Exo-vitenskap episode 4: Drep AI-skaperne og Elon Musk

Exo-vitenskap episode 4: Drep AI-skaperne og Elon Musk

Nyhetsspeilet Video
Exo-vitenskap episode 4: Drep AI-skaperne og Elon Musk

Nyhetsspeilet.no:

Dette er ordene til Riccardo Bosi, leder for det politiske partiet AustraliaOne. AI er den største trusselen for menneskeheten og å drepe AI-skaperne vil kunne redde menneskeheten hevder han. Har menneskeheten nok godhet til å overleve AI?

Riccardo Bosi har valgt side

Riccardo Bosi og hans nye politiske parti, AustraliaOne, har støtte fra Karistus og deres allierte slik Dante Santori har nevnt ved flere tilfeller.

Bosi sier; «Les alt, men ikke stol på noen». Bruk ditt eget hode og intuisjon, og finn din sannhet.

I denne store spirituelle krigen som pågår er det vesentlig å kunne identifisere hvem som er på innsiden av The Cause.

Med den kolossale mengden med desinformasjon fra både black hats og white hats så er det fort gjort å gå deg vill hvis du ikke har noen solide holdepunkter å bygge opp din forståelse av virkeligheten.

Har du valgt side?

At du kartlegger de vesentlige parametrene og aktivt velger side med din energi og røst er helt avgjørende. Det finnes utallige falske lysarbeidere der ute.

Å faktisk velge side og stå bak de riktige personene er forståelig nok ytterst viktig.

Å gjøre noe for The Cause, selv om du ikke er på innsiden, er det mest vesentlige. Det er måten vi alle kan delta aktivt i å vinne denne spirituelle krigen.

En demon i demonklær

Elon Musk er et perfekt og reelt eksempel på en falsk white hat. Hans status som en av verdens rikeste personer ville ikke vært mulig om han ikke var en del av kabalen. Det er kabalen som bestemmer hvem som blir og forblir milliardærer på denne planeten. Oppkjøpet av Twitter er et ledd i å få deg til å tro at fri tale er gjenopprettet og at han taler folkets sak.

En gigantisk trojansk hest.

Han har i praksis et team som legger ut tweets i hans navn som innimellom kritiserer globalistene, men bare på relativt overfladiske ting. Vi har de såkalte Twitter files, men hva har skjedd ut av det i praksis? Ingenting.

Har han avslørt 9/11 som en innsidenjobb? Det er alltid det første spørsmålet du bør stille for å finne ut av om en person er en ekte lyskriger eller ei. Intet et ord om slike temaer.

Derimot er Musk en forkjemper for den såkalte klimakrisen. I tillegg selger han sine elbiler som er alt annet enn bra for miljøet og planeten. Alle disse Teslaene er koblet til internett og dermed innenfor rekkevidden til AI og dens kontroll.

Mer om sistnevnte ser du i videoen her:

Electric Cars and Why they are Bad – Cabal´s Agendas – Yazhi Swaruu

Elon Musk er eier av OpenAI sammen med Microsoft som leverer ChatGPT. Musk står også bak Neuralink, et implanterbare hjerne-datamaskin-grensesnitt som passer som hånd i hanske med World Economic Forums visjoner om transhumanisme, et ønske om å gjøre oss om til cyborgs uten fri vilje. Alt styrt via en overordnet og allerede eksisterende ondsinnet AI som igjen styrer massenes politisk korrekte AI-utgave.

Ikke tro at AI chatbottene ikke lyver like mye som massemedia. Igjen et verktøy for kabalen å manipulere og kontrollere massene slik at de store massene vil stå i kø for frivillig å få innoperert Neuralink chips i hjernen sin.

Se CRY FOR FREEDOM – Why cyborgs won’t save the world.

Elon Musks sanne ansikt ser du fra sist halloween i valget av hans kostyme. Spør deg selv; Ville du som starseed eller lyskriger ikledd deg en Beelzebub-drakt også omtalt som Ba’al som om du hadde et ønske om å være en demon?

Du ser tydelig Beelzebub på hans bryst og arm med et opp-ned kors.
Elon Musk med sin demondrakt. Til høyre for han er hans … mor. Merk deg bildene av henne på veggen og gjør deg opp din egen mening hva dette bildet utstråler.

Bosi: Elon Musk er en sosiopat

Bosi kommer med sterke uttalelser om AI og Elon Musk i videoen øverst. Jeg er ikke enig i alt han sier. Noen detaljer stemmer ikke etter min mening og spesifikke ting pakkes inn i vage vendinger. En negativ AI er allerede her beviselig med Black Goo, men alt i alt er Bosi en mann av kraftig kaliber som kaller en spade for en spade og er på riktig side av historien. Bruk din egen dømmekraft som alltid.

Her er noen utdrag av hans uttalelser i videoen som han vektlegger tydelig:

AI is the single most dangerous threat the humanity faces! Imagine sentient beings being controlled by AI without feelings and empathy.

I am a simple man. I am a simple soldier. What is the proper emotional response to someone breeding children and draining their blood for sale? In my mind they have forfeit the right to live amongst us.

The path we are being led down by these soulless bastards is to remove the idea of sacred life on this planet. Life is no longer sacred.

This is the nature of AI.

AI is in the hands of sociopaths like Elon Musk and the rest of them who have no moral center.

I would have no problem putting a bullet in the brain of one of these AI geniuses that’s running the major AI corporations including Elon Musk.

Think about it. If you could stop something that was about to destroy life on the planet by killing one man, and I am a soldier so I have no problem with that, I would do it as a community service and I wouldn’t even charge for it.

This is how important this is.

These people must be removed from the face of the earth. If we are too stupid to understand it, we dont deserve to live. That is the beauty of evolution. We only survive if we deserve to.

My solution. Based on my training. A copper jacket and a led injection to his brain.

Any government that is not constraining the application of AI, is sending us down a path of destruction. This is Atlantis all over again. If the people don’t do anything about it, then we will destroy ourselves. We will cease to be.

Riccardo Bosi

Pilen peker på høygaffelsymbolet som er en av mange kjennetegn på Karistus opp gjennom historien.

Før Riccardo Bosi opprettet sitt politiske parti, var han en spesialstyrkeoffiser på kommandonivå for den australske hæren i 24 år og deretter en forretningsrådgiver på høyt nivå med rådgivning innen ledelse, strategi og innovasjon.

Som mange andre i Australia, spesielt de som ikke ble født inn i noen elitefamilie, er hans foreldre europeiske migranter.

Bosi erkjenner at vi er involvert i en spirituell krig som er årtusener gammel og at pedofili er den viktigste fellen som folk blir fanget i for å være undersåtter til kabalen.

Mye av det han sier avslører at han har innsidekunnskap til The Cause og at vi på øverste nivå kjemper en kamp mot Vlash og Maitre, de som igjen styrer kabalen.

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet