Naturlig flokkimmunitet og Sesongvirus ikke lengre en konspirasjon

Politikeren.com

Read Time:2 Minute, 33 Second

Plutselig snakker vi om flokkimmunitet igjen, I likhet med Verdens helseorganisasjon, WHO, og flere eksperter, vurderer nå også Statens Serum Institut (SSI) at det er mulig å oppnå befolkningsimmunitet i Danmark i løpet av de neste ukene.

Og det mener de selvfølgelig er takket være vaksinen, en teori de gikk bort ifra for lenge siden er nå tilbake på bordet.

Årsaken er høyt vaksinasjonsnivå i kombinasjon med utbredt smitte, inkludert smitte av vaksinerte skriver SSI I Danmark.

– Dette vil bety at smittetallene vil falle, da det rett og slett er vanskeligere for virus å finne mottakelig i samfunnet vårt, sier Tyra Grove Krause.

Smitte av vaksinerte vil føre til flokkimmunitet, selvfølgelig hos uvaksinerte også men det merkeligste her er jo at vaksinerte trenger å bli smittet for at vi skal få flokkimmunitet. Naturlige antistoffer er altså løsningen for flokkimmunitet. Det som er blitt omtalt som en av de største konspirasjonsteorier under pandemien ser nå ut som er akseptert plutselig over natten.

Plutselig kommer alle innrømmelser på løpende bånd, de hadde feil og konspifolket hadde rett. De fleste kjenner seg nok igjen i det for tiden.

Søndag ble det i et intervju med direktøren for den europeiske avdelingen av WHO, Hans Kluge, opplyst at 60 prosent av befolkningen i Europa kan bli smittet innen mars. Og når smittebølgen legger seg, forventer han at det vil være «global immunitet i flere uker og måneder».

Men selvfølgelig er det vaksinene, at folk får naturlig immunitet mot viruset er selvfølgelig ikke årsaken. Slike bortforklaringer er bare utrolig avslørende.

At vi nå snakker om at koronviruset er sesongbasert slik som alle andre koronasykdommer er også plutselig veldig akseptert. Enda en konspirasjonsteori som blir bekreftet. Mange av oss har forklart i lang tid at dette er sesongbasert virus og at bølgene vi ser på antall smittede er feile. De viser bare hvor mange som tester seg og sjelden asymptomatiske tilfeller. Husker enda tilbake til mars/april 2020 hvor det ble sagt av flere leger at om du var forkjølet i november og desember har du mest sannsynligvis hatt denne varianten.

WHO-sjefens forventning om «global immunitet i flere uker og måneder» faller sammen med vår- og sommermånedene, da smittespredningen blir mindre, blant annet av den enkle grunn at vi holder oss mer ute sier han.

Likevel vil en flokkimmunitet i de varmere månedene, ifølge professor i immunologi ved Københavns Universitet, Jan Pravsgaard Christensen, ha betydning for en eventuell smittespredning når vi kommer til høst- og vintersesongen igjen.

– For selv om viruset går i dvale på grunn av været, vil det gå enda mer i dvale fordi det har vanskeligheter med å overleve i en veldig immun befolkning. Det betyr også at høst- og vintermånedene starter på et lavere nivå, sier han til TV 2 Nyheder i Danmark.

Så der har vi det folkens, naturlig smitte gir flokkimmunitet, ikke vaksine.. ikke lengre en konspirasjon. De vaksinerte trenger allikevel naturlig smitte for å bidra til å stoppe denne pandemien akkurat som uvaksinerte, hvem hadde trodd det?

Sesongbasert virus slik som alle andre koronavirus. Også ikke lengre en konspirasjon…

Happy

Happy

1 100 %

Sad

Sad

0 0 %

Excited

Excited

0 0 %

Sleepy

Sleepy

0 0 %

Angry

Angry

0 0 %

Surprise

Surprise

0 0 %

Les artikkelen direkte på Politikeren