Martin Sellner forteller om pågripelsen i Sveits – Ytringsfriheten er i fare

Lykten.no

Lykten.no:

Den profilerte og nasjonalkonservative aktivisten Martin Sellner har bokstavelig talt tatt sosiale medier med storm den siste uken. Hans konferanse og bokmesse ble stengt ned av bevæpnet politi i Sveits. Østerrikeren ble så geleidet ut, påført håndjern og utvist fra Sveits. Her blir han intervjuet av Owen Shroyer hos Infowars.

Fra Martin Sellners X-side:

Utestengt fra Tyskland på grunn av bøker?

I dag mottok jeg en melding fra Potsdam Foreigners Registration Office som gjelder fra i dag:

– Jeg har ikke lenger lov til å gå inn på tysk territorium på 3 år.
– Ellers blir jeg sendt tilbake/utvist og straffet.

▪️ Hva er årsakene? Normalt er dette kun mulig dersom du utgjør en reell og høy trussel mot offentlig orden og sikkerhet. Myndighetene hevder derfor at mine bøker og ideer om #remigrasjon og patriotisk aktivisme er en trussel mot den tyske statsdannelsen! Jeg har aldri blitt dømt for noen forbrytelse!

I den 40-siders dossieren om meg, bruker man venstreorienterte NGOer som er finansiert av Soros og allerede har løyet mange ganger.

Jeg vil ta rettslige skritt mot dette. Hvis dette opprettholdes, vil Tyskland snart forby enhver patriot å komme inn i landet – mens hundretusenvis av illegale kommer inn samtidig! Dette er en unik og fantastisk undertrykkelse. Det viser fremfor alt én ting: Etablissementets panikkrammede frykt for meg og mine ideer. En god grunn til å fortsette med full kraft.

Les artikkelen direkte på Lykten

Legg igjen en kommentar