Nå er det vanlige folks tur – til å dra til helvete !

Lykten.no

Lykten.no:

Som ikke det er nok gikk LO-leder Peggy Hessen Følsvik – AP’s valgkomite-leder – friskt ut i media og “skulle ta de rike”. Hun sa ingen ting om at hun og ektefellen de tre siste årene til sammen har mottatt cirka 20 millioner kroner i lønn, bonuser og pensjonsinnbetalinger.

Vrir seg i graven

Dette hjertesukket utbrøt vår hardt arbeidende nabo som tidvis betaler opptil 70 prosent skatt på sitt ærlige slit. Stadig flere skjønner at det tidligere statsbærende partiet nå er fullstendig kuppet av styrtrike turbokapitalister som befinner seg så langt fra arbeidende slitere som øst er fra vest. Bratteli og Nordli må jo vri seg rundt i sine respektive graver om de hadde våknet og sett AP-fiffen vende ryggen til nordmenn og kaste pengene ut etter all verdens grådige diktatorer worldwide. Ja selv Kina gis årlig titalls millioner i u-hjelp fra folkets skatter.

Tror knapt det man skuer

Dette hadde selvsagt aldri vært virkelighet om Norge hadde hatt en fri presse til å stå opp som folkets vaktbikkjer. Og ikke vært kjøpt og betalt av staten. At det er mulig for selv den minst begavede å møte opp i 1. mai-feiring, der landets rikeste partitopper tar av seg sine megadyre hverdagsdresser og ifører seg flanellskjorter for anledningen, mens de taler om sosialisme, er faktisk et banebrytende sosial-antropologisk studium verdig. Samtidig som de samme «arbeider»-høvdingene geleides rundt i rådyre, skuddsikre luksus-Mercedeser fulgt av væpnede livvakter. Man tror knapt det man skuer! Kong Olav 5. tok som kjent trikken i Oslo helt på egen hånd.

Tar fra deg alt

Og som dette ikke skulle være nok til å få de siste rester av det tidligere sosialdemokratiske grunnfjellet til å våkne, reiser denne klikken i skytteltrafikk i sine jetfly til jevnlige, politiske oppdateringer blant verdens rikeste – mellom WEF i Davos og Blackrock/Bilderberger-eliten i New York. Her planlegges det å ta fra arbeider- og middelklassen absolutt ALT. «Plebsen skal ikke eie noen ting, og være lykkelige for det», sier de rett ut. Selv skal disse få eie absolutt alt. At det er mulig for andre enn dem selv å stemme for et slikt gigaran er så utrolig at det har historisk sus over seg.

En gedigen vits

Det virker som om mange fortsatt lever i sin egen verden og fullstendig tåkelagte følger denne luksus-elitens åpenbare ødeleggelse av dem selv. Når nå økende strømpriser, økende matpriser, økende renter og økende skatter og avgifter tynger ned befolkningen mens statskassen flyter over av massive milliarder, burde jo selv et barn se hva som foregår. Alt til akkompagnement av gigainntekter fra olje, gass, fisk og strøm som lukkes inne vekk fra vanlige folk. 1.mai-togene og dens plakater blir jo en gedigen vits når disse lederne griper mikrofonen foran stakkars, narrede velgere som fortsatt ikke ser eller skjønner plottet.

Vanlige folks nedtur

Det er med dyp medlidenhet vi bør se på de som i pur idealisme fortsatt tror de er med i den tradisjonsrike arbeider-rørsla som løftet vårt land opp fra krig og fattigdom frem til 1960-tallet og ga oss alle det som må kunne kalles verdens beste land å bo i. At politiske ulver og deres medie-klakører ikke lenger vil ha det slik er så åpenbart at en må være politisk blind for ikke å se det. For vi kan alle se at «nå er det vanlige folks tur» – til å dra til helvete.

Les artikkelen direkte på Lykten