Grunnlegger av Weather Channel: Hvordan klimaskremselen startet

Grunnlegger av Weather Channel: Hvordan klimaskremselen startet

Nyhetsspeilet Video
Grunnlegger av Weather Channel: Hvordan klimaskremselen startet

Nyhetsspeilet.no:

Al Gore var student og ble undervist av Roger Revelle, en renommert vitenskapsmann på Harvard som startet den store skremselspropagandaen om det globale klimaet. Da Revelle trakk sine påstander om CO2 sin effekt på klima, kalte Gore han for en senil gammel mann.

John Coleman grunnla The Weather Chanel og har dokumentert hele denne historien og hvordan enorme summer blir benyttet for å fortsette og opprettholde skremselskampanjen om global oppvarming på tross av at det ikke finnes noe klimakrise.

Det eneste som finnes er en agenda som er helt avhengig av at folket tror på det slik at de kan innføre alle sine sprø planer om CO2-avgifter og ulike reduksjoner i livskvalitet for oss alle.

Coleman presenterer data som viser at CO2-modellen til Al Gore er tull. Revelle skal ha beklaget seg til vennene i Bohemian Grove også, ifølge Coleman. Titusener av vitenskapsmenn avviser Al Gore og propagandaen i media.

Sannheten om Parisavtalen

Se også videoen nedenfor; Dr.SHIVA: Reviewing the Truth About the Paris Accords. Who Benefits?

Dr Shiva viser at Parisavtalen foreslo å bruke 100 milliarder dollar på å påvirke journalister, politikere og vitenskapsfolk. Nå har isen økt i noen år. Samtidig kjøper milliardærene inkludert Obama seg små øyer og lager palass ved sjøkanten.

Kilde: How the Global Warming Scare Began, kommentar av Terje Engen

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet