Pågår nå utenfor Stortinget, mandag 19. sept. 2022: Stormønstring med folk og politikere som krever reduksjon i strømprisene!

nononsensenews.org
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Nononsensenews.org:

Roms forlengede arm…

I skrivende stund pågår det en folkemønstring utenfor Stortinget, hvor norske borgere og politikere står sammen i kravet om lavere strømpriser. Det er Industriaksjonen som står bak demonstrasjonen, og med seg har de Skandinavias største Facebook-gruppe, «Vi som krever billigere strøm» med 600.000 registrerte medlemmer. Dette finner sted på samme tid som strømsaken hastebehandles inne i selve Stortinget.

En rekke appeller finner sted på Eidsvolls Plass utenfor Stortinget i skrivende stund, og folkekravet er selvfølgelig et prisnivå som mange ikke vil ha råd til.

Etter at Gro Harlem Brundtland gikk bak det norske folks rygg og tegnet Norge inn i EØS — MERK: etter at folket hadde stemt to ganger nei — er en skandale som fortsatt har til gode å bli adressert. Det er nemlig denne avtalen de nå holder fram som unnskyldning for å kunne selge norskprodusert strøm billig til utlandet, mens den norske befolkning må ta regningen for dette. Jonas Gahr Støre var med Brundtlands delegasjon da hennes famøse signering fant sted i 1992. Hva sier dette om vår nåværende statsminister? I et opplyst samfunn ville Støre ALDRI kunne vært sittende statsminister etter alt han har gjort seg skyldig i. I tillegg til ovennevnte kan nevnes alle åpenbare løgner som denne mannen har på samvittigheten. Løgner som f.eks. dette:

Fra arbeiderpartiets landsmøte: Jonas Gahr Støre serverer valgflesk med en bitter ettersmak…

Og slik som dette.

Men, altså, strømpriser: Med produksjonskostnader på kun 12 øre per kilowatt, er det noe som definitivt IKKE stemmer når Kari og Ola blir krevet for seksti ganger mer. Det er forhåpentligvis noe alle kan forstå.

Les mer om det som skjer på Eidsvoll Plass utenfor Stortinget her. Og følg med på det som skjer på direktesending her.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar