3 «Fanger» rømte fra KONSENTRASJONSLEIR (karantene-leir) i Australia!

Fred Johs Blogspot
COVID-19 konsentrasjons leir – karanteneleirer i Australia

Folk prøver å unnslippe konsentrasjonsleirene karanteneleirer i Australia.

Fred Johs

Publisert den 03.12.2021 Kl. 18:45

Oversatt og redigert og skrevet av Fred Johs

Som det viser seg, ser det ikke ut til at folk liker slaveriet sitt lenger. I Australia forsøker folk å unnslippe de moderne konsentrasjonsleirene, ellers kjent som COVID-19 karanteneleirer.

Australsk politi har arrestert tre personer som rømte fra en Covid-19 «karantenebase» nær Darwin i Northern Territory. De hadde alle testet negativt dagen før de brøt seg ut.

Dette er utrolig urovekkende, og enhver politimann eller militært medlem «bare følger ordre» – kommer til å gå ned i historien på samme måte som med nazistene.

Onsdag hevdet politiet at tre «fanger» hadde forsert sikkerhetsgjerdet til leiren for å bryte seg ut av anlegget som ligger i nærheten av Darwin i Northern Territory, ifølge en rapport fra RT. Politiet sier trioen rømte fra  konsentrasjonsleiren Centre for National Resilience like før klokken 04.40.

Politiet hadde satt opp sjekkpunkter og inspiserte biler i området i et forsøk på å finne fangene / «flyktningene». De tre ble raskt tatt og satt i varetekt. «Politi og ansatte ved Senter for den Nasjonale «opprørsstyrken», bekreftet nylig fangenes / «flyktningenes» identitet før de offentliggjør ytterligere informasjon», opplyser myndighetene.

Howard Springs-leiren kan romme opptil 2000 fanger; Den ligger i en gammel gruveleir som ble omgjort til et karantenesenter av den australske regjeringen i august.

Politiet i Australia – photo REUTERS – Sandra Sanders

De tre pågrepne hadde testet negativt for Covid-19 tirsdagen – (dagen før): – Covid-19 karantene rømminger arrestert etter å ha blitt jaktet på RT

Så forsøkte en annen person å unnslippe konsentrasjonsleiren på fredag. Ifølge rapporter forserte en 27 år gammel mann anleggets sikkerhetsgjerde og hoppet inn i en ventende bil. Han ble senere arrestert, og testet også negativt for Covid-19.

Det er mange slike konsentreringsleirer i Australia, og i mange andre land også – inkludert Norge. Her klargjøres nedlagte militære forlegningsleirer.

Harde straffer kommer for de som nekter å bli «vaksinert» i Østerrike (engelsk tekst)

Østerrike tar det til neste «nivå» Her bøtlegges folk som ikke er villige til å la seg injisere med denne giften.

Harsh penalties mulled for those resisting compulsory vaccination in Austria – reports

I henhold til lovforslaget vil alle som nekter å delta på en planlagt vaksinasjonsavtale motta en offisiell innkalling fra lokale myndigheter. Hvis en person ikke møter opp, vil vedkommende bli innkalt en gang til i løpet av de neste fire ukene. Skulle den andre offisielle innkallingen også ignoreres,

vil personen kunne få en bot på €3600 (Kr. 37 244,-) eller fire uker i fengsel. Boten vil øke til €7 200 (Kr. 74 488,-) for de som allerede hadde blitt bøtelagt to ganger for brudd på vaksinasjonskravet. –RT

Dette handler åpenbart ikke om COVID-19 eller noen annen forkjølelse eller influensa. Dette handler om fullstendig – KONTROLL. – De som motstår ytterligere slaveri kommer til å bli straffet.

Les også: Folk må forstå, at det er en helt spesiell agenda bak disse quackzinene; -Befolkningsreduksjon-

Mennesker har lært lite av historien. Det er på tide å slutte å tro på autoritetens løgn eller at noen har rett til å herske over noen andre. Alt dette starter med oss – og i våre egne sinn. Inntil vi innser at vi ikke har noen forpliktelse til å adlyde og stå sammen, vil de fortsette å samle folk for ikke å være gode nok slaver.

Les også: La oss ta denne kampen – ikke overlat denne til våre barn og barnebarn

Kilde: Innlegget ble første gang publisert på SHTF Plan COVID-19 Quarantine Camps In Australia: People Are Trying To Escape 

Er det fremdeles noen her i landet som tror vi slipper unna dette tyranniet? – At det ikke kan skje her i landet? – Da kan jeg fortelle at landet er solgt for lenge siden av landssvikeren Erna Solberg – og Jonas G. Støre har bare tatt over den midlertidige administrative rollen inntil landet blir omgjort til en provins og blir ført inn under THE ONE WORLD ORDER – og kommer ikke til å løfte en finger for landets befolkning. Dem er alle globalister.

Folket må samle seg – både vaksinerte og uvaksinerte – og forstå at når vi er samlet, kan ikke våre kriminelle formyndere gjennomføre sine djevelske planer mot folket.

Det har vært flere gode demonstrasjoner og markeringer i Norge også – og det kommer flere demonstrasjoner. Møt opp på disse markeringene og demonstrasjonene som er nærmest dere:

Tromsø den 4. des. LØRDAG KL. 14:00–15:30 Ny markering! JA til et samfunn hvor alle er inkludert! JA til et varmt samfunn! – Bak Rakettkiosken, Torget

Trondheim 4. des. LØRDAG Kl. 14:00 Markering – Ja til frihet – Nei til Coronapass Vår Frue gate 1.

Stavanger 4. des. LØRDAG Kl. 15:30–17:30 Anti koronapass Torget

Oslo: den 4. des. LØRDAG Kl. 12:00 Demonstrasjonstog mot vaksinepass Eidsvolls plass

Bergen den 11. des. LØRDAG Kl. 15:00 Markering – nei til koronapass Vågsalmenningen

Er det flere markeringer og demonstrasjoner i nærmeste fremtid, vil jeg gjerne bli informert – slik at jeg kan legge dem til her i listen.

———————–

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Les artikkelen direkte fra kilden