Klikk her for å forstå hvorfor dette er et nøkkeløyeblikk for vår og barnas frihet

Politikeren.com
Read Time:2 Minute, 12 Second

Sveitsisk vitenskapsmann, tidligere WHO-ansatt og varsler Dr. Astrid Stuckelberger advarer mot WHO som søker en ny traktat om håndtering av fremtidige pandemier.

Frihetskjempere kaller dette et maktgrep planlagt 1. mai 2022, som vil gjøre denne Genève-baserte organisasjonen til de facto verdensregjering i tilfelle en pandemi eller lignende.

Vaksinekritikere sier at det faktum at regjeringer plutselig tar avstand fra Covid-restriksjoner, som nylig ble sett i Europa, bare er et spill.

Den siste uken i januar 2022 holdt WHO et krisemøte og drøftelser i Genève om å utvide sine fullmakter til å ta over alle medlemsland i tilfelle en pandemi og «enhver annen form for trussel eller katastrofe».

WHO ønsker at medlemslandene skal signere en ny traktat om Covid-19, som utvider den eksisterende 2005-traktaten. En gang signert av helseministrene, WHO-konstitusjonen (i henhold til artikkel 9) har forrang fremfor et lands grunnlov (189 land har signert 2005-traktaten) under naturkatastrofer eller pandemier.

Siden definisjonen av en pandemi ble endret for noen år siden (tilfeller basert på PCR-testen), kan de håndheve lydighet i ethvert land og påtvinge WHO-retningslinjer for publikum, som vil være obligatoriske, ikke bare anbefalt, sier observatører. Og det høres ut som makt over landet og verden.»

Dr. Astrid Stuckelberger, som har jobbet for WHO i 20 år, advarer om at hvert land bør sende et offentlig protestbrev til WHO.

“Regjeringer” bør utarbeide et brev som sier at folket ikke aksepterer at underskriften til helseministeren kan avgjøre skjebnen til millioner av mennesker uten en folkeavstemning. Det er viktig å sende dette brevet fra alle land til WHO i Genève. WHO ønsker at alle land skal implementere tiltakene innen mai 2022. Dr. Stuckelberger delte informasjonen om at bare russerne har sendt et slikt avslagsbrev så langt!»

DIGITALT PASS I USA HAR STILLE RULLET UT

Minst 21 amerikanske stater, sammen med District of Columbia og Puerto Rico, har rullet ut digitale vaksinepass, og ytterligere fire stater planlegger å frigi dem snart.

Et av de mest fremtredende navnene i det digitale vaksinepasset er SMART Health Card, et verifiserbart vaksinepass utviklet av Vaccination Credential Initiative (VCI).

SMART-helsekort, som kan være papir- eller digitale, kan fås fra apotek, legekontorer, statlige immuniseringsregistre og enhver annen organisasjon som har helsejournalene dine og ytterligere helseinformasjon

Forkledd som et verktøy for bekvemmelighet og sikkerhet, vil digitaliserte ID-er som mobile førerkort og vaksinepass bli integrert i hverdagen, uthuling av personvernet ditt og fungere som et verktøy for å kontrollere alt fra mat og bærekraft til reise og mobilitet.

Last ned denne videoen fra https://t.me/thispivotalmoment på deres Telegram-kanal eller her.

Les artikkelen direkte på Politikeren