– Nye tyranner fødes i kveld!

Lykten.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Lykten.no:

All motstand utryddes

Etableringen av en totalitær fullmaktstat er imidlertid bare helt i tråd med deres politiske gudfar Karl Marx’ krystallklare visjon om globalt diktatur. Absolutt ALT som står i veien for dette målet må utryddes – koste hva det koste vil. «Demokrati» er bare en latterlig fartsdump på deres fanatiske vei mot allmaktens tinder. Vi snakker politisk religion i lillehjernens metafysiske senter. Å få enkle mennesker til å tro på en ny runde med samme eksperiment krever at man fjerner distraherende motstemmer som forstyrrer stemmekvegets trosbekjennelser.

Skinndemokrati

Å tro at slik fanatisme avstedkommer demokratisk redelighet i valgsammenheng krever fullstendig nedrullede gardiner hos konservative motstandere. Sosialisme og ekte demokrati er diametrale motpoler. Det betyr at skinndemokratiet bare har venstresidens aksept om utfallet av valg går deres vei. Dette ser vi i skrivende øyeblikk i «Demokratenes» håndtering av stemmetelling over there.

Les også: Arbeiderbevegelsen kuppet av salongradikale turbo-globalister

Algoritmisk akrobatikk

Algoritmene fra vippestatene viser naturstridige ups and downs alt ettersom åpenbare prognoser stuper under innspurten av Dominions akrobatiske stemmetelling. Det er altså ikke tilstrekkelig at 95 prosent av de store massemediene har hamret løs på tradisjonelt konservative amerikanere med vanvittig nazi-stempel på store deler av befolkningen. Rendyrket valgsvindel går man om nødvendig heller ikke av veien for.

Totalitarisme

Når sosialismen først har bitt seg fast i et samfunn, etter å ha kuppet det blandingsøkonomiske sosialdemokratiet, er det ingen lempelig vei tilbake for anførerne og deres medtroende klakørklasse. Da kastes alle anstendige normer og prinsipper på båten til fordel for deres gudliknende totalitarisme. Konservative med søndagsskolen og ti bud i håndbagasjen ligger av medmenneskelig tiltro til almenn rettferdighet hele tiden bakpå hæla. Er det mulig at løgn og fandenskap kan fremstå slik under dekke av noe godt for alle? De glemmer totalt advarselen om at «selv Djevelen kommer til dere utkledd som en lysets engel».

Les også: Norge – hykleri i verdensformat!

De gir aldri opp

Som reneste Dyret i Åpenbaringen som ingen kunne kjempe i mot, vil neste skritt for sosialistene da være å utrydde all tidligere motstand. Uten frykt for en skapende førsteårsak ligger veien pip åpen for «survival of the fittest» – den sterkeste overlever! Akkurat slik vi har sett det i Sovjet, Kina, Øst-Europa, deler av Syd-Amerika og i Afrika. Millionene av lemlestede lik i kjølvannet av alle tidligere forsøk på Marx-varianter skyves alltid vekk i glemselens tåke. Bare nye generasjoner fødes og historiebøkene pyntes på ser det aldri ut til at venstresiden gir opp sin utopiske vei mot deres utopiske, fiktive lykkeland.

Nye tyranner fødes i kveld

Som ung skrev jeg dikt om liv og lykke jeg også. Men den medfødte samfunnsoptimismen fikk seg etter hvert så mange trøkk i trynet at mine siste linjer i poesiens tjeneste avstedkom følgende hjerte-sukkende erkjennelse om kvintessensen i det menneskelige adferdsmønsteret :

Hvor er så håp

i hvert slag, hver duell?

Nye tyranner fødes i kveld…

Les artikkelen direkte på Lykten

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar