Noen helsearbeidere har mer ryggrad enn andre, og Axel Heienberg er én av de…

nononsensenews.org
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Nononsensenews.org:

areSom mange sikkert har fått med seg, har det vært en god del oppstyr rundt en viss Bergens-lege. Denne legen heter Axel Heienberg, og han hadde «frekkhetens nådegave» ved at han anbefalte en av sine pasienter, en eldre dame, å stå over fjerde dose av koronavaksinen. Ved dette har Heienberg gått mot de offentlige anbefalingene, som sier at alle over 65 burde ta vaksinen.
– Risikoen for å bli alvorlig syk av covid-19 er på linje med influensa. Og vaksinen er ikke avklart til å være trygg nok til at det rettferdiggjør vaksinering av alle over 65 år, sier han.

Heienberg mener at hans forpliktelser ovenfor legeløftet (den Hippokratiske ed) veier tyngre enn hensynet til statlige anbefalinger:
– Den hippokratiske ed sier at en først av alt ikke skal skade. I denne saken ser jeg det som sannsynlig at vi skader mer enn vi gagner. Det er veldig underkommunisert, sier Heienberg til Bergens Tidende (BT).

Faksimile: Bergens Tidende da saken først så dagens lys…

Han bedyrer at å gå i mot de statlige anbefalingene er gjort etter grundige undersøkelser foretatt av ham selv. Konklusjon ble at det er for mange risika forbundet med vaksinen i forhold til den relaterte sykdommen. Nå er det slik at leger har en viss handlefrihet i saker som dette, men å tilsidesette de offentlige rådene kan allikevel raskt spinne på seg harske reaksjoner. Især hvis dette innebærer å dra profitable legemidlers fortreffelighet i tvil, og koronavaksinen er definitivt et profitabelt legemiddel. Flere leger har fått oppleve å bli slått ned på i sammenhenger som dette, og det er nok denne «klubben» Heienberg nå uvitende har blitt innlemmet i. I ytterste konsekvens risikerer leger å miste lisensen dersom de våger stikke nesa for langt fram med vaksineskepsis.

En pårørende av den eldre kvinnelige pasienten berettet Heienbergs «faglige uforsvarlighet» inn for pressen, og straks etter var spetakkelet i gang. Overlege ved FHI, Preben Aavitsland, var kjapt ute med sinnarynker i pannen:
– Vi liker det ikke. Vi mener at fastlegene ikke skal overprøve vaksinasjonsrådene, skriver FHI-han om Heienbergs praksis i en e-post til BT. Her skal det nevnes at Aavitsland promoterte skandalevaksinen for svineinfluensa i 2009. Nå heier han fram en enda større skandale.

– Jeg skal jo egentlig si det samme som FHI og retningslinjene nasjonalt, men jeg må svare ærlig når folk spør meg direkte. Jeg har ikke samvittighet til å lyve.

(Axel Heienberg til bt)

Fylkeslege Sjur Lehmann meldte også sin ankomst i debatten da han hevdet at episoden kunne medføre tilsynssak ovenfor Heienberg.
– Vi har mottatt en bekymringsmelding og fått med oss det Heienberg sier til BT. Han kan i utgangspunktet mene det han vil, men vi forutsetter at han driver forsvarlig praksis, sier fylkeslegen til BT.

Lehmann mener Heienberg tar feil i sine uttalelser angående koronavaksinen, men at også at det måtte være lov å si feilaktige ting i en offentlig debatt.
– En har derimot ikke frihet til å feilbehandle på tvers av nasjonale retningslinjer. Det er dette vi må vurdere, sier Lehmann.

Vel, nå har fylkeslegen valgt å ikke åpne tilsynssak mot Heienberg. Kanskje det medisinske etablissementet ikke turde skyve sin fotsoldat, fylkeslegen, ut i manesjen? Det kunne jo nemlig skape enda større fokus på denne allerede hardt prøvede vaksinen… Koronavaksinen er nemlig en medisinsk pussbyll av sjeldent store dimensjoner. Ikke bare det, den er også en formidabel politisk pussbyll. Fram til nå er svineinfluensavaksinen betegnet som den største vaksineskandale noensinne, med et urovekkende antall dødsfall og alvorlige bivirkninger forbundet med seg. Rundt 350 millioner kroner har blitt utbetalt til nordmenn som ble alvorlig skadet av denne vaksinen, og da skal det nevnes at dette trolig bare utgjør et mindretall av alle ofrene. Og så kommer det virkelig kinkige: Koronavaksinen er i skrivende stund forbundet med langt flere skader og dødsfall enn svineinfluensavaksinen, men uten at koronavkasinen er trukket tilbake fra markedet. Svineinfluensavaksinen ble trukket tilbake for en brøkdel av det denne vaksinen har forårsaket. Man kan sannelig lure på hvor mange tusen prosent flere tilfeller av skader og dødsfall koronavaksinen vil rekke å bli tilskrevet før det blir tatt affære. Her lurer det ekstrem korrupsjon under overflaten, for basert på tørre tall er koronavaksinen i særklasse den største vaksineskandale noensinne. Men av én eller annen grunn får ikke dette lov til å bli sagt i den offentlige debatt.

Heienberg har nå fått erfare systempisken, og han er langt fra den eneste legen som har det. Det er bare å spørre andre leger som har våget å uttale seg kritisk om vaksiner — uansett hvilken vaksine — i det offentlige rom. Spør f.eks. Valdres-legen Sigurd Nes, som også er leder i Foreningen for fritt vaksinevalg. Han har uttrykt seg skeptisk til influensavaksine, pluss at han har stått fram og kritisert koronavaksinen for å være hasardiøs (bl.a. i NRK-programmet Debatten). I tillegg har Nes berettiget kommet med ramsalt kritikk mot trådløs teknologi, og derved har han utfordret to store pengemaskiner, ikke bare én.

Sigurd Nes på NRK-programmet Debatten 12. november 2020.

Spør også leger som har våget uttale seg kritisk ovenfor myndighetenes absurde håndtering av koronakrisen. Halvor Næss, overlege ved nevrologisk avdeling på Haukeland universitetssjukehus og professor ved Universitetet i Bergen, er én av de som har våget det [1, 2, 3, 4]. Han var en av svært få leger som viste ryggrad og kom med svært krass kritikk av myndighetenes håndtering av denne krisen.

Heienberg sier han angrer på det han gjorde… Ikke gjør det!
(Faksimile fra BT)

Til slutt: Det jeg har forsøkt å si er at «etablissements-pisken» er høyst reell. Bare for å understreke realiteten av dette har Heienberg uttalt at han angrer sin handling. Trist i grunn, men det viser vel hvilket trykk leger er utsatt for. «Do or die…». Personlig skulle jeg ønsket at Heienberg aldri hadde uttrykt anger. Det er nemlig av største viktighet å sette selve saken på førsteplass her, ikke hensynet til egen bekvemmelighet. Så dropp «jeg angrer», Heienberg, og stå heller fast ved din uttalelse om at du ikke akter å falle tilbake på dine meningsytringer. For det er nettopp det samfunnet trenger aller mest nå, nemlig mennesker som tør stå fram med sannheten og trosse stormen de uvergelig vil havne i.

Illustrasjon: Are.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar