Rumensk parlamentariker avslører «alt»!

nononsensenews.org
Nononsensenews.org:

Jeg bare MÅ lage en kort-artikkel om denne hendelsen også. Det denne damen akkurat har gjort er bare FOR viktig til å kunne forbigås i stillhet.

Her er greia: Den rumenske juristen og senatoren Diana Iovanovici Șoșoacă har VIRKELIG tatt bladet fra munnen ved å synge ut for all offentlighet om hva som nå skjer på verdensscenen. Noe som for øvrig har fått lov å skje ganske LENGE, mens Jordas befolkning ikke har skjønt tegninga og derfor ikke har kunnet ta affære. I videoen tar Șoșoacă for seg presset som Romania opplever å bli utsatt for fra den globale maktkabalen. Hun hevder også at jordskjelvet i Tyrkia ble skapt av den samme psykopatiske maktkulten ved bruk av geologiske våpen — utført som en hevnakt ovenfor det egenrådige og «ulydige» tyrkiske statsoverhodet. Hvis et statsoverhode ikke danser til tonene fra den globale maktkulten, vanker det represalier…

Dette er det jeg har valgt å kalle for en kort-artikkel, og jeg skal derfor forske fatte meg i korthet. Vil bare føye til at det nå popper fram mange flere av denne senatorens kaliber (f.eks. den tyske EU-parlamentarikeren Christine Anderson) på den politiske arena. Ting skjer, og det er gode grunner til å glede seg. Det Șoșoacă sier i dette opptaket taler for seg selv, så god fornøyelse!

Diana Iovanovici Șoșoacă synger her ut for offentligheten om hva som faktisk skjer rett foran nesen til Jordas befolkning — mens kun de aller færreste skjønner tegninga. (Se i full størrelse her).

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at vi lager videoer og artikler.  Alt dette for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews