Nyhetsrunden 21.3.2023 – Ap-rasisme, politiet frykter grovere gjengvold, 16-åring nær halshugget i Danmark og falske hatforbrytelser

Lykten.no

Lykten.no:

VIDEO ØVERST: Den Soros-ansatte aktoren i Manhattan, Alvin Bragg, har kommet med uttalelser at man planlegger å sikte og pågripe tidligere president Donald Trump. Dette som følge av en betaling Trump skal ha gjort tilbake i 2015 mot en voksenfilm-skuespillerinne. Det hele er et spill for galleriet, grovt misbruk av ressurser og et siste desperate forsøk fra det demokratiske partiet på å felle Trump før presidentvalget. Trump leder klart og det er svært store sjanser for at han inntar Det hvite hus for sin andre periode. Et PR-stunt fra Manhattans aktor, beordret av demokratenes ledelse og George Soros, er bare et av mange i rekken de siste årene. Det hjelper heller ikke at aktoren selv har kuttet domfellelser med 50 prosent og løslatt mange farlige kriminelle tilbake på gatene.

Norge. Srilankisk-ættet Ap-politiker med grove rasistiske uttalelser.

Khamsahajiny Gunaratnam/Skjermbilde/Youtube

«Blendahvit ledelse» uttalte Ap-politikeren Khamsahajiny «Kamzy» Gunaratnam etter at ingen ikke-hvite politikere fikk plass i sentralstyret i Oslo Ap, da hun trakk seg.

«Dessverre gikk ikke forslagene mine gjennom og selv om partistyret får mange dyktige mennesker, får vi dessverre en blendahvit ledelse. Og det er dumt. Håper Oslo Arbeiderparti fortsetter å jobbe med mangfoldig representasjon, selv om ikke jeg sitter rundt bordet», skriver Gunaratnam på Facebook.

Kamzy ønsket Søndre Nordstrand-politikeren Maria Qureshi som ny arvtaker i ledelsen til Oslo Ap.

Fra Avisa Oslo: 

Både Qureshi og Gunaratnam har tidligere kritisert eget parti for manglende representasjon.

– Jeg synes det er flaut. Uten tvil. Det er flaut at vi, som folkebevegelse, ikke klarer å gjenspeile det flerkulturelle Norge bedre enn det vi har klart, sa Maria Qureshi tidligere denne uka om at partiet sentralt verken har regjeringsmedlemmer eller sentralstyremedlemmer med flerkulturell bakgrunn.

Stortingsrepresentanten Kamzy Gunaratnam skrev i fjor følgende på sin Facebook-side:

– Når vi snakker om arven etter Benjamin Hermansen, 22. juli eller angrepet på Al-Noor-moskeen, eller andre type høyreekstreme krefter, må vi som arbeiderbevegelse huske en ting: Vi har et ansvar for å løfte rollemodellene som representerer det mangfoldige Norge. Det forplikter oss. Det skulle bare mangle at vi har minst én statsråd med minoritetsbakgrunn i en Arbeiderpartiet-ledet regjering i 2022. (Sitat slutt).

Brokete historie med rasisme

Kamzy har en brokete historie med rasistiske og hatefulle uttalelser om nordmenn, siden hun inntok Ap sitt fylkeslag i 2014. Hun har vært på Stortinget for partiet siden 2021.

I 2019 gikk hun hardt ut mot SSB sin statistikk som viste at Ikke-vestlige innvandrere fra i hovedsakelig muslimske land er overrepresentert i 123 av 128 kriminalitetskategorier.

Noe av det statistikken avslørte at:

  • Ikke-vestlige innvandrere og deres etterkommere blir siktet for familievold ÅTTE ganger så ofte som øvrig befolkning
  • Ran og utpressing – nesten FEM ganger
  • Voldtekt – nesten FIRE ganger
  • Drap, grov kroppsskade – TRE til FIRE ganger
  • Tyveri fra butikk – TRE til FIRE ganger
  • Bedrageri – TRE ganger
  • Voldslovbrudd – nesten TRE ganger

Fra Dagbladet:

– Fader, jeg er sint! Jeg er ikke interessert i disse tallene. Jeg er opptatt av å hjelpe folk i Oslo til å leve best mulige liv. Vi har ikke noe behov for å sette folk opp mot hverandre. Dette er våre barn, det er våre folk. Jeg snakker ikke om somaliere eller tamiler, jeg snakker om barnehageplasser, AKS, flere lærere og flere veier inn i arbeidslivet. Da blir folk en del av fellesskapet

– Så ulike typer innvandringsbakgrunn avgjør hvor kriminell du er? Jeg er ikke interessert i folks hudfarge, og Frp har en retorikk som bidrar til at folk ikke blir integrert i samfunnet. Skal man telle folk hele tiden for å vise at de ikke er en del av oss, får man bare det resultatet Frp ønsker seg – at de ikke føler seg som en del av det norske folk

Men hun er altså svært interessert i hudfarge når det gjelder hvem som skal sitte i partiledelsen i Arbeiderpartiet. Dobbeltmoralen er det eneste man alltid kan regne med når det gjelder fremmedkulturelle politikere i Norge.

Svenske gjengkriminelle innvandrere har inntatt Norge

Politiet på Østlandet advarer nå mot at svært tunge kriminelle innvandrere fra Sverige etablerer seg i norske storbyer.

Norske innvandrerbander har skutt, slått og angrepet hverandre i flere tiår. A og B-gjengen, Young Guns, gjenger fra Holmlia og andre drabantbyer i Oslo har preget overskriftene i norske aviser. Men i Sverige har volden og kriminaliteten vært flere hakk grovere. Der skytes, bombes og drepes det jevnlig på gater og torg.

Nå advarer norsk politi om at svenske kriminelle er i kontakt med norske innvandrermiljøer for blant annet voldsoppdrag. Der norske gjengkriminelle kanskje har en viss terskel, så er den helt borte hos de svenske innvandrerne. Dette voldspotensialet beskrives som «valuta» sier Kripos-sjef Kristin Kvigne.

Sverige. «Årets unge forbilde», Hani Bilal Madi, dømt for steinkasting mot politiet.

(Foto: Politiet / Privat).

Den muslimske innvandreren (20) ble hyllet av den venstreorienterte dagsavisen Aftonbladet, da han ryddet etter koran-opptøyene i Örebro i fjor og delte ut blomster til beboere i området. Han skal ha fått flere priser for sitt arbeide med innvandrerungdom. En av prisene var på en halv million kroner. I november ble han utropt til «Årets unge forbilde». Det de ikke visste var at han selv var en av de som deltok i opptøyene. Nå er han dømt til tre års fengsel for selv å ha deltatt i det islamske opprøret og kastet stein mot politiet.

Den svenske regjeringen skal forvandle utlendinger til svensker gjennom «Sverigekurs»

Svenske politikere har stor tro på innvandrerprøven. (Foto: Samnytt.se).

Den svenske regjeringen planlegger nå å lansere et obligatorisk kurs i samfunnskunnskap for migranter. Det såkalte Sverigekurset kommer til å avsluttes med en prøve, men mislykkes de får de prøve på nytt – helt til de lykkes. «Velkommen til Sverige, her er reglene, da setter vi i gang!

Svenske politikere mener at et samfunnsintroduksjonsprogram er helt avgjørende for integrasjonen. «Skal mennesker ha en sjanse i Sverige, så må man forstå hvordan landet fungerer», sier integrasjonsminister Johan Pehrson fra Liberalisterna.

Lykten kommenterer: 

Etter 50 år med mislykket innvandring, over 60 utenforskapsområder der ambulanser og brannvesenet ikke tør å kjøre inn uten politibeskyttelse, flere dødelige islamske terrorangrep, hundrevis av drap, tusenvis av skyteepisoder, bombeangrep, granatangrep, henrettelser på åpen gate, gjengkriminalitet, en hel kriminell underverden med tilgang til automatvåpen, fri flyt av narkotika og en hverdag så tøff at politistasjonene bygges med bombesikre vinduer og fasader, så tror vi ikke at en «Sverigeprøve» vil snu opp ned på dette.

Dansk/svensk politiker hadde rett til å brenne koranen – svensk domstol opphever politiets forbud

I fjor tok politiet i Sverige en egen beslutning om å nekte ytringsfrihetsforkjemperen og islamkritikeren Rasmus Paludan demonstrasjonstillatelse i Norrköping. Beslutningen ble tatt med hensyn til at mest sannsynlig ville føre til islamske og venstreekstreme opptøyer. Dette da Paludan hadde som mål å brenne den religiøse boken koranen. Nå slår imidlertid den svenske kammarrätten fast at politiet gjorde en feil da de nektet politikeren tillatelse.

Også i Norge har politiet nektet menneskerettighetsorganisasjonen SIAN å holde planlagte markeringer, «Av frykt for alvorlige forstyrrelser av offentlig ro og orden». Det er uklart om norske domstoler vil ta stilling til politiets beslutning.

Danmark. 16-åring nær halshugget med machete på lekeplass

FORSØKT HALSHUGGET MED MACHETE: På Lekeplass rett ved Kirsebærhavens Skole i det multikulturelle området Valby ble en 16-årig gutt forsøkt halshugget. (Foto: Google Streetview)

Det hele skal ha vært et oppgjør i det tungt kriminelle innvandrermiljøet i den svært innvandrertette bydelen Valby i København i desember 2021. En 16-åring skal ha blitt overfalt av flere andre personer på en lekeplass i bydelen Valby. Alle de involverte har ikke-etnisk dansk bakgrunn.

Mens han knelte på bakken etter en springskalle, ble 16-åringen hugget voldsomt i bakhodet med en machete. Hugget ga gutten et dypt kutt i kranieknokkelen, nakkebenet knakk og han var i livsfare. 16-åringen reddet livet takket være hurtig traume-behandling.

16-åringen skal også ha blitt stukket med macheten i ryggen før han ble hugget i nakken.

Drapsforsøket fant sted klokken 18.55 på en lekeplass rett ved en barneskole i Valby.

Fra rettsdokumentene kan man lese at to ungdommer på 16 år og en 18-åring er stilt for retten på Fredriksberg for drapsforsøket. Den ene 16-åringen som ifølge tiltalen skal ha hugget med machetene er tiltalt for drapsforsøk, mens de to andre er tiltalt for vold av særdeles grov, brutal eller farlig karakter.

De tre tiltalte nekter skyld. Aktor legger ned påstand om varig utvisning fra Danmark for de to 16-åringene. De var 15 år gamle på gjerningstidspunktet.

Lykten har tidligere skrevet om grov innvandrerkriminalitet i Valby.

Les også: Somalisk asylsøker fikk opphold og bolig i Danmark – drepte naboen med 160 knivstikk

England. Skotøymerket Adidas setter opp skilt med «Mekka» på tradisjonelle turstier i den engelske landsbygda.

Dette for å oppfordre muslimer i landet til å trekke ut av byene der man allerede har minareter og kebabrestauranter, slik at også den engelske landsbygda kan få en smak av flerkulturen. Nå selges det utendørs bønnetepper for bruk i naturen i England. Det skal ikke lenger være noen steder der briter skal kunne unngå islam, hijaber og islamske bønnestunder i landet.

Tyskland. Landets første indiske kommunepolitiker fra Miljøpartiet er nylig dømt av tysk rett for å ha stått bak en falsk hatforbrytelse.

Miljøpartipolitikeren Manoj Subramaniam (33) skal ha malt hakekors og annen nazistisk graffiti på sin eiendom og bil, knust ruter og skrevet truende brev til seg selv. Deretter tok han bilder av alt og gikk ut med påstander om at han var offer for høyreekstremister som hatet ham pga hans mørke hudfarge. Manoj fikk stor støtte av rikspressen, politikere og det offentlige samfunnet, som gikk ut med støtte og markeringer mot rasisme. Saken ble tatt opp av rikspolitikere i Bundestagen. Den indiske politikeren fikk blant annet ekstra politibeskyttelse og andre tiltak ble iverksatt for å beskytte ham. Det ble også satt fokus på hvor rasistiske og hatefulle tyskere og det tyske samfunnet var.

Nå er han dømt av retten til å betale 3.600 euro i erstatning for den falske hatforbrytelsen. Den indiske mannen fikk imidlertid fortsette i jobben sin som lokalpolitiker i den tyske byen Erkelenz.

Diverse videoer: 

Lykten på Twitter

Les artikkelen direkte på Lykten