Fra hatet ovenfor antivaksere til hatet mot russere på 1-2-3.

nononsensenews.org

areVi er vel flokkdyr, vi mennesker… Vi er så inntullet i dypt begravde følelser av uverdighet og skam, at vi bare ønsker å være konforme og medgjørlige. «Hvis jeg er medgjørlig, vil jeg kunne bli likt av andre. Og hvs andre liker meg, kan jeg kanskje like meg selv litt jeg også». Vi er raske til å klandre hverandre for ting vi egentlig klandrer oss selv for — et uhyre hyppig forekommende fenomen kalt ’projisering’. Denne mentaliteten har gjort veien uhyre kort fra det å hate alle de «uansvarlige» som avstod fra sprøyta, til nå å hate alle russere og alt som er russisk. Fordi det er Putin og russerne som har all skylda for det som nå skjer i Ukraina, må vite. Dette bringer tankene mine over på legenden «Rottefangeren fra Hameln», kjenner du til den? Det handler om hvordan rottefangeren i Hameln i Tyskland tok hevn ved å trollbinde alle byens barn med fløyten sin, slik at barna fulgte etter ham vekk fra byen.

Fra legenden/eventyret «Rottefangeren fra Hameln».
(Illustrasjon: Kate Greenaway, 1888. Tegning til diktet «The Pied Piper of Hamelin» av Robert Browning (1842))..

Det hadde skjedd mye positivt i samme øyeblikk som det smalt i Ukraina. Frihetsbevegelsen med de kanadiske trailersjåførene hadde eksplodert, og var nå på vei til Washington. På samme tid hadde omtrent all luften gått ut av korona-ballongen, og petrodollarens verdenshegemoni var bristeferdig og langt på overtid. Man trenger ikke være spesielt smart for å skjønne at det var en nøye regi og timing bak denne påståtte krigen i Ukraina — en krig som i all hovedsak er medieskapt. Det geopolitiske spillet her er formidabelt, og Ukraina-krisen er utvilsomt ment å skulle bidra til å løse en rekke av alvorlige problemer som verdens usynlige herskere nå sliter med.

Midt oppi det hele leser jeg Facebook-poster fra mennesker som later til å tro at de skjønner ALT om situasjonen i Ukraina. Kent Andersen, nestleder i partiet Demokratene, er en av de. Disse forståsegpåernes «etterretningskilder» er som regel aviser ala Aftenposten, pluss at de har lyttet til «selve sannhetens bastion», Dagsrevyen. (Ha, ha). Massemedia, Dagsrevyen innebefattet, propaganderer jo bare et narrativ som bygger opp under USAs og Natos dårlig skjulte terror. Etter så mange kriger med beviselig medieskapte løgner, burde da folk ha lært. Men nei… Nå skal vi hate Putin for alt det er verdt.

La meg i denne forbindelse dra fram det jeg til en forandring oppfatter som en noenlunde informert kommentar på Facebook i dag. Opphavet til kommentaren er ukjent, og den lyder som følger. Sitat:

Krigen handler ikke om Ukraina. Den handler ikke om det ukrainske folket. Den handler ikke om demokrati eller megalomani. Den handler om hvem som skal kunne bestemme hvordan verden skal se ut i morgen. USA ønsket å løsrive Ukraina som en del av isolasjonen og innesperringen av Russland. Det er nødvendig for at petrodollaren skal overleve.

Russlands inntreden i Ukraina var et dramatisk, men genialt sjakktrekk som viste verden at USA ikke lenger kan gjøre som de vil. Russland demonterer amerikansk infrastruktur i Ukraina. Når Ukraina er renset, går de videre, land for land, inntil USAs finansdiktatur er en saga blott.

USA bruker nå Ukraina som en ledende posisjon og håper at Russland skal overreagere og starte en krig mot NATO. Da kan et samlet NATO måtte gå til krig med Russland. Det er nødvendig for at petrodollaren skal overleve.

Russland, sammen med Ukraina, har skapt en juridisk hengemyr som land etter land har hoppet rett inn i ved å bidra til krigen. Hvis krigen blir et faktum, er det juridisk fritt fram for Russland å angripe alle som har blitt fristet eller drevet inn i konflikten. Russland har med sine ressurser gjort europeiske land avhengige av seg, og tvinger dem nå til å betale for energi i rubler i stedet for dollar. USA må derfor nå, mer enn noen gang, isolere Russland. ikke bare fra de andre europeiske landene, men også fra Kina, India, Brasil, Iran og alle de andre som etter hvert blir knyttet til det nye Silkeveisprosjektet.

Den oppgaven ser nå ut til å bli mislykket. Derfor trapper USA og alle dets lakeier opp mediekrigen mot Russland slik at en storkrig kan startes. Igjen: Det er nødvendig for at petrodollaren skal overleve. Hvordan det går med det ukrainske folket i mellomtiden er det ikke tid til å bekymre seg for. Det må vente til de viktige tingene er avgjort: Petrodollar eller rubel? Amerikansk hegemoni eller en multipolar verden gjennom Silk Road-prosjektet?

(Ukjent)

Sitat slutt.

Innbyggere i den ukrainske byen Mariupol snakker ut om situasjonen slik den oppleves av de…

Den ukrainske kokain-snifferen og president-posøren framfører her et lite stykke krigsforherligende propaganda…. Den ukrainske arméen angriper sine egne i Øst-Ukraina, mens Zelensky går på Tv og proklamerer «Arm Ukraine now to defend freedom«. I realiteten legger han opp til mer krig, på vegne av sine oppdragsgivere.

La oss til slutt forsøke å brette tankene rundt den store konspirasjonsløken, skal vi? Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Er det noen der ute som har greid å forestille seg muligheten for at supermaktene egentlig ikke er SÅ store fiender når det kommer til stykket? Hva om supermaktene i realiteten samarbeider om det å holde Jordas befolkning i en stadig frykt for stor-skala krig? Hva om supermaktene (dvs. de som trekker i trådene bak supermaktene — de virkelige «movers and shakers») samarbeidet om å styre selve tankeprosessene til befolkningen via teknologi-påvirkning? Denne teknologien har allerede eksistert lenge, og det er vel bare uvitende mennesker som ikke får seg til å betvile at den er i vidstrakt bruk… Og har lenge vært det. Lytt til Lauren Moret, en modig vitenskapskvinne som har gått den skjulte makten nærmere etter i sømmene. Her snakker hun om strålebasert teknologi for kontroll av våre tankeprosesser (MK Ulta):

Etterforskeren Lauren Moret kommer med noen dråper av sannhet….

Vi trenger deres hjelp!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til jobben vår i disse ekstreme tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på de to gruppene våre på Facebook og Mewe. Hvis du vil hjelpe med å holde oss gående, tar vi i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews