Silent No More: Historien må fortelles om COVID-vaksinene på New Zealand

Nyhetsspeilet

Statsminister Jacinda Ardern,
j.ardern@ministers.govt.nz (foto, her).

Et berømt foto som nå for tiden er vanskelig å oppdrive, viser hvem som egentlig bestemmer; til høyre azkenazijøden Evelyn de Rothschild (født i 1931) fra The City of London og Prince Charles (født i 1948). For de som skulle være i tvil, det er IKKE Prince Charles som bestemmer, og heller ikke hans mor, Queen Elizabeth II of England.

New Zealand er et av de fem hovednasjoner for NWO-prosjektet, hvilket kom tydelig til syne med covid-pandemien. De andre er United Kingdom, Kanada, Australia og USA, tilsammen kalles deres samarbeidende etterretningstjenester, 5-eyes. Men det er meget mere som binder disse sammen, nemlig City of London, også kjent under begrepet the Crown (styrt av Rothchilds), et eget juridisk området som ligger i London (om The Crown, se artikkel på engelsk, her). De miljø som styrer utviklingen av NWO og pandemien, holder jerngrep om de 5 nøkkel-land og har gjort det i lang tid. Vi har allerede sett at de 5 land ligger først i utviklingen av covid-pandemien, det som skjer der skal etterhvert også skje hos de (oss) andre; men bare hvis vi blir sittende stille i båten.

Deres sentrale personligheter er alle marxister, som står på en grunnmur av ateisme og materialisme, med grunnstenen liggende godt gjemt under Talmud, judaismens hellige bøker sammen med Babylons eldgamle Ba’al-dyrking. Uten dette spirituelle grunnlag hadde de ikke kunnet utøve sitt hellige depopulasjons-oppdrag; eller nøyaktigere sagt, mord på i deres øyne uønskede befolkningsgrupper. Både NWO og covidpandemien er kommunistiske bedrageri-prosjekt. Men det som ligger bak er meget mere enn kommunisme, covidsykdom, makt-, herske- og mordlyst. Men fordi de fleste av oss ikke anerkjenner dette; vi aner det kanskje, men kjenner det ennå ikke, forblir vi små og ubetydelige; først den fulle sannhet får tyngde. Fordi artikkelen kom til syne på New Zealand, et viktig familiemedlem av The Crown, er den viktig. Les utdrag av artikkelen, ble trykt i avisen Daily Telegraph på New Zealand, her:


Er dette den største skandalen i New Zealands historie?

Utenriksminister
Nanaia Mahuta, n.mahuta@ministers.govt.nz (foto, her).

Dette er et spørsmål som bare kan besvares hvis den fulle sannhet og bevis er kjent og vurdert av folket på New Zealand. Heldigvis kan det begynne å skje nå. Men en ting er sikkert. De som har måttet ofre mest under pandemien har nå truffet hverandre, de forenes for å gi hverandre støtte, for å fortelle historiene sine, og de vil ikke tie lenger. Det er et viktig poeng å merke seg her. Dette er ikke en anti-vax-historie i det hele tatt, og informasjonen som presenteres her er ikke anti-vax på noen måte. Dette er rett og slett informasjon og bevis om én bestemt vaksine, nemlig Covid-19-vaksinen.

Den 29. mars ble ‘Silent No More’-bevegelsen offisielt født i New Zealand. Det var et arrangement som ble skapt ut fra en kollektiv visjon og en kollektiv innsats av en rekke lidenskapelige kiwier fra hele landet som alle hadde et felles ønske og behov for å komme sammen for å fortelle historiene sine og bli hørt. Folk fra hele landet samlet seg foran parlamentet i en minnegudstjeneste for å sørge sammen, for å fortelle historiene sine sammen, og for å levere sitt opprop med 12 000 underskrifter (samlet på bare 5 dager) til parlamentet.

Kommentar fra under avisartikkelen; tror hun treffer godt; «de er alle svake og uselvstendige folk, lette å manipulere av Jabsinda», er ikke det en karakteristikk som også gjelder de norske ministre og politikere…at de er plukket ut fordi de er lett å manipulere?

Noen sørget over helsen som de, sammen med så mange andre kiwier nå hadde mistet, mange helt permanent. Noen sørget over sine kjære som har betalt en skjebnesvanger pris for å ha tatt covid-19-vaksinen. Alle sørget over det som hadde blitt gjort kollektivt mot deres land og dets folk. Det kom tårer. Mange tårer.

Helseminister: Andrew Little, a.little@ministers.govt.nz (foto, her).

Men dette var en viktig hendelse for disse menneskene, for de tusenvis av andre som ikke kunne være der, men ønsket å være det: De ville ikke lenger bli hysjet ned, ignorert og latterliggjort av verken regjering eller media. ‘Little White Crosses’ er en rørende sang skrevet av NZ-låtskriveren Aly Cook som en hyllest til ‘Silent No More’-minnesmerket 29. mars. Det er en referanse og en hyllest til alle de hundrevis av «små hvite kors» som hang fredelig på en lang snor foran parlamentet i tre uker under den nylige Wellington Freedom Camp.

Folket i New Zealand må få vite sannheten om hva som virkelig har skjedd i dette landet siden utrullingen av covid-19-vaksinen begynte i midten av 2021. Ikke det vi har blitt fortalt på en nesten daglig basis på våre TV-skjermer fra regjerings-podiet som «den eneste sannhet», og ikke det vi har blitt fortalt av våre mainstream-medier som har fått $55 millioner + av «sannhetens eneste røst». Før vi fortsetter her, er det følgende noen få nøkterne fakta (ikke feilinformasjon) som ikke vil bli fortalt til folk på New Zealand fra «sannhetens eneste røst»:

No More Silence, de tier ikke lenger, 12000 underskrifter i New Zealand på 5 dager, det står respekt av det, se video, her.

På bare ett år har COVID-19-vaksinen globalt forårsaket flere vaksineskader og flere vaksinedødsfall enn noen annen vaksine i verden til sammen i løpet av de siste 20 + årene. Dette er ifølge offisielle myndigheters tall rundt om i verden. Her er en fersk artikkel som diskuterer denne situasjonen til den offisielle regjeringsstatistikken for COVID-vaksineskader i Tyskland. Som The Rio Times beskriver det her, «tallene er skremmende».

I New Zealand er det nåværende antallet for bivirkninger av covid-19-vaksinene registrert i den offisielle MedSafe-databasen mer enn 58 000. Å registrere en vaksinebivirkning på MedSafe-databasen er ikke en rask og enkel øvelse som kan gjøres på to minutter hvis du har en sår arm etter skuddet. Det tar mye tid og detaljer. Du må ha forpliktet deg til å ærlig ville meddele årsaken, for det tar både tid og er omstendig å gå inn i systemet og legge inn de nødvendige opplysninger. Flertallet av de 58 000 + bivirkninger er rapportert først og fremst av legene, som tok seg tid til å gjøre det, ikke som media ville ha det til, at det var den vanlige mann i gata.

Myokarditt, hjertemuskelbetennelse og perikarditt, hjerteposebetennelse, tall fra vaksinenes offisielle bivirkningsstatistikk, VAERS i USA (2010-2022)

Det er bred enighet på tvers av det medisinske fagmiljø rundt om i verden at bare mellom 1 og 10 % av bivirkningene ville bli offisiellt registrert. Gjør nå regnestykket for dette for New Zealands nåværende antall bivirkninger. Det har vært en massiv økning i New Zealand, og rundt omkring i verden, ikke bare av myokarditt (en lammende og livsforkortende skade på hjertet), men også perikarditt siden covid-vaksineringen begynte. Sykehus over hele landet er full av disse og lignende hjerterelaterte problemer fra COVID-19-vaksinene. Så mye at helsedepartementet 15. desember 2021 sendte et brev til alle leger i New Zealand med tittelen «Hastende oppdatering om COVID-19-vaksine-assosiert myokarditt og perikarditt» som fremhever problemet med myokarditt i forhold til covid-vaksinen. Grafen nedenfor viser offisielle myndighetsdata for myokarditt og perikarditt i USA de siste 12 årene.


Les resten av artikkelen på engelsk, her: https://dailytelegraph.co.nz/news/silent-no-more-the-story-that-must-be-told-about-the-covid-vaccine-in-nz/


Tekst oversatt fra artikkel, avisen Daily Telegraph er en web-avis (onlineavis) som ble grunnlagt i 2021. Den hentet sitt navn etter den ærverdige gamle Daily Telegraph som ble grunnlagt i 1874 og nedlagt i 1999. New Zealand har 5,1 mio innbyggere, landet har en størrelse i flate på litt mindre enn Norge, se videoopptak av Silent No More-gruppens minnestund og overrekkelse av underskrifter: https://www.youtube.com/watch?v=2vdvE4HmplQ&t=32s


Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet