Krisen i Ukraina: Hvis du nå stoler på de samme vestlige media som i årevis har rundlurt oss, har du selv blitt en del av problemet!

nononsensenews.org

Av Are.

are_thmb_fin
            Are

Hva er sannheten om urolighetene i Ukraina? Er DU en av de som fortsatt fester lit til de samme vestlige mediehusene som vi nå vet har løyet oss huden full angående tidligere kriger? (Jeg kan jo f.eks. nevne krigen i Libya… Og den i Irak).  Er du naiv nok til å tro at disse journalistene og sjefsredaktørene endelig har sett lyset, og nå formidler den usminkede sannheten? Eller, vent, er du kanskje av den mer «jordnære» typen som tror at Dagbladets og VGs formidling kan inneholde feil, ja, men at klippefaste Dagsrevyen kun formidler enorm sannhet? He, he, jeg tror faktisk at en god del mennesker tilhører sistnevnte kategori. Men i så fall er du grundig lurt! Og, ja, du er i så fall en del av problemet. 

Sannheten er at vestlige media er storindustri, og de vestlige storindustri-aktørene beskytter hverandres politiske og økonomiske interesser, i den grad et er noen forskjell mellom de. Som sådan verner vestlige media om den velfylte lommeboken til våpenindustrien og bankene, og ingenting gir bedre grobunn for både økonomisk profitt og kontroll enn krig. Det gjelder å skjønne at mediehusene våre ikke lar oss få vite noe særlig om hvilke aktører som nå er på banen i Ukraina. Formidlingen begrenser seg til propagandaversjonen om «den skrekkelige Putin» og den nåværende påståtte ukrainske helten, tidligere komiker og skuespiller, nå president, Volodymyr Zelenskyj.

Hva får vi egentlig vite om de egentlige aktørene bak urolighetene i Ukraina og deres motiver? Svaret er: fint lite! Vestlige media beskytter vestlige interesser, og spyr ut krigsforherligende, fryktskapende informasjon som er så langt unna sannheten man kan komme. Vestlige medias formidling av datoer og steder kan stemme i en viss grad, men det stopper der. Når det gjelder reelle krigs-aktører og deres motiver holdes vi i stummende mørke via rene løgner! I så måte har mediehusene lenge spilt en ytterst sentra rolle ved å tilsynelatende rettferdiggjøre noe som i i realiteten har vært rene folkemord og regimeskiftekriger, og det er på høy tid at dette får en strafferettslig konsekvens. Journalister i massestrømmedia begår i dag forbrytelser mot menneskeheten, intet mindre!

Selvfølgelig er vesten, Jens Stoltenbergs Nato og Norge inkludert, aktive medspillere i det som nå skjer i Ukraina. De kriminelle bankene og anglo-amerikanske djupstatskrefter har i årevis finansiert sin egen private ukrainske gerilja med våpen og dollar, og på dette viset styrt Ukraina etter eget forgodtbefinnende. Disse proxykrigerne dreper for penger og nyter det, og de er aktiv i landet mens jeg skriver disse ordene.

Det er hevdet at mengder av ukrainere lenge har ønsket sin egen vestlig-installerte regjering avskaffet, og at Putins styrker blir ønsket velkommen til en opprydning. Jeg tør påstå at dette er mye nærmere sannheten enn det vi får høre gjennom riksdekkende aviser og TV her hjemme på berget. I følgende videoklipp får vi høre fra et kobbel habile journalister hvordan vestlige krefter i årevis har skapt falske grasrotbevegelser i Ukraina, infiltrert landets nasjonale valg og installert sine nynazistiske marionetter i ukrainsk styre og stell.

Hva er forhistorien til det som i dag utspiller seg i Ukraina? Her kan vi få litt innblikk i akkurat det… (Hvis ønskelig, se dette klippet i full størrelse her).

Som antydet hevdes det nå at Putins motivasjon for å intervenere i Ukraina, er å rydde opp i det kriminelle rottereiret som landet etter hvert har utviklet seg til å bli. Russiske styrker rensker nå bort pedofile ringer og biologiske våpenlaboratorier fra ukrainsk jord, og på samme tid forhindrer russerne at Nato og USA plasserer sine våpeninstallasjoner på den russiske grensa. Det burde ikke være noe spesielt urimelig ønske fra et russisk statsoverhode, eller hva?

Reese Report om bakteppet for urolighetene i Ukraina. (Hvis ønskelig, se i full størrelse her).

Bak den ukrainske kruttrøyken forsvinner nå en maktens aller siste svindler, nemlig koronakrisen. Det samme gjelder frihetsbevegelsen som startet i Canada, med alle trailersjåførene. Den blir borte fra folks fokus, og det er liten tvil om at Ukrainakrisen er ment å skulle kaste et glemselens slør over disse anliggender. Pro eller kontra koronavaksinen har nå blitt avløst av pro eller kontra Russland. Splitt og hersk som alltid…

Jeg våger påstanden: Hvis man tror at urolighetene i Ukraina (per 8. mars 2022) kun handler om den maktsyke Putin, har man et temmelig naivt perspektiv på ting. Ja, trolig er dette perspektivet så nærme fullstendig feil det er mulig å komme. Man har rett og slett gått på den berømmelige limpinnen.

Til slutt: Den anerkjente filmskaperen Oliver Stone har sammen med sin sønn, Sean Stone, vist seg å være habile sannhetssøkere. Her følger Oliver Stones dokumentar «Ukraine on fire» (director’s cut) fra 2016, som gir oss enda mer av bakteppet for det som nå skjer i Ukraina. Vi blir gitt et innblikk i de forskjellige kreftene som sloss om dette landets enorme jordbruksområder og den strategisk viktige tilgangen til Sortehavet.

Hvis ønskelig, se «Ukraine on fire» i full størrelse her.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Are og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via

nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

Les artikkelen direkte på Nononsensenews