PCR-testen avkledd som humbug!

nononsensenews.org

Av Are.

areUnder en pressekonferanse 29. desember 2020 i Det Hvite Hus (USA) ble det presentert oppsiktsvekkende informasjon vedrørende PCR-testen. CDC-sjef og lege Rochelle Walensky kom her med følgende kraftsalve — utdrag: «…mennesker kan forbli PCR-positive opp til 12 uker etter infeksjonen, lenge etter at de var smittespredere og infeksiøse.»

Denne testen har også vært brukt her i Norge fram til nå.

Så er det opp til hver enkelt å lure på hvor mange millioner, kanskje hundrevis av millioner, falske smittetilfeller vi har blitt innbilt var ekte. Disse kunstig oppblåste tallene har altså vært brukt til å stenge ned nasjonalsamfunn over hele Jorda, slik at mengder av mennesker har mistet livsgrunnlaget, familien og helsa si.

Hvor blir det av rikspressen i denne anledning? Er det noen aviser eller tv-stasjoner som vil våge ta i denne saken? Jeg tviler. Ikke annet enn i form av «notiser». Og vil såkalte myndigheter iverksette noen «oppvask» som følge av disse erkjennelsene? Neppe, og dette burde fortelle litt om det eksisterende korrupsjonsnivået.

Heldigvis er PCR-testen nå trukket tilbake i statene, men den har altså vært brukt til å holde en gedigen svindel i live.

Kilde: Det Hvite Hus (backup her).

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
nettbutikken vår — kjøp kvalitets-klær med tankevekkende motiver som vi har laget selv HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin