Situasjonen i Australia angår også deg og meg – i høyeste grad!

nononsensenews.org

Av Are.

areI Australia har styresmaktene nå opprettet regelrette konsentrasjonsleire, med doble gjerder som virker å være elektrifisert på toppen av det hele. Grunnen er, angivelig, at det finnes et påstått livsfarlig virus der ute. Et virus med 99,9x prosent overlevelsesrate… Klyp meg i armen. Hvor nært kan man egentlig komme 100 prosent? De som omkommer med/av dette viruset er jo også gamle mennesker som har levd gjennomsnittlig levealder i landet de bor i, ja som oftest enda lengre enn det. For å greie toppe de absurde restriksjonene fram til nå, restriksjoner forkledd som smittevernstiltak, blir kanskje det neste at myndigheter FORBYR det å dø med Covid-infeksjon. Deretter må nærmeste pårørende sone straffen. Jeg tror nemlig at de har brukt opp alle andre alternativer…

Australia er landet hvor de de har kommet lengst med overtakelsesprosessen, i tillegg til Israel, Frankrike, USA og Canada. Målet er enkelt: Full kontroll over befolkningen. Det er de samme «movers and shakers» som drar i trådene i alle disse landene, og tilstanden vi ser der er på full fart inn i Norge nå. Nå har Støre-regjeringen fattet vedtak om å ta vaksinepass i bruk.

Vi er på vei rett tilbake til første halvdel av 1940-årene, basert på ett hundre prosent fiktive grunner. Dette er ikke en gang spesielt vanskelig å skjønne. Folk synes å være blitt redusert til kjøttroboter, der de fortsatt sverger til munnbind og håndspriting før de går inn i butikkene. Uten at det foreligger noe påbud om det. Hvis staten sier «hopp», så svarer Kari og Ola «hvor høyt?»

Så hva er løsningen på dilemmaet? Jo, jeg tror jeg kan si litt om det. Det er nemlig mye enklere enn det de fleste tror. Alle problemer har til syvende og sist en spirituell natur, og situasjonen vi nå befinner oss i er ikke noe unntak. Alt avhenger av bevissthet, eller mangel på sådan. Hvis folk enten ikke vet at vi har et problem og hva problemet består i, så vil de aldri heller bidra til å løse det.

Det er derfor viktigere enn noen gang at alle som skjønner tegninga nå våger å synge ut hver gang de hører kåvid-løgnene bli repetert! Det er på høy tid at folk graver hælene i bakken og nekter å delta i dette sjofle spillet som Nakstad, Støre, Stoltenberg +++ har gjort seg til håndlangere for. I bakgrunnen har vi, som alltid, i den internasjonale maktkabalen, som spiller sine bedrag over en autoritetstro og nedsløvet befolkning. Politikere er bare fotsoldatene for denne makta.

Kan du som leser disse ord skjønne viktigheten i det jeg akkurat sa? Hvis så, la det få konsekvens for handlingene dine. Snakk ut, del faktabasert informasjon med andre, og gi de derved både motet og motivasjonen til å gjøre det samme.

Her er 1940-tallets Brisbane i Australia, skjønt vi skriver 2021:

Brisbane, Australia: Konsentrasjonsleire med doble gjerder opprettes nå. Grunn: «På grunn av Covid-19 og (selvfølgelig) de farlige uvaksinerte som bærer på den skrekkelige smitten». En smitte som omtrent ingen dør av, og hvor selve sykdommens alvorlighetsgrad er ekstremt overdrevet. (Trolig er det ikke snakk om noe virus i det hele tatt, men snarere 5G-stråling kombinert med ett eller annet patogen. Muligens kaller de det korona mens de bruker en «gammel slager» på nytt, nemlig miltbrannbakterien Bacillus anthracis…?)

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
– å kjøpe kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! ?