Kent Andersen og Ina K. Thoresen har gitt opp kuppforsøket – har meldt seg ut av Demokratene

Lykten.no

Lykten.no:

Lykten rapporterte for noen få timer siden at Kent Andersen hadde utnevnt seg selv som fungerende leder for Demokratene i Norge.

Kuppforsøket som Makvan Kasheikal initierte for kun 4 dager siden var allerede tapt i dag, etter at Kasheikal annonserte på sin Facebook-side at han trakk seg fra alle verv. Overraskelsen var derfor stor da nettavisen Resett siterte Kent Andersen på å ikke anerkjenne Geir Ugland Jacobsen som partileder:

Det har ikke vært noe landsstyremøte, for møtet som ble holdt var ikke innkalt av sentralstyret, det brøt vedtekter om innkalling, og var derfor ikke beslutningsdyktig. Dette gjorde generalsekretær oppmerksom på i møtet. Alle var altså informert.

Landsstyret består av 21 personer, 11 personer var tilstede, hvorav 8 hadde stemmerett, etter hva han kjenner til.

Dette kuppmøtet er en del av fiksjonene som fraksjonen hviler sin påståtte legitimitet på. Geir Ugland Jacobsen fortsetter å sende ut mail til våre medlemmer som «leder» gjennom spamserveren protonmail, gjennom stjålet medlemsregister. Ut over dette henviser vi til våre offisielle nettsider

Hva som fikk Andersen til å fortsette kuppforsøket og annonsere seg selv som fungerende leder på partiets nettsider selv da han var dømt til å tape maktkampen er ukjent, men nå har han og samboeren, Ina K. Thoresen kastet inn årene.

Andersen valget en litt utradisjonell måte å melde sin avgang; med en kommentar på en Facebook-post på Makvan Kasheikal sin Facebook-vegg:

Lykke til videre med Geir. Da er jeg og ina utmeldt

Skjermbilde / Facebook

Les også: Kent Andersen har utnevnt seg selv som fungerende leder for Demokratene i Norge

Demokratenes landsmøte finner sted 21. mai og det er da forventet at de interne intrigene er over.

Les artikkelen direkte på Lykten