Lege Bryan Ardis sier vi har blitt holdt i mørket og at DETTE er den virkelige årsaken til Covid-19

nononsensenews.org
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

areBryan Ardis heter han, og er en amerikansk lege og varsler. I det siste har han kommet med en rekke sjokkerende avsløringer angående Covid-19. Disse avsløringene er nok noe folk flest vil ha problemer med å greie brette tankene rundt, men akkurat det er ikke noe jeg kan ta hensyn til. Jeg formidler informasjon, og så er det opp til leseren å ta det til seg eller la være. 

Ardis var blant de første som fortalte oss hvilken drakonisk svindel medikamentet Remdesivir egentlig er. Dette var påstått å være et nytt medikament som skulle være virksomt mot Covid-19. I realiteten var det slett ikke nytt, siden det hadde blitt testet ut mot ebola tidligere på 2000-tallet. Medikamentet feilet miserabelt den gang, fordi det viste seg å være altfor giftig til å kunne brukes. Allikevel gikk Anthony Fauci, direktør for amerikanske National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), i bresjen for den nåværende bruken av Remdesivir som ENESTE aksepterte behandling mot Covid-19. Det er rett og slett helt umulig at Fauci kan ha vært ukjent med faren forbundet med Remdesivir. Han visste, og han er skyldig i å ha forårsaket døden for mengder av mennesker. Og nå skal dette medikamentet også gis til spebarn(!)

Men så til selve historien denne artikkelen dreier seg om. For et stykke tid siden kom talkshow-verten Stew Peters med en kryptisk advarsel. I denne advarselen formante han befolkningen om å ikke drikke vann rett fra krana – hør beskjeden her (ett minutt):

Stew Peters advarer…

Peters kunne ikke si noe om verken grunnene til han gikk ut med denne advarselen eller hvem han hadde fått informasjonen fra. Nå tyder det sterkt på at opphavet til informasjonen var legen Bryan Ardis.

Ardis forteller i et intervju med Peters (se nederst) at han stusset over amerikanske helsemyndigheter som forsøkte bagatellisere den medisinske effekten til såkalte monoklonale antistoffer. For å forklare hva dette er for noe, tenk deg at du blir bitt av en farlig giftslange. På sykehuset vil de forsøke redde livet ditt ved å gi deg riktig type motgift. De aktive stoffene i motgiften er, nettopp, såkalt monoklonale antistoffer.

Siden amerikanske helsemyndigheter forsøkte demonisere bruk av monoklonale antistoffer under koronakrisen, og siden disse antistoffene faktisk viser seg å ha en dempende effekt på Covid-19, begynte Ardis å lure på om noe annet enn virus var årsaken til denne sykdommen. Hva om sannheten viste seg å være det helt utenkelige, nemlig at årsaken til Covid-19 er det mest originale bio-våpen av dem alle: Slangegift!

På dette tidspunkt var Ardis godt klar over at massemedia flommer over av løgn, og at de såkalte faktasjekkerne på Internett ofte bare er betalte agenter for løgn og propaganda. Ardis undersøkte derfor om faktasjekkere hadde sagt noe om at årsaken til Covid-19 kunne være slangegift. Nettopp dette skulle vise seg å være tilfelle, noe så til de grader også. Han oppdaget at faktasjekkere avviste forbindelsen mellom Covid-19 og slanger. Opprinnelsen til smitten som forårsaket denne sykdommen var, i følge faktasjekkerne, flaggermus! Flaggermus og ingenting annet. Men, som Ardis sier, ble det påpekt av kinesiske forskere at flaggermus ikke kunne være opphav til smitten. Begrunnelsen var at den genetiske oppbygningen til antistoffene hos Covid-19 syke gjorde det umulig at flaggermus kunne være opprinnelsen. Tvert i mot virket opprinnelsen å være — tadaaa — to typer særs giftige slanger: kongekobra og kinesisk krait.

Ardis snublet deretter over en fransk studie som forklarte at nikotin-reseptorer i menneskehjernen forbundet med pust og oksygenopptak, binder seg hardest til nettopp proteiner i giften til disse to slangene. Konsekvensen er at du ikke får puste. I tillegg forklarte studien at koronavaksinens overflateprotein var så og si identisk med disse slangegift-proteinene. Litt å tygge på? Mer: Det finnes 19 (ja, 19!) forskjellige toksiner i giften fra en kongekobra, og disse toksinene angriper hvert sitt spesifikke organ i kroppen. Slik som hjertet hos en hjertepasient, leveren hos en hepatittpasient osv. Skjønner du tegninga

Men vent, det følger mer… Ardis fikk høre om en lege ved universitetet i Pittsburg, som hadde brukt 5 måneder på å undersøke korona-overflateproteinets oppbygning. Bing Lu het denne legen, og han forsøkte kaste lys over all mystikken rundt SARS-CoV-2 viruset. På et tidspunkt annonserte Lu at han hadde funnet ut av det, og sa han ville fortelle om sine funn på en kommende pressekonferanse. Men så skjedde det dramatiske ting, noe TV-nyhetene kommenterte på denne måten (10 sekunder video):

TV-nyhetene melder om Bing Lu

Bing Lus sjef har i ettertid bedyret at funnene til Lu ville bli publisert, men det har ikke på ett og et halvt år. Det er ikke spesielt vanskelig å tenke seg grunnene til dette…

Bare for å ikke gjøre denne artikkelen for lang, skal jeg runde av med et ganske naturlig spørsmål: Hvordan har de greid å lure slangegift i folk? Jo, ved at Remdesivir egentlig er laget av slangegiften, og ved å tilsette slangegiften i drikkevannet! Derfor kan det være en idé å ikke drikke vannet rett fra springen. Nei, selv ikke her i «trygge, lille Norge». (Ha, ha, akkurat som om Norge skulle være unntatt fra ondskapen).

Se hele intervjuet med Bryan Ardis her, og få med deg alle detaljene (snaut en time langt):

Bryan Ardis intervjuet av Stew Peters. Hvis ønskelig, se i fullskjerm-modus her.

Vi trenger dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til jobben vår i disse ekstreme tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på de to gruppene våre på Facebook og Mewe. Hvis du vil hjelpe med å holde oss gående, tar vi i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar