Rapport: ‘Vaksinene er verken trygge eller effektive’.

Derimot.no

Av Mordechai Sones

I en rapport om COVID-19 vaksineeffektivitet som ble utgitt i går (22.aug), konkluderte Dr. Geoff Mitchell MD, at injeksjonene “verken trygge eller effektive” og konkluderte med at “de beste dataene forteller oss at COVID-19-vaksinene ikke fungerer.”

Ifølge disse dataene, sier Dr. Mitchell,

“Land med aktive vaksinasjonsprogrammer har flere COVID -dødsfall enn de som ikke har det.” Videre har “land med en høyere prosentandel av befolkningen som er vaksinert flere COVID -dødsfall”, og “COVID – dødsfallene har økt med vaksinasjon etter at vaksinasjonsprogrammer ble satt ut i livet.”

“Kulminasjonen på seksten måneders Afrika-studie er at HCQ (Hydroxyklorokin, red.) og IVM (Ivermektin, red.) begge er omtrent 70% effektive for å redusere død,” sa han, “men Artemisinin og atovaquon-proguanil er (utilsiktet) 95% effektive for å redusere COVID-død. Artemisinin brukes angivelig forsettlig i fire land for å behandle COVID. Det mest kjente av artemisinin-behandlende landet er Madagaskar som har 954 dødsfall av COVID, en frekvens på 35 døde pr. million. Dette er 2% av frekvensen i USA. “

Dr. Mitchell skrev:

“Blant de 104 landene som ikke tilbyr påviselige COVID -vaksinasjonsprogrammer, den 16.08.21, var gjennomsnittet av deres dødelighet i COVID uventet lavere, altså 690 dødsfall pr. million.”

“Blant de 82 landene som tilbyr vaksinasjonsprogrammer, den 08/16/21, var imidlertid dødeligheten av COVID i gjennomsnitt 828 dødsfall pr. million, noe som er  høyere enn COVID -dødeligheten for uvaksinerte land, helt motsatt det en har forutsatt.

“I de 82 landene som tilbyr vaksinasjonsprogrammer, var ikke bare gjennomsnittlig dødelighet av COVID større enn i uvaksinerte land, men antallet dødsfall økte etter hvert som antallet eller prosentandelen av innbyggere som ble vaksinert økte.»

Maskinoversatt og bearbeidet av Knut Lindtner

Forsidebilde: Marisol Benitez

Tidligere publisert på derimot.no

https://www.globalresearch.ca/report-vaccines-neither-safe-nor-effective/5753720

190 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 615 ganger.

Post Views: 2 084

Les artikkelen direkte på derimot.no