Covid-vaksinen: En port til demonisk besettelse?

nononsensenews.org
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Nononsensenews.org:

I denne artikkelen tenker jeg kvikt å drøfte et tema mange trolig finner noe aparte, nemlig hvorvidt vaksinen mot Covid-19 åpner porten for demonisk besettelse. Til de av dere som synes dette temaet virker helt «out there», vil jeg spørre følgende: har dere virkelig ikke lagt merke til alle de absurde hendelsene og fenomenene som har funnet sted i kjølvannet av koronakrisen og den tilhørende massevaksineringen? Jeg drøfter et bittelite utvalg av disse i punktlisten nedenfor. Utover det skal jeg ikke gå for dypt inn i materien, men snarere henvise til den selvforklarende videoen nederst.

La meg begynne med å klargjøre følgende: Man må befinne seg i en tilstand av særs dyp bevisstløshet dersom man fortsatt hevder at covid-vaksinen har tjent menneskeheten. Det har den definitivt ikke! For å understøtte denne påstanden, kan jeg nevne et fjell av absurditeter som éntydig peker i retning av at intensjonen bak denne vaksinen ikke har hatt det minste med helsevern å gjøre. Her er noen få av disse:


1) Vaksinen har vist seg å være forbundet med et ekstremt høyt antall tilfeller av skader og dødsfall, men er fortsatt ikke trukket tilbake fra markedet. Tvert i mot promoteres denne katastrofenåla nå også ovenfor barn. Det er allerede et akseptert faktum at barn er henimot uberørt av denne sykdommen, pluss at vaksinen ikke kan hindre de vaksinerte i å spre smitten. Det finnes altså ingen grunn overhode til å utsette barna for denne høy-risiko teknologien. I tråd med dette må jeg også nevne at vaksinen trolig heller ikke beskytter det aller minste mot sykdommen den er hevdet å skulle virke mot, men snarere gjør at de vaksinerte blir mer mottakelig ovenfor den. ‘Covid-19’ og røverhistorien om et virus som aldri har blitt påvist å eksistere var trolig bare dekkoperasjoner ment å skulle begrave sannheten og de reelle motivene bak massevaksineringen. (Sannheten er at denne sykdommen i realiteten er en tilstand av strålingssyke. Injeksjonen vil svekke immunforsvaret, slik at strålingssyken blir mer uttalt. Men mer om akkurat dette i en kommende artikkel).

Big Pharmas logo: Er dette ment å symbolisere en nål (vaksine) som penetrerer og endrer det menneskelige DNA (symbolisert ved slangene)? Personlig må jeg innrømme at tankene går i den retning. Er dette en avsløring i fullt dagslys?


2) Nasjonalsamfunnet har blitt kjørt fullstendig på skakke som følge av de påståtte smitteverntiltakene, både økonomisk og sosialt. Denne gang forandret etablissementet smittevern-strategien totalt, for nå skulle absolutt alle bli underlagt de nasjonale restriksjonene. Samtlige nordmenn nå skulle under samme kam, ikke bare den/de utsatte gruppen(e) av eldre og immunsvekkede mennesker.


3) Hva med alle mennesker som nå ramler om med hjerteproblemer, hvorav mange synes å omkomme på stedet? Den medisinske ekspertisen er tilsynelatende helt i stuss over hva dette kan skyldes. Disse dødsfallene har fått et stort fokus som følge av alle toppidrettsutøvere som har har vært utsatt for dette. Men fortsatt er det ikke lov for rikspressen å hevde en mulig årsak i vaksinen, så derav den oppdiktede syndrom-dødsårsaken Sudden Adult Death Syndrome (SADS, som kan oversettes med «plutselig dødssyndrom blant voksne»). Man må jo nesten klype seg i armen når man ser hvor langt etablissementet har greid å tøye strikken uten at folk har steilet. Med SADS har det hele begynt å anta form av absurd teater. Jeg kunne nevnt et hav av andre absurditeter forbundet med med vaksinen og smitteverntiltakene, og det koker ned til at man må være svært faktaresistent dersom man fortsatt ikke har fått med seg noe av komikken her. Allikevel kan jeg allikevel love deg at slike syvsovere eksisterer. Jeg har møtt på tilstrekkelig mange av de til å tørre hevde de eksisterer i monn!


Til saken: Åpner covid-vaksinen energetisk en port til demonisk besettelse? Noe av grunnen til at jeg spør er alle videoer av mennesker som begynner å oppføre seg fullstendig irrasjonelt. Dette er mennesker som plutselig begynner å snu seg forvirret rundt og rundt, mens de later til å forsøke fekte vekk usynlige vesener rundt seg (demoner?). Dette merkelige fenomenet later ofte til å ende opp med døden, og det har oppstått i kjølvannet av at massevaksineringen startet. Du kan se denne bisarre oppførselen demonstrert i begynnelsen av videoen under.

En annen ting: Har du fått med deg at vaksinens innhold er mikroskopert av flere uavhengige fagteam, som har påvist at vaksinen inneholder grafénforbindelser (både grafénoksid og grafénhydroksid er nevnt i denne forbindelse). Disse grafénforbindelsene har ikke én kjent positiv effekt i en menneskekropp, men er ubetinget skadelige og svært harsardiøse. De har kort og greit ingenting i en menneskekropp å gjøre. Det er berettiget å spørre hvorfor Jordas befolkning nå injiseres med dette luriumet? Er det for å skade og tynne ut befolkningsantallet? Det er i det minste én av flere logiske forklaringer. Og hva med disse elektroniske komponentene som finnes i det lysproduserende enzymet kalt luciferase? Luciferase er nemlig en annen obskur ingrediens i vaksinen. Disse komponentene har vist seg å kunne koble seg sammen inni kroppsvæskene, og dert er teoretisert at denne «samlende effekten» skjer som følge av stråle-påvirkning utenfra, I den forbindelse framstår utrullingen av «5G» (eller hvilken stråling det enn måtte være snakk om) som en hovedmistenkt. Når kroppen bestråles fra basestasjonene med frekvenser vi kanskje ikke vet om, vil grafénforbindelsene i kroppen øke frekvensen på denne strålingen kraftig. Hvilken fare utgjør dette?

Nevnte jeg funnet av helseskadelige parasitter i vaksinen, deriblant én dødelig sådan (jfr. funn av Robert A. Young og hans team). Vel, kjenner du til dette…

Det skal herske liten tvil om at vi har blitt lurt og underkastet et svært bedragersk og sammensatt våpensystem under koronakrisens forløp. Big Pharma (legemiddelindustrien) har operert som et kriminelt kartell, hvor alarmerende informasjon har vært dels feilframstilt, dels fortiet. Dette er noe som også nevnes av de demon-besatte personene i denne videoen, så gjør deg nå opp din egen mening om hva som egentlig har pågått siden koronakrisen startet i mars 2020…

Hjelp oss å spre budskapet!

Are og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews
Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar