Nyhetsrunden 17.3.2024 – Voldtekter, drap, politisk forfølgelse, løgnmedia og mye mer

Lykten.no

Lykten.no:

Norge

Norgesdemokratene ønsker å senke den kriminelle lavalderen til 12 år. Dette etter mange nyhetssaker der barn helt ned i barneskolealder er involvert i knivran, trusler og fornedring av i hovedsak norske barn. Politiet står hjelpeløse tilbake og straffen blir nærmest ikke-eksisterende.

Norske medier lyver om Trumps tale i natt

Masseslagsmål med 15-20 ungdommer på Tøyen

Sverige

En grov video viser hvordan en ung hvit svensk 12-årig gutt blir tatt kvelertak på og mishandlet av en gruppe ikke-hvite medelever fra Tyrkia på en skole i Sverige.

Danmark

En grusom voldtekt- og drapssak har rystet Danmark. En 13-årig hvit jente ble funnet svært alvorlig skadet av sine foreldre langs veien. Men livet sto ikke til å redde. Hennes 17-årige «kjæreste», en mørkhudet migrant er nå arrestert for drapet. Ingen danske eller norske medier skrev om hans etniske eller religiøse bakgrunn. Det viser seg at hans far støttet terrorgruppen IS.

Sveits

Den nasjonalkonservative og østerrikske aktivisten Martin Sellner, ble pågrepet av bevæpnet politi og utvist fra Sveits. Dette under en boklansering av sin nye bok som omhandler masseinnvandringen og dens konsekvenser i Europa. Hendelsen fikk så stor omtale på sosiale medier at selv Elon Musk kommenterte på saken.

Østerrike

Ni migranter med muslimsk bakgrunn er pågrepet etter å ha forgrepet seg på og filmet seksuelle overgrep mot to tenåringsjenter.

Irland

En stor gruppe nyankomne migranter fra Afrika og Midtøsten vandaliserer og slåss på et hotell i Irland.

Frankrike

Stadige videoer av grov vold mot urbefolkningen kommer ut. Her er en stor gruppe mørkhudede migranter som overfaller og mishandler en mann på en idrettsplass. De ler og skriker mens de gjennomfører drapsforsøket.

Italia

En ung mentalt handikappet mann blir mishandlet av migranter på gaten.

USA

Nærmest daglig kommer videoer der skoleelever blir mishandlet og utsatt for drapsforsøk på skoler og lekeplasser i USA. Tidligere i år ble en hvit skoleelev brutalt drept utenfor skolen av en gruppe mørkhudede medelever. Hvordan det gikk med denne hvite skolegutten vet man ikke i skrivende stund.

En hvit skolejente ligger i koma med knust hodeskalle og hjerneskade etter brutalt overfall av mørkhudet medelev. Den hvite skolejenta fikk hodet slått med stor kraft mot asfalten en rekke ganger til hun mistet bevisstheten og kroppen begynte å skjelve av hjerneskade.

Her er en lignende alvorlig mishandling som fant sted bare noen dager i forveien.

Diverse nyhetssaker fra USA

Les artikkelen direkte på Lykten

Legg igjen en kommentar