Vestens virkelige folkefiender!

Lykten.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Lykten.no:

Den som fortsatt lever i illusjonen om at USA er et demokrati – folkestyre – og at Demokratene kjemper for «folk flest» – lever nærmest i en religiøs apati. For det er nettopp i Demokratenes lykkeland California, Chicago m.fl. det er aller verst. Biden & co åpner dessuten alle grenser i sør, og millioner av lykkejegere slippes inn. Det er åpenbart at de bakenforliggende regissørene vil knekke de siste rester av det velfungerende Nord-Amerika.

Dette hører du knapt et pip om fra de Biden-logrende mediene – verken i USA eller løgnpressen her hjemme «på bjerget». Tvert i mot er etter deres mening absolutt all skyld hos en eneste mann alene – den for lengst avgåtte president Donald Trump. En må gni seg i øynene når mangelen på realitetsorientering ruller over skjermer og førstesider i et vedvarende tempo – perfekt regissert.

Stråmenn i hopetall

Det er lett å forstå at menigmann lar seg bedra. For folkeforføreri presenteres ikke av lett gjenkjennelige, åpenbart onde gestalter. Tvert om kler de seg ut som «lysets engler» – for å låne en illustrasjon fra bokji. Oppskriften er enkel. De genererer en hovedfiende og kjører på med stråmannsargumentasjoner der de overdøver enhver motstander med fiktive anklager om utsagn eller handlinger motstanderen aldri har hatt eller gjort.

Krev dem til regnskap

I bunn og grunn er jo sannheten en, mens løgnen er uendelig. Å legge seg i forsvarsposisjon overfor globalistenes falske anklager er derfor nytteløst. Straks de er på banen må du heller umiddelbart vinne ballen fra dem og sette i gang angrep mot deres eget mål. Dette er de ikke vant med og det krever av deg at du har replikker og motreplikker klare. Du må være våken og for all del ikke ressesiv. Prøver de å vri seg unna, så stå fast og krev dem til regnskap.

Dessverre ligger ikke europeerne langt etter denne samfunnsdestruktive bølgen av nød og fattigdom. Masseimporten av totalt ikke-kompatible kulturer fra middelalderen er – etter klimareligionen – globalelitens viktigste våpen for nedbryting av det eksisterende vestens tidligere harmoni. Paris ligger ikke langt unna USA-slummen. Deler av den franske hovedstadens gatebilde flyter over av stinkende søppel og horder av mennesker liggende midt oppe i all elendigheten – i realiteten invitert av EU-politikere som vil ødelegge vesten for å bygge sin nye horror-verden. Førere, ministerpresidenter og deres gauleitere opererer stadig mer åpenbart.

Ingen slipper unna

Og tror du våre hjemlige trakter vil slippe unna konsekvensene av denne villede utviklingen, så bare vent til Sverige kollapser. Eller vestens økonomiske bærebjelker raser og sult og nød driver folkene mot de siste steder det finnes mat og ly.

Point of no return

Det er dette illevarslende scenariet vi nå ser bygge seg opp i hele den vestlige verden. Snøballen har allerede begynt å rulle utfor, og historiebøkene viser oss at når et visst nivå nås blir det umulig å reversere utviklingen. Point of no return. Det er trist å være vitne til at verdenshistoriens til nå beste samfunn degenereres til det ugjenkjennelige, uten at den servile befolkningen ser ut til å anamme at makten er kuppet av multimillonærer og oligarker som kaller seg «arbeiderledere» og «sosialister» som lover at «nå er det vanlige folks tur» – til å gå til grunne…

Les artikkelen direkte på Lykten

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar