelig ikke fått med dere alle de absurde hendelsene som har funnet sted i kjølvannet av koronakrisen og den tilhørende massevaksineringen? Jeg drøfter et bittelite utvalg av disse i punktlisten nedenfor. Utover det skal jeg ikke gå for dypt inn i materien, men snarere la videoen nederst få tale for seg selv…

La meg begynne med å klargjøre følgende: Man må befinne seg i en tilstand av særs dyp bevisstløshet dersom man fortsatt hevder at covid-vaksinen har tjent menneskeheten. Det har den definitivt ikke! For å understøtte denne påstanden, kan jeg nevne et fjell av absurditeter som éntydig peker i retning av at intensjonen bak denne vaksinen ikke har hatt det minste med helsevern å gjøre. Her er noen få av disse:


1) Vaksinen har vist seg å være forbundet med et ekstremt høyt antall tilfeller av skader og dødsfall, men er fortsatt ikke trukket tilbake fra markedet. Tvert i mot promoteres denne katastrofenåla nå også ovenfor barn. Det er allerede et akseptert faktum at barn er henimot uberørt av Covid-19, pluss at vaksinen ikke kan hindre de vaksinerte i å spre smitten. Det finnes altså overhode ingen grunn til å utsette barna for denne høy-risiko teknologien. Allikevel gis vaksinen nå til barn. Hvilke konsekvenser vil denne uforsvarlige, ikke-uttestede, genmodifiserende nåla ha for kommende generasjoner? I tråd med dette må jeg også nevne at vaksinen heller ikke later til å beskytte det aller minste mot sykdommen den er hevdet å skulle virke mot, men snarere gjør at de vaksinerte blir mer mottakelig ovenfor den. ‘Covid-19’ og røverhistorien om et virus som aldri har blitt påvist å eksistere var trolig bare en dekkoperasjon ment å skulle begrave sannheten og de reelle motivene bak massevaksineringen. Sannheten er at Covid-19 i realiteten er strålingssyke i forbindelse med utrullingen av 5G, hør f.eks. hva denne unge mannen har avdekket. Injeksjonen vil bare svekke immunforsvaret, slik at strålingssyken blir mer uttalt. Men mer om akkurat dette i en kommende artikkel.

Big Pharmas logo: Er dette ment å symbolisere en nål (vaksine) som penetrerer og endrer det menneskelige DNA (symbolisert ved slangene)? Personlig må jeg innrømme at tankene går i den retning. I mitt hode er vaksineprogrammet ikke mer enn et ondsinnet forsøk på å løse de vaksinertes forbindelse med Kilden / egen sjel / eget Selv og høyere intelligens.


2) Nasjonalsamfunnet har blitt kjørt fullstendig på skakke som følge av de påståtte smitteverntiltakene, både økonomisk og sosialt. Denne gang forandret etablissementet smittevern-strategien totalt, for nå skulle absolutt alle bli underlagt de nasjonale restriksjonene, ikke bare den/de utsatte gruppen(e) av eldre og immunsvekkede mennesker.


3) Hva med alle covid-vaksinerte mennesker som nå ramler om med hjerteproblemer, hvorav mange synes å omkomme på stedet? I blodårene deres er det avdekket lange, hvite, fibrer som stopper til blodårene deres. Dette fenomenet er tidligere aldri observert, og den medisinske ekspertisen er tilsynelatende helt i stuss over hva dette kan skyldes. (De kan jo ikke nevne vaksinen, må vite, ettersom dette kunne betytt en tidlig slutt på karrieren). Disse dødsfallene har fått et stort fokus som følge av alle toppidrettsutøvere som har har vært utsatt for dette. Men fortsatt er det ikke lov for rikspressen å hevde en mulig årsak i vaksinen, så derav den oppdiktede syndrom-dødsårsaken Sudden Adult Death Syndrome (SADS, som kan oversettes med «plutselig dødssyndrom blant voksne»). Man må jo nesten klype seg i armen når man ser hvor langt etablissementet har greid å tøye strikken uten at folk har steilet. Med SADS har det hele begynt å anta form av absurd teater. Jeg kunne nevnt et hav av andre absurditeter forbundet med med vaksinen og smitteverntiltakene, men det hele koker ned til at man må være svært faktaresistent dersom man fortsatt ikke har fått med seg noe av komikken her. Men, pssst, jeg kan allikevel love deg at slike syvsovere eksisterer. Jeg har etterhvert støtt på såpass mange av de at jeg tør hevde de eksisterer i monn!


Til saken: Åpner covid-vaksinen energetisk en port til demonisk besettelse? Noe av grunnen til at jeg spør er alle videoer av mennesker som i disse dager oppfører seg fullstendig irrasjonelt. Dette er mennesker som plutselig begynner å snu seg forvirret rundt og rundt, mens de forsøker fekte vekk usynlige vesener rundt seg (demoner?). Dette merkelige fenomenet later ofte til å ende opp med døden, og det har oppstått i kjølvannet av at massevaksineringen startet. Du kan se denne bisarre oppførselen demonstrert i begynnelsen av videoen under.

En annen ting: Har du fått med deg at vaksinens innhold er mikroskopert av flere uavhengige fagteam, som har påvist at vaksinen inneholder grafénforbindelser (både grafénoksid og grafénhydroksid er nevnt i denne forbindelse)? Grafén har ikke én kjent positiv effekt i en menneskekropp, men er ubetinget skadelig og svært harsardiøs. Det har kort og greit ingenting i en menneskekropp å gjøre. Et berettiget spørsmål er derfor hvorfor Jordas befolkning nå injiseres med dette luriumet? Er det for å skade og tynne ut befolkningsantallet? Er det for å zombifisere vår sivilisasjon og gjøre oss mindre opprørerske? Dette er i det minste logiske forklaringer på dette vanviddet. Og hva med disse elektroniske komponentene som finnes i det lysproduserende enzymet kalt luciferase? Luciferase er nemlig en annen høyst obskur ingrediens i vaksinen. Disse komponentene har vist seg å kunne koble seg sammen inni kroppsvæskene, og det er teoretisert at denne «samlende effekten» skjer som følge av stråle-påvirkning utenfra, I den forbindelse framstår utrullingen av «5G» (eller hvilken stråling det enn måtte være snakk om) som en hovedmistenkt. Når kroppen bestråles fra basestasjonene med frekvenser vi kanskje ikke vet om, vil grafénet i kroppen øke frekvensen på denne strålingen kraftig. Hvilke følger får dette får helsa og oppførselen vår?

Det virker som om én av hensiktene med denne «vaksinen» er å pumpe kroppene våre fulle av grafén. Hvilke andre ingredienser har vi i skjult i covid-vaksinen? Vel, har jeg tidligere nevnt funnet av helseskadelige parasitter i vaksinen, deriblant én dødelig sådan (jfr. funn av Robert O. Young og hans team). Det er også hva jeg vil kalle for «relevant å vite»…

Det skal herske liten tvil om at vi har blitt lurt og utsatt for et svært bedragersk og sammensatt biologisk våpen under koronakrisens forløp. Big Pharma (legemiddelindustrien) har på nytt operert som det kriminelle kartellet det er, hvor alarmerende informasjon dels har vært feilframstilt, dels fortiet. Sjekk bare hva de demon-besatte personene i denne videoen sier, og gjør deg deretter opp en mening, så gjør deg nå opp din egen mening om hva denne krisen egentlig har dreid seg om…

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews
Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar