Maktkabalen intensiverer krigen mot Jordas befolkning ved ytterligere å strype tilgangen på mat!

nononsensenews.org

Et stort containerskip som satte seg fast i Suez-kanalen skulle vise seg å bli starten på en serie hendelser som førte til store brudd på Jordas mat-forsyningskjede. Etter hvert kom turen til «Europas matfat», jordbrukslandet Ukraina. Med den medieskapte liksom-krigen i landet har maktkabalen maktet å strype Ukrainas mateksport. Til opplysning produserer Ukraina og Russland 30 prosent av hvetemelet på verdensmarkedet, og med en vestlig handelsboikott ovenfor Russland vil dette begrense Europas tilgang på mat betraktelig.

I USA ser vi samme bande forsøke å stoppe matforsyningen til det amerikanske folket. Rundt 27 millioner egg-leggende fjærkre har måttet bli avlivet, angivelig som følge av fugleinfluensa. Men det stopper ikke der: Rundt 20 amerikanske matproduksjons-fasiliteter har brent ned siden januar 2021 fram til april i år. Ulykker skal angivelig ha vært grunnen. De som fester lit til forklaringer som dette må jo være ustyrtelig naive.

Nyhetsankeret Tucker Carlson på Fox News tar opp problemet med sabotasje mot de amerikanske matfabrikantene

Og så: Er «korona» et tilbakelagt tema Neida, «korona» er slett ikke død. Selv ikke her i Norge, hvor regjeringen har tusket i skyggen av Ukraina-urolighetene i et forsøk på å videreføre kriselovgivningen. Målet er selvfølgelig å realisere krav om koronasertifikat. Men i ett av verdens største handlesentra, Shanghai i Kina, er det faktisk mye verre fatt. Byen er nå lammet som følge av full korona-lockdown, noe som selvfølgelig få konsekvenser for matforsyningen. De tilstandene vi nå ser i Shanghai vitner om massedepresjon blant byens beboere.

Fra situasjonen i verdens største by, Shanghai: Korona-lockdown…

Parallelt med dette fôrer både Nato og USA bålet i Ukraina ved å gi våpen til den ukrainske presidenten, CIA-marionetten Zelensky. Kilder hevder at Nato og USA — hysj, hysj — i tillegg bidrar til urolighetene med konkrete støvler på bakken. Sistnevnte understøttes ved det faktum at befolkningen i det østlige, «russiske» Ukraina blir angrepet av styrker som åpenbart ikke er russiske. Den nazistiske Azov-bataljonen er også innblandet i dette angrepet på sivile øst-ukrainere.

Den globale maktkabalens fremste og mest velbrukte våpen for å kunne dominere resten av oss, er frykt. For å skape frykt er det bare å skape nød, og hva er vel da bedre enn krig pluss en real matkrise og på toppen av det? Dette er en velprøvd metode som de vet funker. Slik vil det holde på helt til vi, Jordas befolkning, setter ned foten. Men så er det er nettopp dette jeg tror vi er vitne til i disse tider; befolkningen er nå i ferd med å gjennomskue spillet og nekte å delta mer. All absurd polaritet og splittelse blant familier og venner rundt om har simpelthen vært nødvendig for at en forløsning kunne skje. Vi har ikke vært villige til å lytte og ta ansvar mens leken var enda noenlunde god, og de som ikke er villig til å lytte har alltid måttet vokse gjennom smerte…

La oss få dette skiftet overstått. Nå! Enn så lenge er det om å gjøre for hver og en av oss å holde roen og optimismen på innsiden. Kjenn etter lykken dypt inni deg et sted. Skap den. Tilværelsen er nemlig hva DU gjør den til.

Vi trenger hjelp fra dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til jobben vår i ekstreme tider som dette, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på de to gruppene våre på Facebook og Mewe. Hvis du vil hjelpe med å holde oss gående, tar vi i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews