Sjokkerende avsløring i skjulte Pfizer-vaksinestudier

Politikeren.com

Read Time:3 Minute, 13 Second

En rettstvunget utgivelse av tidligere klassifiserte og svært sensitive Pfizer-dokumenter i USA som inneholder studieresultater og informasjon om korona-vaksinene [Pfizer ba om et tilbakehold i de neste 55 årene og et unntak fra Freedom of Information Act (FOIA) av FDA].

Nå blir de første detaljene i disse dokumentene gradvis publisert, og de er sjokkerende. De vitner om ufattelig hensynsløshet og konspirasjon på høyeste nivå.

At det kommer flere og flere rapporter fra hele verden om at gravide kvinner vaksinert mot koronaviruset mister barna sine eller blir født «døde» er velkjent. Sammenhengen med vaksinasjon er avvist og ikke undersøkt.

Blant annet viser dokumentene som er publisert så langt at legemiddelgiganten mottok mer enn 150 000 (!) rapporter om «alvorlige bivirkninger» innen bare tre måneder etter Covid-injeksjonens markedslansering.

Mer eksplosive er imidlertid dataene i tabell 6 om gravide og ammende kvinner som fikk injeksjonen de første månedene etter introduksjonen, som startet 11. desember 2020.

De fleste kvinnene var sannsynligvis helsearbeidere, ettersom de første vaksinene gikk til denne gruppen mennesker. Siden de kliniske forsøkene frem til lanseringen ekskluderte gravide kvinner, ville disse kvinnene vært de første gravide og ammende som fikk vaksinene.

Tabell 6 viser at av 270 «individuelle svangerskap» som ble eksponert for vaksinen, «ble det ikke rapportert noe utfall for 238 graviditeter» – mer om dette senere.

Det etterlater 32 graviditeter med kjente utfall.

Pfizers rapport opplyser at det var 23 spontane aborter (aborter), to premature fødsler med neonatal død, to spontane aborter med intrauterin død, en spontanabort med neonatal død, og en graviditet med «normalt utfall.» Dette betyr at av 32 svangerskap med kjente utfall endte 28 med fosterdød.

Pfizers rapport sier at det var fem graviditeter med «åpent utfall» samt 238 med «ingen utfall oppgitt.» Men 32 minus 28 tilsvarer fire, ikke fem.

Dokumentet kan sees her.

Til slutt betydde resultatene at i minst 87,5 % av tilfellene mistet gravide kvinner barna sine etter Covid-vaksinasjon! Global Research antyder til og med en 100 % «dødelighet» (fordi hvis de «urapporterte svangerskapene» hadde gått bra, ville de nesten helt sikkert blitt inkludert i studien)

«Så vi vet ikke hva som skjedde med de 243 (5 + 238) svangerskapene til disse vaksinerte kvinnene, de var bare ikke inkludert i rapporten. Det vi vet er at av 27 rapporterte graviditeter (270 minus 243), var det 28 døde babyer! Dette ser ut til å bety at en kvinne var gravid med tvillinger og at 100 % av de ufødte barna døde.»

Uansett vil de sjokkerende avsløringene bety at, i det minste i USA, FDA, med full kunnskap om disse skremmende tallene, likevel tillot at Pfizer-vaksinene ble godkjent og dessuten ikke advarte andre stater om de fatale bivirkningene og konsekvenser. Muligens også derfor ønsket man å beholde filene under lås og slå til år 2097 (!).

I lys av disse avsløringene er det ikke overraskende at det er en enorm økning i spontanaborter og andre dødsårsaker blant ufødte barn over hele verden. Data og rapporter om dette kommer fra blant annet Skottland og varslere i Canada.

En pensjonert lege i British Columbia, Dr. Mel Bruchet, hevdet i november at det hadde vært 13 dødfødsler på bare 24 timer ved Lion’s Gate Hospital i Vancouver alene.

Dr. Daniel Nagase, en Alberta-lege som måtte forlate Alberta-sykehuset sitt fordi han hadde behandlet tre COVID-pasienter (som alle ble utskrevet levende fra sykehuset) med ivermectin, fortalte en reporter at han hadde blitt informert om 86 dødfødsler i Waterloo, Ontario, mellom januar og juli.

«Vanligvis er det bare fem eller seks dødfødsler i året. Det betyr at én dødfødsel annenhver måned er den vanlige raten. Så at det plutselig er 86 dødfødsler på seks måneder er høyst uvanlig. Men den viktigste bekreftelsen vi har fra rapporten fra Waterloo, Ontario, er at alle mødrene til de 86 dødfødslene var fullt vaksinert.»

Happy

Happy

0 0 %

Sad

Sad

0 0 %

Excited

Excited

0 0 %

Sleepy

Sleepy

0 0 %

Angry

Angry

0 0 %

Surprise

Surprise

0 0 %

Les artikkelen direkte på Politikeren